Κατ αρχας, SKYTEAM, μαθε ελληνικα ....
Αυτα που γραφεις, τα εννοεις, η τα γραφεις για πλακα?
Ποιος σου ειπε οτι και οι συνταξιουχοι των 50 ετων, και των 16000 ωρων δεν δικαιουνται να δουλεψουν?
Η μηπως νομιζεςι οτι υπαρχουν πολλοι απο αυτους, να καθονται στα καφενεια?
Ενας απο αυτους ειμαι και εγω, και εργαζομαι απο το 2010 στα Εμιρατα, πετωντας 340 και 330῎.
Σαν και εμενα, ειναι αλλοι 30, πολυπειροι στον τυπο με πανω απο 8000 σε αυτα τα συγκεκριμμενα αεροπλανα῎.
Ειναι λοιπον δυνατον να μην ειναι αυτοι οι πλεον περιζητητοι για την εταιρια αυτη, αφου ετσι και αλλοιως,
αλληλογνωριζομαστε? Ασχετο αν θα αφησουμε τις καλοπληρωμενες μας δουλειες, για να ρισκαρουμε κατι το οποιο μπορει
να σκασει σαν φουσκα...
Οσο για τους νεους που ῾πεινανε τα παιδια τους῾, φιλαρακο, και εγω την περασα αυτη την περιοδο, και αφησα τα καφενεια και
την κλαψα και ψεκασα ολη την Ελλαδα με AG TRUCK πριν μπω στην Ολυμπιακη.
Δουλειες υπαρχουν παντου και για ολους, αρκει να αφησει κανεις την ραστονη του σπιτιου του, τους φιλους του, την βολη του,
και να παει στο εξωτερικο.
Δηλαδη εμεις ειμαστε κοροιδα που αφησαμε τα παντα και ειμαστε σε ενα δωματιο κλεισμενοι οταν δεν πεταμε?
Tελειωνοντας, κρισεις του τυπου `᾽φοβαται τις αναταραξεις῾δεν ειναι σωστες...Χειριστης που δεν φοβαται ειναι επικινδυνος.
Τον αφοβο, τον μαγκα, τον ολα τα σφαζω και ολα τα μαχαιρωνω, αυτον να φοβασαι....τον κατ᾽ ονομα Von Richthoven.