"Spotting Trips & Events"

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Tελικά ποιές ειναι οι τελικές συμετοχές?

Αkis,captainjumbo,jerry,computerise ποιοί άλλοι???

Και ο Hristos, και ο γραφων! ;)

Παίζει να έρθω και εγώ αλλά περιμένω να βγει το πρόγραμμα της εξεταστικής.. Πιθανότατα (80%+) θα έρθω.. (Για το Le bourget μιλάμε, έτσι;)

ZRH?!?! (τέλος Ιανουαρίου!!! - λέω ότι κατάλαβα εγώ!) :oops:

Εγώ πάντως είμαι και στα δυο παρών, αλλά υποθέτω πως ο COMPUTERISE για Παρίσι μιλάει. :wink:

Αν εννοει Le Bourget ειμαι κι εγω παρών :wink:

και γω μεσα ειμαι για le bourget. :D

ποτε ακριβως ειναι γιατι 12 με 15/2 παω φανταρος άλλιως μεσα και εγω παρακαλω πειτε μου

tasaras":1piqzmx5 said:
ποτε ακριβως ειναι γιατι 12 με 15/2 παω φανταρος άλλιως μεσα και εγω παρακαλω πειτε μου

Φλεβάρη μπαίνεις, περιμένεις Ιούνιο να σε αφήσουνε να βγείς και να πας και εξωτερικό? :lol: Χλωμό το κόβω.. Και άμα είσαι να πας κανένα Αυλώνα, άμα δεν είσαι αθηναίος σε αφήνουνε να βγει του αγίου τέτοιου ανήμερα! Μιλάω εξ ιδίας (πικρής) πείρας.. Θα μου πείτε τότε ήτανε 1994 και τώρα 2007, αλλα τα μυαλά δύσκολα αλλάζουνε! Και στον Αυλώνα πιο δύσκολα (λόγω παράδοσης - μη ρωτάτε, δεχτείτε το! Όσοι πέρασαν από εκεί και δεν ήτανε I ευτυχίας θα μου δώσουνε δίκιο.. ;) )

Ο COMPUTERISE μιλάει για Bourget και για το Σ-Κ 23-24/6 που θα γίνει πανευρωπαική μάζωξη στο Παρίσι.

Οι εν Αθήναις έχουμε επιλέξει easyjet ΑΤΗ-ΟRY για 22-25/6. όταν κλείσαμε είχε 105 ευρώ τελική. Τώρα δεν ξέρω που έχει φτάσει...