Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φωτογραφία με την συνάντηση του προέδρου της εταιρίας Fr Nicholas Alexandris με την υπουργό Τουρισμού 'Ολγα Κεφαλογιάννη ανέβασε στην σελίδα της στο Facebook η εταιρία..λέτε να έχουμε καμιά ανακοίνωση σύντομα;

Καλό είναι το ότι κάνουν δημόσιες σχέσεις και ιδιαιτέρως το ότι κάνουν επαφές με τους αρμόδιους τής πολιτικής ηγεσίας.

Ωστόσο,η μόνη ανακοίνωση που θα έχη πραγματικό ενδιαφέρον γιά τον κόσμο θα είναι η ημερομηνία ενάρξεως τών δρομολογίων τους.

ale3":2qlifawd said:
Φωτογραφία με την συνάντηση του προέδρου της εταιρίας Fr Nicholas Alexandris με την υπουργό Τουρισμού 'Ολγα Κεφαλογιάννη ανέβασε στην σελίδα της στο Facebook η εταιρία..λέτε να έχουμε καμιά ανακοίνωση σύντομα;
Απο οτι γνωριζο οι ανθρωποι ειναι σοβαροι........Αεροπλανα εχουν παρει....και σε λιγο θα εχουν το AOC.Οι κυβερνητες εχουν ηδει παει για εκπαιδευση στη Ευρωπη.....δουλευουν αθορυβα,και μολις παρουν συντομα τις αδειες....θα βγουν δυνατα στη αγορα.Τα media και οι Αποδημοι στη Νεα Υορκη το ξερουν και περιμενουν.........Εχουν την αγορα στα χερια τους,γιατι εχουν δικους τους 2 μεγαλους Αμερικανικους και Καναδικους Τουριστικους Οργανισμους.Αυτα γνωριζο....περιμενετε να δουμε.

Στο λέω και στο ξαναλέω για εκπαίδευση δεν έχει πάει κανείς και πουθενά.Σήμερα μίλησα με Κ2 που περιμένει από μέρα σε μέρα και είναι αποσπασμένος σαν πρώην ΟΑ στην ΥΠΑ και ήταν στο νοσοκομείο με το παιδί του.Μην βιάζεσαι και κάνε υπομονή.Αυτό που έγραψες για τα γραφεία ναι είναι γεγονός τ´ άλλα όχι ακόμα.

Τα media και οι Αποδημοι στη Νεα Υορκη το ξερουν και περιμενουν.........Εχουν την αγορα στα χερια τους
Θέλεις να σου πω τι λένε μερικοί απόδημοι των οποίων τα σχόλια στο fb σβήνει η εταιρεία;Άσε το καλύτερα.
Όσο για τα ΜΜΕ,ΝΑΙ!Το CNN;Το CBS;Το ΑBC;Τo BBC;Ο Χίος στο Extra;Με κομμένη την ανάσα περιμένουν τη SKYGREECE!
Και φυσικά οι άλλες αεροπορικές έχουν χ..τει πάνω τους με την αγορά που ελέγχει ολοκληρωτικά πλέον η εταιρεία.
Για'υτο λοιπόν,δε χρειάζεται καν να μας πει πότε θα γίνουν οι πτήσεις.Μια ώρα πριν,ας βγουν με ντουντούκες στους δρόμους της Ν.Υόρκης,της Αθήνας κλπ και τα πλήθη θα βγουν από τα σοκάκια,σέρνοντας βαλίτσες και σμπρώχνοντας μεταξύ τους για να μη χάσουν θέση στη πτήση της υπερεταιρείας!
He-llas-Air-lines-Ζεις-Ε-σύ-μας-Ό-δη-γεις !

Δεν είναι κακή ιδέα αυτή με τη ντουντούκα! Αν επενδύσουν παράλληλα στο μάρκετινγκ «Η cult αεροπορική εταιρεία» και φτιάξουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα με μπουζούκια, βιντεοταινίες, κλπ, έχουν πιθανότητα να πάνε πολύ ψηλά.

Μπήκα λίγο στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. Τι να πω... Μου θυμίζει Portokalos Family, μου θυμίζει Hellenic Imperial. Τέλος πάντων, μου φαίνονται εκτός ελληνικής πραγματικότητας πλέον.

Γιατί εκτός μόνο "ελληνικής";Σε ποια είναι εντός;
Breaking News:Δημοσιεύθηκε ο διάλογος ανάμεσα στο Πρόεδρο και στην Υπουργό!
Ο Πρ. μπαίνει στο γραφείο:
"Γεια σας,καΥπουργός"
"Γεια σας,Πατέρα Ν.,καθίστε" (Σκέφτεται αν πρέπει να του φιλήσει το χέρι αν και Υπουργός),"Τι να σας κεράσουμε;"
"Α,ευχαριστώ,τίποτα,τρέχουμε για την εταιρεία και είμαι λίγο βιαστικός"
"Μα.πάρτε κάτι"
"Εν τάξει,ένα καφέ παρακαλώ (κοιτάει το παρατρεχάμενο που περιμένει),σκέτο"
Ο παρατρεχάμενος φεύγει.
'Όπως ξέρετε,καΥπουργός,έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια να ξανασυνδέσουμε την Ελλάδα με την Αμερική.Όλοι μας λένε ό,τι θα πάμε πολύ καλά,έχουμε την Ομογένεια με το πλευρό μας!"
"Αυτό είναι πολύ καλό!Πότε υπολογίζετε να ξεκινήσετε;"
"Αυτή τη στιγμή κάνουμε τις προετοιμασίες και έχουμε τη σελίδα μας στο facebook που ανακοινώνουμε!Πιστεύω ό,τι θα κάνουμε πολύ καλό και στο Ντουριζμό" (Έρχεται ο καφές)
Υπουργός:"Μάλιστα,είναι πολύ καλά αυτά που μου λέτε,ό,τι μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω".
(Η συνέχεια στο επόμενο)

aakunz":1e2zba1p said:
Μπήκα λίγο στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. Τι να πω... Μου θυμίζει Portokalos Family, μου θυμίζει Hellenic Imperial. Τέλος πάντων, μου φαίνονται εκτός ελληνικής πραγματικότητας πλέον.

Θα διαφωνήσω ...συμφωνώντας, και θα συμφωνήσω ...διαφωνώντας. Δυστυχώς, είναι 'εντός ελληνικής πραγματικότητας' όλα αυτά. Και ακόμα χειρότερα, εκτός αεροπορικής πραγματικότητας. Χωρίς να είναι καθόλου μεμπτό να γίνονται συναντήσεις των στελεχών της εταιρείας με εκπροσώπους της κυβέρνησης και γενικότερα της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, η ουσία είναι ότι ο καιρός γαρ εγγύς. Δεν ξέρω αν υπάρχει στην εταιρεία αυτή κάποια λίστα προτεραιότητας, αλλά αν υπάρχει, θα ήθελα να ξέρω σε αυτή που βρίσκονται
(α) τα αεροσκάφη
(β) τα πληρώματα
(γ) ο προγραμματισμός
(δ) οι άδειες πτήσεων - δικαιώματα προσγειώσεων -
(ε) συστήματα κρατήσεων...
(στ) ...
...
και τέλος,
κάπου στο (ω) θα έβαζα το φατσοβιβλίο με προσωπικές φωτογραφίες των ανώτερων στελεχών.

Μήπως, λέω μήπως κάποια πράγματα έχουν γίνει ανάποδα?