Ταξίδια που ονειρευόμαστε ΙΙ

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

TAΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΙΙ

• ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

Votes: 2 11,1%
  • ΜΠΟΥΤΑΝ

Votes: 0 0,0%
  • ΕΚΟΥΑΔΟΡ (ΝΗΣΙΑ ΓΚΑΛΑΠΑΚΟΣ)

Votes: 8 44,4%
  • ΤΑΣΜΑΝΙΑ

Votes: 1 5,6%
  • ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Votes: 7 38,9%

• Total voters
    18
Εγώ πάλι θέλω να πάω στο SYD και λόγω συγκοιριών δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάω. Τώρα που μπορώ δεν βρίσκω θέσεις για το σκέλος SIN - SYD. Που θα μου πάει όμως θα τα καταφέρω κάποτε! :wink:

O λόγος για το ξέθαμμα?
GP707":2an93fj7 said:
Απίστευτη προσφορά της Air Caraibes η οποία ξεκίνησε απευθείας πτήσεις Orly-St. Maarten με το Α330 και με τιμές να ξεκινάνε από 606€ :shock:
Αρχίζω και το σκέφτομαι πάλι... :oops:
Akis":2an93fj7 said:
Και η Corsair έχει τιμές (σε ορισμένες ημερομηνίες) στα 490 ευρώ περίπου.
Οι τιμές με την Air Caraïbes είναι περίπου 30-40 ευρώ υψολότερες.

Τα ταξίδια που θέλω πολύ να κάνω...

Μακρινά:
Το πρώτο είναι "Άγονη γραμμή Καραϊβικής", με island hopping και στάσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα χωραφο-αεροδρόμια... Bahamas, Turks & Caicos και απο Virgin Islands νότια προς Tobago για ξεκούραση...

Το άλλο είναι ενα USA tour, με must στάσεις σε New York, Miami, Washington, Chicago, Seattle, Frisko, LA και με final destination για φόρτισμα σε Acapulco και Cancun...

Κοντινά:
Νότια Ισπανία (Απο Βαλένθια costa costa μέχρι Κάντιθ και τελείωμα Σεβίλλη)
Τουρκία, με fly and drive μέθοδο λόγω μεγέθους...

Σε 35 χρονάκια κι αν και εφόσον προλάβουμε να συνταξιοδοτηθούμε και αν τα νησιά δεν έχουν γίνει υποθαλάσσια, τότε κάτι γίνεται για τα μακρινά... Τα κοντινά, ελπίζω μέσα στην 5ετία...

Νορβηγία γενικά,Ισλανδία και Faeroe Islands από βορρά, Σαν Φραν-Χαβαη,Μόντρεαλ,Βανκούβερ από ΗΠΑ-Καναδά,Αργεντινή,Βραζιλία,Βενεζουέλα από Λατ.Αμερική,ΗΑΕ,Καζακστάν,Ουζμπεκιστάν,Χονγκ Κονγκ,Σαγκάη,Τόκιο,Ουλάν Μπατόρ,Αυστραλία-Τασμανία-Ν.Ζηλανδία..Αν μ'αξιώσει ο Θεός με υγεία και λεφτά..

Από τους προορισμους που δινονται παραπανω διαλεγω Βορεια Νορβηγια. Αλλα νομιζω πως παντα κατι ξεχωριστο για μενα θα ειναι η Αμερικη !

Εμένα πάλι μου έχει κολήσει εδώ και κάποια χρόνια η Ισλανδία. Θέλω να κάνω το γύρο της και κατά προτίμηση χειμώνα να δω και τα northern lights.

Και μενα!! Επισης ταξιδι με παγοθραυστικο στον Β. Ατλαντικο. Και για καλοκαιρι Γαλλικη Πολυνησια, Ταιτη.

Ισλανδια!! σωστος ο aggelosk!
αλλα το απολυτο ταξιδι ειναι για την ερημο mojave, στην καλιφορνια. Απιστευτη φυσικη ομορφια, μερη αναλλοιωτα στον χρονο και φυσικα τα scrapyards, που φιλοξενουν αεροσκαφη που μαλλον δεν θα δει κανεις μας στον αερα......

To ταξίδι όνειρο για μένα είναι η Δυτική ακτή των ΗΠΑ.
Los Angeles, San Fransisco.

hlias*":bya6jo0r said:
Και μενα!! Επισης ταξιδι με παγοθραυστικο στον Β. Ατλαντικο. Και για καλοκαιρι Γαλλικη Πολυνησια, Ταιτη.

Εάν θέλεις το όνειρο της Γαλλικής Πολυνησίας να γίνει πραγματικότητα να μην το σχεδιάζεις για καλοκαίρι που είναι η πιο ακριβή εποχή. Η θερμοκρασία εκεί είναι σταθερή όλο τον χρόνο, μόνο που τον δικό μας τον χειμώνα έχουν πολλές βροχές. Η Ταϊτή μπορεί να έχει αεροδρόμιο δίπλα στην θάλασσα, αλλά σου προτείνω να προσγειωθείς σε αεροδρόμιο των ατολών όπως στο BOB ή στο RGI, στα οποία προσγείωνεσαι δίπλα στην θάλασσα ή στο MAU που ο διάδρομος ξεκινά μέσα στην ατόλη και τελειώνει στον ωκεανό.

Ευχαριστω για το tip!