Ταινίες & I.F.E. στις ΟΑ

• Thread starter Thread starter alexandra.athens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οτι και να παιζει, δυο ταινιες σε υπερατλαντικη πτηση ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! Σας το λεω γιατι σκυλοβαρεθηκα οταν πηγα και ηρθα JFK. Και αν δεν θελεις ταινια τι να δεις? Μαμαλακη η την Μαγια Τσοκλη? Καμια ταινια παραπανω βρε παιδια! Να εχουν οι ΟΑ τετοιο in flight entrnt και να μην το αξιποιουν! Κριμα.

Μερικές φορές απο Λονδίνο με τα 340 ξεχνάνε και αφήνουν την ίδια κασσέτα απο πτήση απο JFK. Γνώμη μου για 2 πρόσφατες ταινείες, 1 ντοκυμαντέρ και 1 μουσικό θέμα συν τα μερικά μουσικά κανάλια = περνάνε καλα 3 ώρες πτήσεις απο Λονδίνο. Τώρα 11+ για JFK υπολογίζω value service αφού άλλες εταιρείες στα υπερατλαντικά προσφέρουν σαφώς περισσότερα. Θα σου έλεγα ναι πάρε κανα laptop και κάνε τα πάντα να περάσει η ώρα (δες ταινείες, παίξε στο laptop, κοιμήσου, περάτα στο αεροσκάφος, κουβέντιασε κλπ)

Ήθελα να το ποστάρω εδώ και χρόνια αλλά μονίμως το ξέχναγα. Κάθε φορά που μπαίνω σε 737 της ΟΑ με οθόνες, κατά την αναχώρηση δείχνουν το βίντεο με τα σωστικά. Στην αρχή του βίντεο αναφέρεται στον τύπο του αεροσκάφους που πετάμε (737) και δείχνει εν πτήσει ένα Α320!!! Αυτό διαιωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξέρω αν το έχει προσέξει κανείς απο εσάς, αλλά αυτός ο υπεύθυνος που έβαλε λαθος αεροπλάνο στο βίντεο και οι υπόλοιποι (αυτός που το ενέκρινε, όλοι αυτοί που το βλέπουν κατά καιρούς κλπ) δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα.
Ρεζίλι διεθνώς... :oops:

Πριν ΄κανα χρόνο το πρωτοείδα σε πτήση προς Αλεξανδρούπολη, δεν έδωσα τότε πολύ σημασία (είχα εκνευριστεί με την θαμπή εικόνα που έδειχνε το ΄βίντεο και το πολυχρησιμοποιημένο κάθισμα που καθόμουν) αλλα τώρα μου ξαναγυρνάει στη μνήμη. Και γω τότε νόμιζα ότι ήταν για διαφημιστικους λόγους. Θαρρώ όμως πως ήταν και το 340 στο βίντεο.
Πάντως πιο ενδιαφέρον βρίσκω , τις όμορφες συνοδούς να κάνουν safe show , παρα να βλέπω μια τηλεόραση. Με κεντρίζει πιο πολύ..

Για λονδίνο που πέταξα εγώ πριν κάνα μηνα με το α340 Delphi της ΟΑ δεν υπήρχε καμια ταινία. Μονο δυο ντοκιμαντέρ εάν θυμάμαι καλά k οι σταθμοί μουσικής που μετά από λίγη ώρα επαναλάμβαναν τα ίδια τραγούδια αλλα επειδή ήταν η πρώτη μου φορα σε α340 ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν οι ώρες 8)

Παιδιά πότε θα βγει το πρόγραμμα για Ιανουάριο?

Λοιπόν, στην 412 JFK-LGV δείχνει το "Nights in Rodanthe" και ένα άλλο που αφορά έναν πράκτορα της CIA που γυρνάει μετά από χρόνια σπίτι για να ανακαλύψει ότι η μητέρα του τα έχει με έναν κακοποιό. Προσωπικά με άφησε αδιάφορο το IFE και πιστεύω ότι τον Δεκέμβρη ήταν πολύ καλύτερο...αλλά γούστα είναι αυτά!

Re:

OAL260":2gl6bfos said:
Που παίζει Mayday/Seconds From Disaster?? Στο αεροπλάνο για inflight entertainment?? Δεν νομίζω, καμια αεροπορική δεν βάζει ταινίες με θέμα πτώσεις ή ατυχήματα αεροσκαφών...

Εκτός αν το έγραψες χιουμοριστικά...

Και όμως!!! Δεν είναι καθόλου αστείο, πράγματι υπάρχουν αεροπορικές που περιλαμβάνουν την εν λόγω (υπέροχη κατ εμε) σειρά
Και ιδού η απόδειξη!
http://www.youtube.com/watch?v=n18oyJUH0O4
Δείτε το, το στιγμιότυπο είναι πραγματικά χαρακτηριστικότατο του τι "δεν πρέπει" να δείχνεις στους επιβάτες σου :D :D :D
Ειδικά αν έχεις πάρει αυτούσιο το πρόγραμμα από το κανάλι του National Geographic, αναπόφευκτα, κάποια στιγμή θα "κάτσει" :twisted:

Στην 105 για Νότια Αφρική που ταξίδεψα πριν 8 μέρες είχε δύο ταινίες τελευταίας κοπής,Μένουμε Ελλάδα+Friends τη σειρά,ένα παιδικό και 2 ντοκυμαντέρ σε 5 διαφορετικά κανάλια,συν της μουσικής.
Στο γυρισμό την Παρασκευή το βράδυ,είδαμε James Bond-Quantum,Mαδαγασκάρη-cartoon,και τα υπόλοιπα όπως τα αναφέρω παραπάνω.
Καλό πρόγραμμα ήταν. :)

IFE

Γιατί δε βάζει το πρόγραμμα ΙFE η OA για το τρίτο τρίμηνο ; Ούτε και για το δεύτερο το είχε βάλει στο site της. Τόσος κόπος είναι;