Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Όμως το αεροδρόμιο ήταν πάντα παράλογα ακριβό.

Η Κωνσταντινούπολη δεν βρίσκεται στην ίδια περιοχή με εμάς;Ξέρετε ότι φτιάχνουν το μεγαλύτερο αεροδρόμο στην Ευρώπη( νομίζω),δηλαδή στην Τουρκία δεν υπάρχουν συνέπειες της οικονομικής κρίσης;Πως καταφέρανε αυτοί να δημιουργήσουν έναν κόμβο και εμείς δεν μπορούμε;Η Αθήνα θα μπορούσε να γίνει κέντρο!!!!αλλά δεν προσπαθούμε καν σε αυτή την χώρα.

Η Τουρκική οικονομία τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται συνεχώς,και η οικονομική κρίση της Ευρώπης δεν την έχει πλήξει ιδιαιτέρως αφού είναι ανεξάρτητη οικονομία.Κι εντάξει ότι φτιάχνουν μεγάλο αεροδρόμιο τι σημαίνει;Η Κωνσταντινούπολη δεν είναι και ο μεγάλος κόμβος.Μπορεί για τους Έλληνες να είναι αλλά ο υπόλοιπος κόσμος πάει στην κεντρική Ευρώπη.Απλώς οι Τούρκοι δουλεύουν με μεθοδικότητα κι ευελπιστούν να γίνουν περιφερειακή υπερδύναμη.Στην Ελλάδα ένας υπουργός αλλάζει και αλλάζει όλος ο σχεδιασμός του υπουργείου.Εκεί και κυβερνήσεις να αλλάξουν δεν αλλάζει ο σχεδιασμός.

Επαφες με ΕΑΒ για χωρο υποστεγου ????????

Νομίζω χάνουμε λίγο την μπάλα, η Skygreece Airlines δεν έχει ανοίξει ακόμα και εμείς φτάσαμε να την συγκρίνουμε με την ΤΗΥ και το ΑΤΗ με την Κων/λη; Η σύγκριση είναι μάλλον ατυχής, γιατί οι Τούρκοι δεν είναι πια περιφερειακή δύναμη αλλά παγκόσμια. Ρίξτε μια ματιά στον στόλο της και τους προορισμούς της και βρείτε ποιες εταιρείες έχουν περισσότερα. Επίσης συγκρίσεις μπορούν να γίνουν αν δεχτούμε στην Ελλάδα να πληρωνόμαστε τον τουρκικό μισθό σε λίρες, σε επίπεδα μετα τουρκικής κρίσης και προ ανάπτυξης...

Όταν έγραψα "Περιφερειακή δύναμη" εννοούσα την Τουρκία ως χώρα και όχι τις Τουρκικές αερογραμμές σαν εταιρεία.

Καλα τα λεει: ομως τι σχεση εχουν οι ιερεις με το μπιζνες.

Και η θρησκεία business είναι και μάλιστα θεσμοθετημένη. Δεν έχεις ακούσει για την Εκκλησία της Κύπρου και τους ομίλους επιχειρήσεων στους οποίους συμμετέχει ή κατέχει;

Πως δεν εχω ακουσει.Τα σκανδαλα ετσι βγαινουν .Αντι να ασχοληθουν με τα πνευματικα ασχολουνται με μπιζνες.Δεν καταλαβαινουν οτι ειναι δυο διαφορετικοι δρομοι.