Στολές πληρωμάτων

• Thread starter Thread starter Johan V
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΛΕΙΨΗ ΕΧΟΥΝ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΙΦΟΡΑ ΦΕΝΕΤΑΙ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ :cry:

Στολες εδωσε η εταιρια, μετα απο πολλα χρονια. "Οικονομια" το λεγανε, αλλα μαλλον μεσα στο σχεδιο ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ της εταιριας, ηταν ολη αυτη η ιστορια.
Αφου λοιπον, καποιοι Κ1 πεταξαν με τζιν και μπουφαν (οπως εγω), η διοικηση αποφασισε οτι πρεπει να φτιαξουν στολες. Ετσι λοιπον "ντυθηκαν" οι αρρενες (ΧΕΙΡΙΣΤΕς-ΦΡΟΝΤΙΣΤΕς), πλην των κοριτσιων, διοτι (ακουσον-ακουσον) "ο προμηθευτης εκανε λαθος στα νουμερα, και εφτιαξε αλλα αντι αλλων, με αποτελεσμα να περιμενουν ακομα τις νεες στολες......Τι αλλο να πω?

γεια σας παιδια να σας πω ξερει κανεις που μπορω να δω τις στολες της aegean.με ενδιαφερει πολυ και δεν τις εχω βρει πουθενα.οποιος γνωριζει ας μου πει please.

Οι νέες στολες τις ΟΑ ηρθαν στο κτιριο 97 και θα δοθουν μεχρι τελος του μηνα.

πολύ καλο νέο αυτό πιστεύω, για να δούμε εάν φύγω το δεκέμβρη, θα υπάρχει ομοιομορφία στις στολές πληρωμάτων τον ΟΑ τώρα? ... :)

CONFIG2":32gcnn9a said:
Ετσι λοιπον "ντυθηκαν" οι αρρενες (ΧΕΙΡΙΣΤΕς-ΦΡΟΝΤΙΣΤΕς)[...]
Οι άρρενες "ντύθηκαν" επιλεκτικά, μερικοί συνεχίζουν να πετούν "γυμνοί".

Υπάρχει καμιά ιστοσελίδα να δούμε τις τωρινές στολές των πληρωμάτων των ελληνικών εταιρειών?

Κατά την γνώμη μου οι στολές των πληρωμάτων των αεροπορικών εταιριών πρέπει οι μέν της Καμπίνας να είναι σοβαρής εμφάνισης και στύλ αφενός αλλά και διαχρονικότητας στην αναγνώριση της κάθε εταιρίας αφετέρου, μέσα στα πλαίσια της τρέχουσας μόδας, οι δε του Κόκπιτ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ( Δηλαδή σκούρο μπλέ με σταυρωτό ή μονόπετο σακάκι )

Οσον αφορά των δικών μας εταιριών, οι στολές των Συνοδών & Φροντιστών , τόσο της ΟΑ όσο και της Α3 είναι πολύ καλές , σε σύγκριση με άλλες εταιρίες, εξίσου δε ωραιότατες ( περίπου όμοιες ) και των Πιλότων.

Μόνη μου παρατήρηση ( που είναι και παραβατικό σύμφωνα με τους κανονισμούς ΥΠΑ ) , οι Πιλότοι Α3 δεν φέρουν ποτέ καπέλο/ίσως σπάνια ( φαίνεται τους χαλάει το μαλλί !!) , σε αντίθεση με των ΟΑ.
Αλλωστε δεν νοείται ένστολος χωρίς καπέλο, ιδιαίτερα οι Πιλότοι που θεωρούνται αξιωματικοί , απορώ δε πως οι Υπεύθυνοι των Α3 και περσισότερο η ΥΠΑ δεν έχουν παρέμβει πρός συμόρφωση ή κανένα "καπέλο/πρόστιμο" αντίστοιχα??

Φιλε μου οι πιλοτοι της ΟΑ κατα τους θερινους μηνες κυριως δε φορανε γραβατα,πολλοι απο αυτους μαλιστα δε φορανε καν πουλαδα η συριτια,το καπελο σε μαρανε της Α3?

Μήπως έχει κανείς φωτογραφίες φροντιστών της ΟΑ (1977) με τις στολές που είχαν επιβάλει οι χειριστές -και φυσικά η εταιρία έκατσε σούζα στην απαίτηση αυτή- με τα κόκκινα σακάκια, τα λοξά μισά σειρήτια και τη μισή πουλάδα?
Φυσικά ο λόγος ήταν: "...δεν μπορεί οι φρόντζοι να το παίζουνε πιλότοι και να χτυπάνε τη μια γκόμενα μετά την άλλη στο καφέ κι εμείς να περνάμε απαρατήρητοι...".
Τόσο καλά!......