Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Να ευλογήσω λίγο όχι μόνο τα γένια μου αλλά και τα γένια αυτού που μου το είπε :

Re: Skygreece Airlines

Δημοσίευσηαπό KOSTAS1966 την 07 Φεβ 2013, 17:12
Απλά μου είπε κάποιος άμεσα ενδιαφερόμενος κάτι που σημαίνει αλλαγή και όχι ματαίωση σχεδίων.Μέχρι να το μάθω στα σίγουρα επέτρεψέ μου να μην το πω. :4: :4: :4: :4:

Μόνο JFK με 5 τη βδομάδα και μετά τα άλλα είπε ο πάτερ.Αυτό είχα μάθει....

Ώστε έχει γένια ο πληροφοριοδότης σας,αγαπητέ! :lol:
Για να δούμε τώρα χειρισμό κωλοτούμπας.
Δε θα ρωτήξω ούτε αν ξέρουν πόσα πληρώματα χρειάζονται για αυτό ούτε πόσα αφη ούτε πόσο στοιχίζει και πόσο πρέπει να πλερώσει ο επιβάτης.Ας μας πούνε μόνο τι θα πουν στους Απόδημους του Καναδά που περίμεναν να κάνουν κράτηση για να έρθουν στη Πατρίδα.Αυτό λέγεται πατριδοκαπηλεία,κύριοι της SkyGreece.-

Την πατριδοκαπηλία την πήρες από το στόμα μου αγαπητέ (H σημαία στην ουρά , αλά Hellas Airlines - καλά το ξεκίνησαν... :mrgreen: - , οι καϋμένοι ομογενείς που τους εκμεταλεύονται οι κακές Αμερικανικές και Καναδικές εταιρίες και αν δεν φάνε τζατζίκι στο αεροπλάνο δεν έρχονται Ελλάδα, που να το έχουν τάμα). Το βίντεο είναι απόλαυση. Κατάφερα και το είδα όλο και κράτησα και σημειώσεις.

Από το 4:οο φαίνεται τι θα ακολουθήσει, όταν ο τηλεαστέρας παρουσιαστής , που έχει και πτυχίο EASA παναθεμά τον, χαρακτηρίζει την εταιρία μεγάλη γιατί είναι airlines και πετάει με Airbus. Δηλαδή η British, που είναι Αirways θα πρέπει να πετάει με αερόστατα...

Ο παπα-Νικόλας μιλάει για την μεγαλύτερη άδεια (μάλλον AOC εννοεί) στην Ελλάδα. Δηλαδή το AOC πάει με το μέτρο στην Ελλάδα. Η Skyexpress Που έχει J41 είναι ο "Κινέζος" και η Skygreece o "Αλούλου Μπατουζάνκα, ο μαύρος που τον έλεγαν άλογο"...

Στο 18:00 ο παπα-spotter μιλάει για 340-300 Next Generation (μάλλον από τα μυστικά σχέδια της Airbus)

Στο 20:00 κι έπειτα η παρουσίαση του IFE και του service. Private Jet ένα πράμα

Στο 24:00 το business plan. LOW COST. Πιστεύω ότι τα είπε όλα

Το όνομα του αεροπλάνου με χαλάει κάπως : "Αρχάγγελος". Απ' όσο ξέρω, οι Αρχάγγελοι πάνε τον κόσμο την τελευταία βόλτα... :mrgreen:

Το κανόνι σκάει στο 30:32 . Η ΕΠΟ με δάκρυα στα μάτια αναθέτει στη Skygreece τη μεταφορά της εθνικής στη Βραζιλία... Ε ρε ΗΙΑ που μυρίζει η υπόθεση...

Στο 31:00 το αμίμητο "ΑΤΗ-JFK σε 8:30 ώρες" (μάλλον τα 343 NG έχουν περάσει από το pump my ride)

Aπό το 41:00 αρχίζω να λυγίζω από συγκίνηση: ΚΑΙ 1χ YYZ-SKG-YYZ και το κυριότερο (κρατηθείτε) ΚΑΙ REGIONAL Με Ηub τη Θεσσαλονίκη για σύνδεση των Βαλκανίων

Κλείνω με τη δήλωση του παπα-Νικόλα στο 22:00 http://www.youtube.com/watch?v=A8OmgLwexpQ

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων...

Στο cockpit θα κρέμονται χαϊμαλιά και επιγραφή "Η Παναγιά Μαζί σου".Στο IFE θα είναι πρώτη επιλογή η ταινία "My Big Greek Fat Weeding".Σε αντίστοιχη θέση με το crew rest comp. θα ανεγερθεί ναός.
F.Doc,κάνω προσπάθεια εδώ και δύο ώρες να δω τη συνέντευξη αλλά σταματάω κάθε λίγο για να συνειδητοποιήσω αυτά που ακούω.Φυσικά και περιμένω την αντίδραση του μέλους AEROSOL.
Άσε που θα κάνουν το Ραλάκη να φαντάζει ερασιτέχνης.

Φίλε alex96 θα ήταν λάθος από μέρους μου να μην πω ότι το έμαθα από αλλού,μόνο φωτεινός παντογνώστης δεν είμαι.Τώρα το πως θα χειριστούν την κατάσταση στον Καναδά δεν με απασχολεί,ο λαός μας λέει ότι "όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια".Από κει και πέρα ότι μαθαίνω θα το λέω χωρίς χαρακτηρισμούς, γιατί πιστεύω ότι δεν βοηθάνε.Όσο για το τι θα κρέμεται στο cockpit που λες,αν μπεις σε πλοίο βλέπεις τον Άγιο Νικόλαο,στα νοσοκομεία βλέπεις από την Παναγιά μέχρι κι εγώ δεν ξέρω τι,στα περιπολικά βλέπεις επίσης τα πάντα,στα σχολεία,στα δικαστήρια ακόμα και σε μαγαζιά συναντάς εικόνες.Μην μου πεις ότι δεν τα έχεις δει;Στο cockpit δεν μπαίνουν άνθρωποι,γιατί να μην μπει κάποια εικόνα;

Φυσικά,έχεις δίκιο,να συμπληρώσω:Κανείς από όλους όσους παραθέτεις δε τα προβάλλει ως μέρος ενός εμπορικού σχεδίου.
Ωστόσο,θέλω να θέσω ένα και μόνο ερώτημα επιχειρησιακού χαρακτήρα:
Το πρόγραμμα του αφους που θα κάνει τη πτήση από και πρός τη SKG μια φορά την εβδομάδα.Για να τα βάλουμε κάτω με δεδομένο ό,τι δε θα πηγαίνει από την Αθήνα στη Θεσ/κη ή το αντίστροφο για να κάνει το δρομολόγιο.Για πείτε ιδέες που να περιλαμβάνουν και τα πληρώματα...

alex96":25rj2juv said:
Στο cockpit θα κρέμονται χαϊμαλιά και επιγραφή "Η Παναγιά Μαζί σου".Στο IFE θα είναι πρώτη επιλογή η ταινία "My Big Greek Fat Weeding".Σε αντίστοιχη θέση με το crew rest comp. θα ανεγερθεί ναός.
F.Doc,κάνω προσπάθεια εδώ και δύο ώρες να δω τη συνέντευξη αλλά σταματάω κάθε λίγο για να συνειδητοποιήσω αυτά που ακούω.Φυσικά και περιμένω την αντίδραση του μέλους AEROSOL.
Άσε που θα κάνουν το Ραλάκη να φαντάζει ερασιτέχνης.
Καλα ακομα δεν καταλαβες οτι εχεις γινει τελειος φαιδρος και γελοιος????Αντι να κανεις μια σωστη κριτικη,γελανε ολοι μαζυ σου?Ειναι δυνατον κ καραγκιοζη, να εκτιθετε ολη η Κυβερνηση χωρις να υπαερχει επιχειρισιακο σχεδιο?Εκτος χορου ολοι κανουν το εξυπνο.Σε λιγο θα εξαφανιστεις με αυτα που θα δεις .Κριμα.....σοβαρεψου!!!

Αμ,τι να σε κάνω;Στα σοβαρά δεν απάντησες.Όσο για το αν εκτίθεται η κυβέρνηση,θέλεις απάντηση ειλικρινά;Ψάξε τη σε αυτά που διαγράφεται στο facebook μεταξύ άλλων.Όμως εγώ δεν οφείλω απαντήσεις.Εσύ που είσαι της εταιρείας,αν θέλεις,δίνεις.
Ειλικρινά,εύχομαι να πάει καλά.
ΥΓ:Αν κατά τύχη διάβασες το ακριβώς επόμενο μήνυμα για τα δρομολόγια για τη SKG,μας λες τη γνώμη σου.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Η επίσκεψη στην εγκατάσταση της ΕΑΒ στη Τανάγρα εφ'οσον συνοδεύεται από συμφωνία συνεργασίας,είναι σοβαρή ένδειξη επιχειρησιακής δραστηριότητας.Αυτό,μάλιστα!

Μπορεί να είναι λίγο "off topic", αλλά έτσι για να είναι "on record" ο π. Νικόλαο Αλεξανδρή είναι ο πατέρας της Ελένη Αλεξανδρή από το Χ-Factor. :3: :lol: :lol:

Είναι στη συνέντευξη παρακάτω:
http://www.youtube.com/watch?v=udnkKn0IUPA

Τι off topic, αγαπητέ... Είναι περισσότερο "οn topic" ακόμα κι από τη συνέντευξη του Πατρός στο ελλάντα.τιβι.