Skygreece Airlines

Λάθος αεροπλανο, από την αρχή....Αν και είχε δεχθεί από πολλούς πριν 2 χρονια, ο Πατέρας Νικόλαος να ΜΗΝ πάρει τα 767ρια, επέμενε και τελικά την πάτησε.
Κάποιος η κάποιοι φαγανε πολλά.....Τωρα ψάχνουν 340. Υπάρχουν, πωλούνται τσάμπα, αλλα μπαγιοκο δεν υπάρχει. Οποτε (ψεύτης να βγω), βυθίζεται το εγχείρημα....
 
Τα 767 μια χαρα αεροπλανα ειναι, οικονομικα, αξιοπηστα, τα Α340 με τους 4 κηνητηρες τους εχουν πολυ μεγαλο κοστος για την εποχη μας, ασε που τα 767 γεμιζουν και ποιο ευκολα. Το προβλημα με την εν λογο εταιρια ειναι οτι και ολες της αδειες να παρουν θα φανε τα μουτρα τους και θα χασουν παρα πολλα λεφτα γιατι μια μικρη εταιρια με 1 η 2 η και 3 αεροπλανα δεν μπορει να ανταγωνιστη της μεγαλες εταιριες. Μονη Ελληνικη που εχει καποια ελπιδα ειναι η Αιγαιου, και αυτη για να μη το αποφασιζει κατι ξερει!
 
docORL":35jifp6m said:
Λάθος αεροπλανο, από την αρχή....Αν και είχε δεχθεί από πολλούς πριν 2 χρονια, ο Πατέρας Νικόλαος να ΜΗΝ πάρει τα 767ρια, επέμενε και τελικά την πάτησε. Κάποιος η κάποιοι φαγανε πολλά.....Τωρα ψάχνουν 340. Υπάρχουν, πωλούνται τσάμπα, αλλα μπαγιοκο δεν υπάρχει. Οποτε (ψεύτης να βγω), βυθίζεται το εγχείρημα....

Μακάρι ο τύπος του ΑΦ να ήταν το μοναδικό πρόβλημα - είναι ένα, αλλά όχι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Και ούτε η διαθεσιμότητα μεταχειρισμένων ΑΦ για ενοικίαση (όπως και έκαναν) είναι και αυτό πρόβλημα. Στην αγορά πάντα βρίσκεις ό,τι θέλεις, αν έχεις την ικανότητα να το χρηματοδοτήσεις.

Έλλειψη επαγγελματισμού και χρηματοδότησης είναι τα # 1 και # 2 προβλήματά τους. Τα οποία δεν λύνονται με λιτανείες και ευχέλαια.
 
Λαθος αεροπλανο δεν ειναι ... γιατι αυριο το συγκεκριμενο το πουλανε για τα λεφτα που δωσαν, ειναι απο τα λιγα 767 με το συγκεκριμενο configuration ...
Λαθος ειναι τα ατομα που ειναι πισω απο την εταιρια, απο τον παππα μεχρι και το ΔΠΕ.
Η νοοτροπια τις παλιας Ολυμπιακης δεν θα σε παει πουθενα.
 
ChrisFlyer":1gh62myr said:
αυριο το συγκεκριμενο το πουλανε για τα λεφτα που δωσαν.

Ιπτάμενε Χρήστο,
πιστεύεις ότι το αγόρασαν;;; εγώ γιατί υποψιάζομαι ότι το έχουν απλώς νοικιάσει;;;

Άσε που το εσωτερικό configuration είναι κάτι που αλλάζει ακόμα πιο εύκολα από το βάψιμο...
 
Πωπωπω τι έμαθα η γυναίκα,ακύρωσαν τις εκπαιδεύσεις των παιδιών που πήγαν στην Αγγλία από την ΥΠΑ επειδή οι δήθεν επαγγελματίες της SKYGGRRECE δεν δήλωσαν στις σωστές ημερομηνίες τα ονόματα των παιδιών και θα ξανακάνουν εκπαίδευση πάλι :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
Εν τω μεταξύ διαλαλούν από εδώ και από εκεί την μεγάλη τους επιτυχία,θα πετάνε από Αγγλία στο Πακιστάν και συγκεκριμένα στο Ισλαμαμπάντ.Η βάση θα είναι στην Αγγλία αλλά δεν ξέρω να πω με σιγουριά ποια πόλη.
Τώρα θα πρέπει να μας εξηγήσουν πως από Νέα Υόρκη κατέληξαν στο Πακιστάν,θα πρέπει να μας πουν τι θα γίνουν όλα αυτά τα μοντελάκια στο Πακιστάν που θα πρέπει να φοράνε μπούργκες και μαντήλες.
Γιατί όλο αυτό το σόου και όλο αυτό το catwalking σκηνικό στις σκάλες του αεροπλάνου;Μόνο η TYRA BANKS έλειπε από εκεί να πιάνει γεμάτη οργασμό την πόρτα του γερασμένου 767.
Τι εξηγήσεις λοιπόν θα δώσουν στην ομογένεια γιατί από ότι ξέρω ομογενείς δεν έχουμε στο Πακιστάν εκτός αν εννοούν την φυλή των Καλάς που ζει εκεί και είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τέλος αφού ετοιμάζονται να πετάξουν στα εξωτικά βουνά των Ταλιμπάν γιατί δεν ακούγεται τίποτα από την εταιρεία;Μήπως είναι άλλη μία παρλαπίπα από τις πολλές που πετάνε τα τελευταία 2 χρόνια;(γιατί μόνο π@π@ριές πετάνε και όχι το αεροπλάνο τους)
Πάντως η ΥΠΑ δεν τους έχει πάρει από καλό μάτι και γενικά δεν τους χαρίζεται.
 
Η γριά η κότα έχει το ζουμί. Άλλωστε το αεροπλάνο είναι καλοτάξιδο.Εγώ λέω να πετάξει μέχρι το Ελληνικό και να παρκάρει στο μουσείο πού πάει να γίνει.Θα το βάψω μία Ολυμπιακή πού θα καταπλήξει τούς αεροπορικούς κύκλους... Ε,πιά!
 
Γειά σου φίλε Γιώργο, μας έλειψες.... Έχεις κρατήσει το πατρόν από το σχέδιό σου για το 767-200, ε, θα το μακρίνεις λίγο και ...έτοιμος.
 
george_a":28cizrtz said:
ChrisFlyer":28cizrtz said:
αυριο το συγκεκριμενο το πουλανε για τα λεφτα που δωσαν.

Ιπτάμενε Χρήστο,
πιστεύεις ότι το αγόρασαν;;; εγώ γιατί υποψιάζομαι ότι το έχουν απλώς νοικιάσει;;;

Άσε που το εσωτερικό configuration είναι κάτι που αλλάζει ακόμα πιο εύκολα από το βάψιμο...

Lease to purchase ειναι απο οτι ξερω.
Οταν λεω για configuration, ειναι απο τα λιγα πλεον high-density 767 στην αγορα. :great:
 
Χαιρετε παιδια, να ρωτησω κατι θελω... Ποιος ειπε οτι η SKYGREECE θα αρχησει πτησεις απο την Αγγλια προς Ισλαμαμπαντ και που το γραφει αυτο? Λιγο παραξενο μου φαινεται αυτο το δρομολογιο, χαχαχα!
 
Top