Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μηπως φιλε μου,πρεπει να ΣΕ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ????Λες να εχουνε τα λεφτα τους για πεταμα?Ασε μας ρε φιλε......Ηρεμησε!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ:Ο Πρόεδρος συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με το βουλευτή ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Αντώνιο (Άδωνι)
Περισσότερα στο face το book.
Aerosol,ελπίζω να τους συμβούλευσες εσύ να το κάνουν!

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!
alex96":2k23bntj said:
Γιατί εκτός μόνο "ελληνικής";Σε ποια είναι εντός;
Breaking News:Δημοσιεύθηκε ο διάλογος ανάμεσα στο Πρόεδρο και στην Υπουργό!
Ο Πρ. μπαίνει στο γραφείο:
"Γεια σας,καΥπουργός"
"Γεια σας,Πατέρα Ν.,καθίστε" (Σκέφτεται αν πρέπει να του φιλήσει το χέρι αν και Υπουργός),"Τι να σας κεράσουμε;"
"Α,ευχαριστώ,τίποτα,τρέχουμε για την εταιρεία και είμαι λίγο βιαστικός"
"Μα.πάρτε κάτι"
"Εν τάξει,ένα καφέ παρακαλώ (κοιτάει το παρατρεχάμενο που περιμένει),σκέτο"
Ο παρατρεχάμενος φεύγει.
'Όπως ξέρετε,καΥπουργός,έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια να ξανασυνδέσουμε την Ελλάδα με την Αμερική.Όλοι μας λένε ό,τι θα πάμε πολύ καλά,έχουμε την Ομογένεια με το πλευρό μας!"
"Αυτό είναι πολύ καλό!Πότε υπολογίζετε να ξεκινήσετε;"
"Αυτή τη στιγμή κάνουμε τις προετοιμασίες και έχουμε τη σελίδα μας στο facebook που ανακοινώνουμε!Πιστεύω ό,τι θα κάνουμε πολύ καλό και στο Ντουριζμό" (Έρχεται ο καφές)
Υπουργός:"Μάλιστα,είναι πολύ καλά αυτά που μου λέτε,ό,τι μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω".
(Η συνέχεια στο επόμενο)
Τι λες μωρε?????Σοβαρα?και μετα τραβηξες το ΚΑΖΑΝΑΚΗ?

Αρχίσαμεεεεεεεεεεεε....

Ασε να πάρουν πρώτα την άδεια, να ΑΡΧΙΣΟΥΝ οι κρατήσεις, να ΠΕΤΑΞΟΥΝ και μετά θυμώνεις όσο θέλεις...

Άλλη Ραλακιάδα προβλέπεται...

Φίλε/η aerozol

Τα -όποια- επιχειρήματά σου, θα γίνουν ακουστά. Οι φωνές σου, όμως, όχι. Το πατημένο caps lock και η απουσία επιχειρημάτων εκ μέρους σου, δεν δείχνουν κάτι εποικοδομητικό για διάλογο.

Και πίστεψέ με, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, αν ευχόμαστε να ευδοκιμήσουν και να μη γίνουν άλλη μια αποτυχία τύπου Ταλατάκου, είναι να διατυπώνουμε κριτική. Και μάλιστα από την κριτική που δεν αρέσει. Γιατί από λιβάνισμα, δεν νομίζω ότι έχουν ανάγκη, έχουν τα μέσα άλλωστε...

Αγαπητέ/η Aerosol,διακρίνω εκνευρισμό ο οποίος οφείλεται σίγουρα σε σχέση συμφέροντος που έχεις με την "εταιρεία".
Επειδή το δικαίωμα στη κριτική αλλά και στο χιούμορ δεν έχει ακόμα περισταλεί,γιατί δεν απαντάς απλά στα επιχειρήματα αλλά σκούζεις;(Και δυσφημείς και την εταιρεία σου παρεμπιπτόντως).

aerozol":9s2rn620 said:
και μετα τραβηξες το ΚΑΖΑΝΑΚΗ?

Αυτος ο ΚΑΖΑΝΑΚΗΣ ποιος ειναι ρε παιδια; Μην τον τραβατε,αφηστε τον στην ησυχια του, τον ανθρωπο.

Δε μαθαίνεις καλύτερα πρώτα ποιος είναι ο ΧΙΟΥΜΟΡ;

Ξάδερφος της ΔΑΜΑΝΑΚΗ ! :banana: :banana:

Συνέχεια από το προηγούμενο:
Ο Π. ρούφηξε μια γουλιά από το καφέ που είχε φέρει ο παρατρεχάμενος και είπε:
"Κυρία Υπουργκός,τώρα βγκάζουμε την άδεια,το AOC στην ΥΠΑ"
Η Όλγα σκέφτηκε :"Ωχ,θα με βάλει να πάρω τηλέφωνο το Χατζηδάκη" αλλά δε το είπε.
"Αχα,το Ε-Ο-ΣΙ,αυτό είναι πολύ σημαντικό που μου λέτε,θα κάνω ό,τι μπορώ!".
"Ευκαριστώ,καΥπουργκός.Θα είστε μέσα στη πρώτη πτήση μας"
"Βεβαίως,βεβαίως,Π."
"Θα μου επιτρέψετε τώρα να φύγω γιατί έχω να συναντήσω τον Άδωνις το Γεωργιάδη που είναι υπεύθυνος για τους Απόδημους στη Βουλή"
"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,τον Άδωνη,πολύ καλό παιδί" είπε η Υπουργός."Ευχαριστώ που ήρθατε και θα μιλήσουμε"
Συνεχίζεται.