"Spotting Trips & Events"

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ίσως να κλείσουμε κανένα hotel κοντα στο ORY; Στο κάτω-κάτω, μια μέρα θα πάμε le bourget και αλλιώς θα ήμαστε ORY (και στην πόλη λογικά σε κάποια φάση)!

Τότε, προχωρώ κι εγώ στην κράτηση των εισιτηρίων μου, με την κόκκινη εταιρία μου από το Βερολίνο ;)

Παιδια ποσοι θα ειμαστε απο Αθηνα? :roll:
Να κλεισω εισιτηριο?
Ποια ειναι η τελικη μερα αναχωρησης τελικα?Παρασκευη?

Προσωπικά πιστεύω ότι ένα ξενοδοχείο στο Ορλύ δεν βλάπτει. Θα πιάσουμε ένα δωμάτιο και θα κοιμηθούν όσοι θέλουν... :lol: Δείτε το ως σποτερική άσκηση :lol: Υπάρχει και η επιλογή της υπέροχης σάλας του Ορλύ. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Προσωπικά πάλι...δεν θα χαλαστώ για το που θα μείνω. Στην ακραία τελική μοιράζεται και ένα ταξί στα...8.. :lol: Μην αφήνετε το άγχος να σας καταβάλει. Η εμπειρία έχει δείξει ότι 'οταν υπάρχει καλή διάθεση και ενέργεια, δεν χαμπαριάζουμε τίποτα. -

Κι όμως με αγχώνει captain, μιας και από την δουλειά θα μπω στο αεροσκάφος για ory, και από το ory στην δουλειά θα επιστρέψω (σχεδόν). Οπότε ... τουλάχιστον κάποιο κρεβατάκι να έχω θα θελα ;)

Αλλά πρώτα το αεροπορικό και μετά βλέπουμε ;)

Δεν αντιλέγω παίδες, έτσι είναι. Υπάρχουν λύσεις, no worries. Και για φτηνά ξενοδοχεία και για λύσεις early departure. Προέχει το booking :wink:

@Computerise
μην αφήνεις τα φώτα σου μακριά μας...καλά δεν είμαστε και η Uzbekistan, αλλά δώσε feedback... :idea:

PARIS AIR SHOW!!!!!

PARIS AIR SHOW!!!!! 22-25!!

Και εγώ μέσα παιδιά!!!! Θα ταξιδέψω από ρώμη οπότε θα τα πούμε κατευθείαν εκεί! Από CIA gia ORY και το μονό που μένει είναι να αποφασιστούν οι ημερομηνίες για να κλείσω την πτήση! Μου τη δίνει 19+φ/χ+19+φχ! Σχετικά καλό!

Ξέρει κανείς μήπως πρόκειται να υπάρξει κάτι πιο ενδιαφέρον τις trade visitors days? Εσείς τι προτείνετε?

Cu there!!!! Και να φανταστείτε ότι από μέρες σκεφτόμουν ότι δεν μπορεί να μην πάει το airliners.gr! απλά δεν είχα δει το τοπικ!!!! Cu there!!!!!!!
8) 8) 8)

Edit 1)

idi skeftomai na tiposo karterlaki 512 fisika me to lively tis foto toy avatar mou gia na me katalavete! to skeftomai kai gelao!! (fisika me tin ipostiriksi airlines.gr kato kato kai episinimeno!)
:lol:

captainjumbo":2a5teuam said:
Προσωπικά πιστεύω ότι ένα ξενοδοχείο στο Ορλύ δεν βλάπτει. Θα πιάσουμε ένα δωμάτιο και θα κοιμηθούν όσοι θέλουν... :lol: Δείτε το ως σποτερική άσκηση :lol: Υπάρχει και η επιλογή της υπέροχης σάλας του Ορλύ. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Προσωπικά πάλι...δεν θα χαλαστώ για το που θα μείνω. Στην ακραία τελική μοιράζεται και ένα ταξί στα...8.. :lol: Μην αφήνετε το άγχος να σας καταβάλει. Η εμπειρία έχει δείξει ότι 'οταν υπάρχει καλή διάθεση και ενέργεια, δεν χαμπαριάζουμε τίποτα. -

Ξενοδοχείο κοντά στο Orly δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα υπάρχει και σίγουρα θα βρούμε στο Internet.. Οσο για το terminal του orly έχω να πω οτι το μυστικό είναι να πάτε στο level 2+3 και όχι στο 1 που κοιμούνται οι πιο πολλοί καθώς έχει καναπεδάκια (4αθέσια, με πράσινο "δερμάτινο" μαξιλάρι αν θυμάμαι καλά) χωρίς διαχωριστικό στην μέση!!! Δοκιμασμένα πράγματα!
Οσο για taxi εμάς μας πήρε 23 ευρώ (4 άτομα + full βαλίτσες) από το metro του Antony (πλησιέστερη στάση στο αεροδρόμιο) μέχρι το αεροδρόμιο στις 2 τα ξημερώματα.. (μαντέψτε τι έκανα από τις 2 μέχρι τις 6..).
Επίσης στο orly έχει visitors terrace που βγένεις έξω στο μπαλκόνι-ταράτσα και βλέπεις τους διαδρόμους κλπ κλπ.. Εχει κάποια χρέωση που δεν θυμάμαι αλλά δεν ήταν τραγική.. (Δεν ήταν ανοικτά λόγω έργων όταν είχα πάει).

Σχετικά με HOTELS έχει ΠΟΛΥ φθηνο BB δίπλα στο CDG με free shuttle bus για T1 που μπορείς να πάρεις τρένο 10' για Bourget.

Βασικά δεν είναι μόνο το BB εκεί αλλά συγκρότημα Low Cost ξενοδοχείων, Βαλαντιν, etc.

Sorry για την αποχή από το Topic. Θα είμαστε εκεί αλλά δεν θα χρειασοτούμε ούτε αεροπορικό από Αθήνα, ούτε διαμονή στο Παρίσι :D

MerNion":2ulv41lr said:
captainjumbo":2ulv41lr said:

Ξενοδοχείο κοντά στο Orly δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα υπάρχει και σίγουρα θα βρούμε στο Internet.. Οσο για το terminal του orly έχω να πω οτι το μυστικό είναι να πάτε στο level 2+3 και όχι στο 1 που κοιμούνται οι πιο πολλοί καθώς έχει καναπεδάκια (4αθέσια, με πράσινο "δερμάτινο" μαξιλάρι αν θυμάμαι καλά) χωρίς διαχωριστικό στην μέση!!! Δοκιμασμένα πράγματα!
Οσο για taxi εμάς μας πήρε 23 ευρώ (4 άτομα + full βαλίτσες) από το metro του Antony (πλησιέστερη στάση στο αεροδρόμιο) μέχρι το αεροδρόμιο στις 2 τα ξημερώματα.. (μαντέψτε τι έκανα από τις 2 μέχρι τις 6..).
Επίσης στο orly έχει visitors terrace που βγένεις έξω στο μπαλκόνι-ταράτσα και βλέπεις τους διαδρόμους κλπ κλπ.. Εχει κάποια χρέωση που δεν θυμάμαι αλλά δεν ήταν τραγική.. (Δεν ήταν ανοικτά λόγω έργων όταν είχα πάει).

WEF 2007 Info:

A little Note:

τα πρώτα tours είναι "sold out",

http://62.167.240.234/buchair/tour/07_schedule.pdf

οποιος έχει ακόμα ενδιαφέρον, να μην περιμένει και την τελευταία στιγμή,

τρίτη είναι το fly-In και την κυριακή θα έχουνε φυγή τα περισσότερα αεροπλάνα ήδη,

οποιος έχει ερώτησης για το θέμα, ας μου στείλε PM

Πάντως εγώ έκλεισα την θεσούλα για μένα και έναν φίλο για τις 27/01. Καλά που πρόλαβα, μιας και μόλις πριν 3 μέρες την έκλεισα και τώρα είναι sold out :roll: