Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δε ρώτησα αυτό.Επίσης,η minimun crew composition για το 343 είναι οκτώ (8) στη καμπίνα και η ΟΑ πήγαινε τα διηπειρωτικά με εννιά (9).Η ερώτηση είναι πόσα μέλη πληρώματος καμπίνας και διακυβέρνησης χρειάζεται να προσλάβει η εταιρεία για 5/7,JFK.
Το σχεδιάγραμμα που μας παρέθεσες εσύ έχει σύνολο έντεκα (11) Μ.Π.Θ.Ε.
Παρακαλώ το μέλος aerosol να μας πει την άποψή του.

Αρα λοιπον εφοσον λες οτι ειναι 8 υπολογισε πληρωμα + πιλοτηριο μαζι + rest time στην Ν.υορκη 8 + 3 = 11 αρα για 5 φορες την εβδομαδα 30 με 50 ατομα ..... :wink:

Και τα "ρεπό" πως θα είναι;

48 ωρες rest μετα απο Υπερατλαντικο και 12 κατ'ελαχιστον στην διανυκτερευση εκτος εαν επιστρεψουνε τα πληρωματα ως επιβατες

Δηλαδή έκαστο μέλος πληρώματος θα κάνει περίπου δύο (2) φορές την εβδομάδα το δρομολόγιο,σωστά;
Δηλαδή,θα πρέπει να κάνει 7-8 φορές στο μήνα ATH-JFK-ATH.Επειδή γνωρίζω πολύ καλά τόσο τα επιχειρησιακά δεδομένα του εγχειρήματος αλλά και τις οικονομικές απαιτήσεις,δε θα ρωτήσω παρά μόνο ένα:Γνωρίζουν την έννοια "jet lag" και την έννοια του κιρκαδικού ρυθμού αυτοί που τα σχεδιάζουν αυτά;Και φυσικά αναφέρομαι σε θέματα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ,για όποιον καταλαβαίνει.κε/καAEROSOL,που σίγουρα διαβάζεις αλλά δε μας κάνεις τη τιμή.-

Δεν έχετε λάβει υπ' όψιν τα όρια μηνιαίας απασχόλησης της ΥΠΑ.Ξέρει κανείς πόσα είναι ;Το λέω γιατί 2 JFK τη βδομάδα είναι χονδρικά 40 ώρες πτήση και 50 απασχόληση.

Αγαπητέ Κώστα,φυσικά και τα έχω λάβει υπόψη μου αλλά δε τα αναφέρω καν.Ούτε τις περιπτώσεις αναπόφευκτων καθυστερήσεων που τα πληρώματα καθίστανται εκτός νόμιμων ορίων.Αρκεί να κάνει κάποιος δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα το δρομολόγιο και ας έρθει μετά να μας πει.
(Ο υπολογισμός για 7-8/μήνα έγινε μετά από την υπόθεση του φίλου SXBiA για 30-50 μέλη)

Alex 96 καλημέρα,δεν μπορώ να φανταστώ 50 άτομα,μου φαίνονται λίγοι.Από την άλλη 6 ή 7 φορές το μήνα για να φυλάνε τα νώτα τους πιστεύω ότι θα πηγαίνουν.

Και λεμε για ενα Α340...παρεπιμπτοντως γνοριζουμε τι 340 θα ειναι???

Σύμφωνα με το πάτερ-Νικόλαο,Α343.