Στόλος ATR της Olympic Air

Κάποιο πρόβλημα και για το SX-OBI και γυρίζει πίσω. Δεν ανέβηκε πάνω από τα 10000 πόδια
1674988564093.png
 
Όλο προβλήματα βγάζουν τα ATR ή είναι η ιδέα μου ρε παιδιά;! Πετούσα για MJT από ATH στις 27/12 με το OBM. Μισή ώρα αφού είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση μας ενημέρωσαν πως υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος (και αφού είδαμε στελέχη της Aegean Engineering να έχουν προσεγγίσει το αεροσκάφος) και συνέπεια αυτού μας μετέφεραν απευθείας με λεωφορείο στο OBJ.
 
Όλα τα ATR72 είναι νεώτερα των 10 ετών. Βασικό πρόβλημα είναι ότι οι προηγούμενες Εταιρείες (operators from Αυστραλία και Βραζιλία) τα έθεσαν σε αποθήκευση για 2, 3 και 4 χρόνια με ότι αυτό συνεπάγεται. Απαιτείται μεγάλη προσοχή και λεπτομερής συντήρηση.
 
και μάλλον τα αγόρασαν γιατι ηταν σε καλη τιμή :confused:
διπλό πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση
 
Σε ευχαριστώ nick. Όλα τα α/φη της Αιγαίου είναι νοικιασμένα. Κανένα ιδιοκτησίας.
 
Βλάβη στο ΟΒΙ χτες το πρωί κατά τη διάρκεια της πτήσης με την 160 για Γιάννενα, έφτασε μέχρι PIKAD στο 100 και επέστρεψε Βενιζέλο. Οι επιβάτες κατέβηκαν και μπήκαν στο ΟΒΜ, με έκτακτη για τον προορισμό κανα δίωρο αργότερα.
 
Σε ευχαριστώ nick. Όλα τα α/φη της Αιγαίου είναι νοικιασμένα. Κανένα ιδιοκτησίας.
Με όλες τις ανακριβείς πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δεν αποτελεί έκπληξη που αναπαρήγαγα μία :4:
Ευχαριστω για τη διευκρινιση ;)
 
Κάποιο πρόβλημα και για το 42αρι SX-OAZ στην πτήση προς Λήμνο. Ενώ εκτέλεσε κανονικά το σκέλος για Λήμνο, η πτήση της επιστροφής γίνεται με σχεδόν 4 ώρες καθυστέρηση από το 72αρι SX-OBK το οποίο μετέβη στη Λήμνο. Το ΟΑΖ γυρίζει Αθήνα ως ΟΑ3007
 
  • Like
Reactions: SGM
Top