SkyEurope

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: SkyEurope στην Αθήνα

Η Skyeurope ξαναγυρνάει στη Βουδαπέστη!!έχει ανακοινωθεί στα περισσότερα φόρα και στην ιστοσελίδα της εταιρίας έαν βάλετε τόπος αναχώρησης βουδαπέστη βγάζει μια σειρα προορισμών για φέτος το καλοκαίρι..ακόμα δεν έχουν ανεβάσει το πρόγραμμα επισήμως ούτε γίνονται κρατήσεις αλλα όπου ναναι..οι προορισμοί απο βουδαπέστη είναι:
Amsterdam
Athens
Barcelona
Brussels
Burgas
Malaga
Milan-Bergamo
Split
Trieste
Venice-Treviso

δεν μπορω να καταλάβω το σκεπτικό..ξαφνικά δεν είναι ζημιογόνα η βουδαπέστη με περισσότερο leisure traffic και εποχικότητα που τη χαρακτηρίζει όπως λεγανε?εξάλλου μερικοί από τους παραπάνω προορισμούς ειναι και business και κρατάν όλη τη χρονια.. :? ελπίζω να τους βγει σε καλό αυτό το μπρος πίσω..

Μπορεί κάποιος που έχει ταξιδέψει με τη Sky Europe προς Πράγα,να μου πει εντυπώσεις;Το πιο βασικό για εμένα είναι ο τομέας ασφάλεια.Τα υπόλοιπα έπονται.Στην εποχή όπου η Ο.Α έκοψε δεκάδες προορισμούς,ψάχνω να βρω πτήσεις με ασφαλείς και όσο το δυνατόν οικονομικές εταιρείες.Και βρήκα πολύ καλές τιμές στη Sky Europe!

Έχω πετάξει με την SkyEurope και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Πέταξα από Βιέννη προς Θεσσαλονίκη. Ο κυβερνήτης μάλιστα ήταν Έλληνας. Φυσικά δεν είμαι τεχνικός, πάντως το αεροσκάφος ήταν καινούργιο με ότι αυτό συνεπάγεται και μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. :great:

Θεωρείται low cost εταιρεία ή "κανονική";Όχι ότι έχει κάποια ουσία,αλλά να ξέρω!Πάντως με 133€ Αθήνα-Πράγα-Αθήνα με μια βαλίτσα,είναι πολύ καλή τιμή.Πιστεύω να επιτρέπεται η μεταφορά μιας χειραποσκευής στο α/φος.Βασικά την φωτογραφική τσάντα θέλω να έχω μαζί μου στο α/φος.

Φυσικα και ειναι low cost και μαλιστα και στις τιμες σε αντιθεση με τους μεγαλους στο χωρο αυτο.
Εχει ολοκαινουρια winglets 73G,ενα φοβερο livery και οι φτηνες τιμες οφειλονται στον ανταγωνισμο και στο οτι ειναι ετιαρια της ανατολικης Ευρωπης κυριως παρολο το ανοιγμα στην αγορα της Αυστριας.

Πάντως οι τιμές της είναι εξαιρετικές.

Καλησπερα,απο ενα νεο μελος.
Εχω ταξιδεψει αλλες 2 φορες με την skyeurope και εμεινα πολυ ικανοποιημενος.
Πολυ καλες τιμες,εξαιρετικες!!
Θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου λυσει μια απορια.
Εκανα μια κρατηση πριν λιγες μερες για Αθηνα-Πραγα,Πραγα-Παρισι και την αντιστοιχη επιστροφη.
Η κρατηση εγινε σε εξεφτελιστικη τιμη,την φθηνοτερη που εχω πετυχει ποτε!!!!! Τζαμπα.....
Το Αθηνα-Πραγα ειναι 16/03/09 και το Πραγα-Αθηνα 24/03/09 αλλα αυτο που με προβληματιζει καπως ειναι οτι πλεον δεν υπαρχει στο site πτηση Πραγα-Αθηνα στις 24/03/09 ??? Να ανησυχω?
Εμφανιζει πτησεις 23,25,27 Μαρτιου.
Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?
Μηπως δεν εμφανιζεται γιατι ειναι Full ?

Η πτηση δεν ειναι καθημερινη και μαλλον γινεται ορισμενες μερες της εβδομαδας. Προφανως αλλαξε τα ωραρια και τις μερες διεξαγωγης κατι που εαν συμβει π.χ στην Α3 παντοτε σε ενημερωνουν τηλεφωνικως. Στη συγκεκριμενη εταιρια δεν ξερω αν ενημερωνουν τους επιβατες για αλλαγες ημερων και ωρων. Ακομα ειναι πολυ νωρις για το ταξιδι σου εχεις χρονο να ρωτησεις η να αλλαξεις και εταιρια αν οποσδηποτε θελεις να πεταξεις τη συγκεκριμενη ημερομηνια. Η κρατηση παντως ισχυει, αλλα μαλλον σε νεα ημερομηνια.Παντως ειναι κατι συνηθες αφου π.χ μπορω να κανω κρατηση για το χειμωνα με ΟΑ και Α3 χωρις καμια απο τις 2 να εχει εκδοση νεα χειμερινα δρομολογια.

Για τον λόγο που είπε ο jetflight δεν κλείνεις ξενοδοχείο το οποίο έχει ως πολιτική τη μη επιστροφή των χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης.

Δεν θα πρεπει να ενημερωθω?
Η κρατηση ισχυει με την τιμη που εχω ηδη πληρωσει? ή θα πρεπει να πληρωσω διαφορα?