STR-CPH-RIX-LED-DME-KZN-SVO-PRG-STR

• Thread starter Thread starter EFL03
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Άν και πιστεύω διάβασες το πμ μου, θα το πώ και δημοσίως:

ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΣΑΪ! :shock: :shock: :shock:

Άψογη η καταδρομική στο DME, τα συγχαρητήριά μου! 8)

Πάω για ουισκάκι και ύπνο τώρα, γιατι ώς λάτρης των -όλο και πιο σπανιζόντων- Ρωσσικών αεροπλάνων, πήρα ΠΟΛΥ γερή δόση!

Da Zvidania :wink:

Τι???? εχει και 2ο μερος :shock: ???? Κατσε να μου γραψει ο γιατρος αλλο ενα σωληναριο απο κεινα τα χαπακια γιατι θα ξανακυλησω :lol:
Θα ελεγα ΤΟ trip report ολων των εποχων!? :roll:

Spassíba, Spassíba :) :)

Που να έμενα και πιο πολύ στη Ρωσία (μιας και το Visum ίσχυε για ολόκληρο μήνα) :great:

"Θέλω να πετάξω τώρα!!!"

Ποια εταιρία είχε αυτό το slogan? Η Pulkovo νομίζω... και οι σφυγμοί φτάνουν τους 134 το δευτερόλεπτο! Θέλει φαντασία και τόλμη η αεροπορία. Μήπως να οργανώσουμε μια ομαδική πτήση?

Θέλω και εγώ Pulkovo....εκεί στην τουαλέτα... :oops: :P :shock:

ΠΡΕΠΕΙ να πάμε στη Ρωσία. Τελεία.

@jerry - george

Εan ypopsiastw oti eiste synennoimenoi...8a sas anagasw na arxisete oikonomies apo twra... :twisted: ...kai na vreite kai tis ptiseis... :twisted:

Η όλη διοργάνωση του ταξιδιού ήταν αρκετά δύσκολη. Για πολλές από τις μικρότερες ρωσικές εταιρείες μπορείς να βγάλεις εισιτήριο μόνο στην ίδια τη Ρωσία! Άμα δε μας βοηθούσε ένας γνωστός μου που μένει στη Ρωσία, δε ξέρω άμα θα τα καταφέρναμε (τουλάχιστον όχι τόσο απλά, όπως τώρα).

Πάντως το επόμενο ταξίδι του χρόνου στη Ρωσία, έχει κιόλας αποφασιστεί :D

@EFL03
Δεν μας χαλάει να κάνουμε χρήση υπάρχουσας τεχνογνωσίας... :D
Είμαστε ευέλικτοι άνθρωποι. Και ρωσσομαθείς...τί νόμιζες...
Πότε φεύγουμε είπαμε?... :lol:

Υπόθεσες σωστά :great:

Κάθομαι στη δεύτερη σειρά πίσω από τις κουρτίνες, στην αριστερή πλευρά.

Περiμένωντας την ομάδα, ο Jochen ενοχλούσε τους επιβάτες με τα φλας καθώς έβγαζε και έβγαζε και έβγαζε φωτογραφίες της καμπίνας του YAK :D