Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γιατί υπάρχει κάποα Qatar και δεν το γνωρίζουμε;Για την ώρα έχουν κάνει πίσω χωρίς να έχουν πει κάτι.Ίσως λόγω 787 ίσως για κάποιο άλλο λόγο,δεν γνωρίζω.Δεν όφειλαν όμως να ενημερώσουν;Αν το είχε κάνει Ελληνική εταιρεία θα την "ξεσκίζαμε" ή κάνω λάθος.Τέλος πάντων εγώ αυτό που έμαθα έιναι ότι αυτή τη βδομάδα πέφτουν οι υπογραφές για το πρώτο α/φ.Περισσότερα δεν γνωρίζω αλλά εμπιστεύομαι τσεκαρισμένα την "πηγή".

Πω πω τι ΤΡΑΓΙΚΟΣ ο παρουσιαστης??????? Τωρα εκατσα να δω την συνεντευξη και το εκλεισα στο τεταρτο...Πρωτοι πιλοτοι λεει οι ελληνες,μεγαλη airlines εταιρια οχι οτι κι οτι με αεροπλανα airbus οχι αεροπλανακια,....ειναι λεει και γνωστης με πτυχιο ΕΑΖΑ :wall: :wall: :wall:

και το απολυτο....ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΜΙΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ???? που εχουν μεγαλες εταιριες... :with:

αυτή τη βδομάδα πέφτουν οι υπογραφές για το πρώτο α/φ.
Και εγώ που νόμιζα ό,τι ήταν αυτό που παρουσίασαν στην εκπομπή οι κατά ΕΑΖΑ πιστοποιημένοι παρουσιαστής και ιερέας... :cry:

Φίλε alex96 άκου με,ξέρω τι γράφω.Όσο για το άλλο είναι EASA(European Aviation Safety Agency) και όχι ΕΑΖΑ.

Ναι,βρε,το ξέρω ό,τι είναι EASA το σωστό.Πιστεύεις όμως ό,τι κάποιος από τους δύο (παρουσιαστής,ιερέας) ξέρει τι πραγματικά είναι και για τι μιλάεις;Και σίγουρα ξέρεις τι γράφεις,δεν έχω καμία αμφιβολία.
Απλά,παρουσίασαν στην εκπομπή ένα τρισάθλιο photoshop και με αυτό αστειεύομαι.

Να κάνω μια ερώτηξη;Τι θα γίνει σε περίπτωση που το ένα και μοναδικό αφος της εταιρείας που θα επιχειρεί 5/7 στη Ν.Υόρκη μείνει OG;

Προσευχές και λιτανείες....

Καλά μόλις είδα την φωτογραφία του Πάτερ με τον Βενιζέλο αμέσως αηδίασα με το θέαμα,απαπαπαπα. :puke: :puke: :puke: :puke:
Όπως και να έχει εμείς περιμένουμε και ευχόμαστε να μην είναι κάποια αρπαχτη.

Και μιας και κατηγορήθηκα πως δε κάνω σοβαρή κριτική,έθεσα το ερώτημα περί OG αλλά δεν απαντήθηκε.Μάλλον ούτε αυτό θεωρείται σοβαρό.Ας θέσω ένα άλλο τότε:Πόσα πληρώματα χρειάζεται το εγχείρημα 5/7,ATH-JFK-ATH,με ένα Α343;

Εαν εχει ενα Α340 τοτε λογικα ξεκιναμε με 3 μπροστα Κ1 Κ2 Relief Pilot και πισω 7 με 8 μελη προσωπικο καμπινας,

Προισταμενος/η Καμπινας,
1L/R
2L/R
3L/R
4L/R
ΚΑΙ 2 S/N