Skygreece Airlines

Αν δεν είναι η Αθήνα η βάση της εταιρείας, φαντάζομαι ότι, αν κάνουν, προσλήψεις στην Ελλάδα θα είναι οι λιγότερες δυνατές...;
 
Απο πoυ πρoκυπτει τo hangar δν θα ειναι ATH αφου λενε αμηγως ελληνικη εταιρια οκ να δω αεροσκαφη στην Κωνσταντινουπολη με την ελληνικη σημαια στην ουρα κ θα ειναι κατι προτοτυπο μαλλον ειναι πολυ ακριβο το ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!!!!!
 
Για προσλήψεις δεν υπάρχει τίποτα .. ψάχνουν πιλότους τώρα .. που απο ότι φένεται θα είναι Αμερικάνοι μεγάλης εμπειρίας στο 767 για αρχή (Μερικούς έλληνες μέσα). Γιαυτό μη τρελαθείτε άμα δείτε βάση Νεα Υόρκη.
Η καμπίνα σίγουρα θα είναι Ελληνική .. αλλά θα έχει και Ελληνοπουλα που μένουν μόνιμα Καναδά, Αμερική κτλ. Απο ότι φένεται πάει να γίνει κάτι σοβαρό , και τα άτομα που είναι απο πίσω είναι σοβαρά .. γιαυτό και η τράπεζες τις Αμερικής τους βοηθάνε.
 
Σκέφτομαι, αφού θα χρηματοδοτηθεί από αμερικανικές τράπεζες, θα στελεχωθεί από Αμερική και Καναδά, έχει δημιουργηθεί από ομογενείς και θα απευθύνεται κυρίως σε ομογενείς, γιατί αυτή η κινητικότητα σε αυτή τη πλευρά του πλανήτη; Από το αεροσκάφος στην Κωνσταντινούπολη (αν εχω καταλάβει καλά) μέχρι τις φωτογραφίες με κυβερνητικούς, Mega channel, κλπ.; Σε καμία περίπτωση δεν το αμφισβητώ, απλά φαντάζομαι ότι πιθανόν ήρθαν και έφυγαν...;
 
Το γραφείο τους στο Μόντρεαλ, είναι η διεύθυνση του πρακτορείου ταξιδίων από τα δύο ιδρυτικά μέλη. Έγραψα στο Facebook τους, ποιος είναι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και την ηλικία του αεροσκάφους, και αφαίρεσαν το σχόλιό μου μέσα σε 10 λεπτά. Οποιαδήποτε τεχνική ερώτηση ή σχόλιο, διαγράφονται αμέσως.
Ευτυχώς γι 'αυτούς, υπάρχουν πολλά πρόβατα που τους υποστηρίζουν τυφλά. Αλλά νομίζω ότι ο ανταγωνισμός δεν θα καθίσει πίσω με τα χέρια σταυρωμένα.
Γνωρίζοντας πολύ καλά την νοοτροπία της πελατειακής τους βάσης, θα είναι η τιμή και η ποιότητα, και όχι ο πατριωτισμός,που θα αποφασίσει εάν αυτό το επιχειρηματικό εγχείρημα θα πετύχει.
 
Είναι εντύπωσή μου ή βλέπω στο photomontage ένα Α 321?
 
Δεν είναι καθόλου η εντύπωση σου.

Ο,τι να ´ναι...
 
δηλαδη θα ειναι μια εταιρεισ απο την ομογενεια για την ομογενεια. Τοτε τι λενε οτι τα πληρωματα θα ειναι ελληνικα και θα εχει βαση αθηνα? στην ιστοσελιδα τους ετσι λενε παντως τωρα αλλαζουν βαση?
 
Προσωπικά δεν νομίζω να έχουν βάση τα αεροπλάνα αμερική η καναδά για τον λόγο ότι οι πιλότοι θα κάνουν μονο το δρομολόγιο από την κάθε βάση δεν είναι λογικό... πιο λογικό ακούγεται να είναι η αθηνα αφού από την αθηνα θα φεύγουν οι πτήσεις για τους προορισμούς αυτούς άρα ένας πιλότος δεν θα κάνει το Toronto για μια ζωή αλλα και τους άλλους προορισμούς.

Ερώτηση:
Τελικά ποσα αεροπλάνα θα φέρουν μέχρι το τέλος του 2013;
 
Top