SOFIA (BULGARIA) - εμπειρίες από κάποιον/-α????

• Thread starter Thread starter convair
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είχα πάει Σόφια πριν 2 χρόνια τέτοια εποχή με Air Malta, τα δρομολόγια της οποίας βολεύουν πολύ για τετραήμερο. Παρασκευή ξημερώματα με Δευτέρα Βράδυ. Το εισιτήριο τότε είχε γύρω στα 100€.

Η εντυπώσεις από την πόλη πολύ καλές - ευχάριστη έκπληξη. Δεν λέω ότι είναι κατι το φοβερό αλλά μπορείς να περάσεις ένα ομορφο τετραήμερο πολύ οικονομικά

Συγνώμη, :thx: δεν έχω κάτι έναντι της Air Malta την οποία έχω χρησιμοποιήσει και ήταν συμπαθέστατη αλλά δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, και εισιτήριο €118 να βρεις,
θα φύγεις από ΑΤΗ την Παρασκευή με Α319 στις
ΚΜ 0780 03:50-05:05 και θα φτάσεις χαράματα οπότε θα πληρώσεις ταξί για την πόλη (μπορεί και ξενοδοχείο)
και στην επιστροφή θα φύγεις από την Σόφια την Δευτέρα το βράδυ
ΚΜ0783 22:45-00:005 και θα φτάσεις χαράματα στην Αθήνα και ξέρουμε πόσο ακριβό είναι το ταξί.

πράγματι το να ξεκινήσεις χαράματα είναι θέμα, αλλά έτσι κερδίζεις 4 καθαρές μέρες. Φυσικά και δεν χρειαστήκαμε ταξι. Λεωφορείο και στη Σόφια και στην Αθήνα Χ95. Το σπίτι (περίπου 100 τετραγωνικά) είχε 30 ευρώ τη βραδιά οπότε άνετα πληρώνεις μία βραδιά παραπάνω.

Εξαρτάται τι θέλει κανείς και τι τον βολεύει. Άλλος θέλει ΣΚ, άλλος θέλει extended ΠΣΚ. Για κάθε γούστο υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή

...έχω την εντύπωση πως η Air Malta σταματάει το ΑΤΗ-SOF-ATH στις αρχές Ιουνίου.