Hunting a Shadow
Business-Class-Member
Θεωρώ τα 250 ευρώ της ΤΑΡ μια λογική τιμή βάσης, και δεν εκφράζομαι με βάση το οικονομικό μου status αλλά με αντικειμενικά κριτήρια. Για χρόνια που πηγαινοερχόμουνα στο Schiphol, με ΟΑ και KLM μόνες εταιρείες (κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι τώρα θα προστεθεί και η Transavia), η τιμή ήταν ταρίφα 250-300. Σε δρομολόγιο 3 ωρών και 20 λεπτών,όταν η Λισαβώνα θα είναι πάνω από τέσσερις. Θα λέγατε ποτέ πως τα 250 ευρώ είναι λίγα για πτήση στο Ντουμπάι, που είναι 3 ώρες και 45 λεπτά; Για να μην αναφέρω παραδείγματα τύπου Κωνσταντινούπολη (ΟΑ & ΤΗΥ) που άμα πέσεις κάτω από 300 έχεις πιάσει τον ταύρο απ' τα κέρατα και είναι ένα τσιγάρο δρόμος, ή Δουβλίνο, Γενεύη
Το αν θα κάνουν ή όχι προσφορές είναι άλλο θέμα. Αλλά τα 250 ευρώ σαν τιμή βάσης του Εθνικού αερομεταφορέα της Πορτογαλίας τα θεωρώ εντός λογικών πλαισίων. Τώρα αν δε βολεύουν οι ανταποκρίσεις αυτό είναι ένα θέμα, αλλά έχει να κάνει με τη συνολική τιμή και όχι με το 1ο σκέλος μόνο. Για ταξίδι με τελικό προορισμό τη Λισαβώνα είναι πραγματικά καλή είδηση, και θα το σκεφτώ για το καλοκαίρι μια και δεν έχω πάει ποτέ μου.
Το αν θα κάνουν ή όχι προσφορές είναι άλλο θέμα. Αλλά τα 250 ευρώ σαν τιμή βάσης του Εθνικού αερομεταφορέα της Πορτογαλίας τα θεωρώ εντός λογικών πλαισίων. Τώρα αν δε βολεύουν οι ανταποκρίσεις αυτό είναι ένα θέμα, αλλά έχει να κάνει με τη συνολική τιμή και όχι με το 1ο σκέλος μόνο. Για ταξίδι με τελικό προορισμό τη Λισαβώνα είναι πραγματικά καλή είδηση, και θα το σκεφτώ για το καλοκαίρι μια και δεν έχω πάει ποτέ μου.