Το ταξίδι που θέλω κάποια στιγμή να κάνω (απαιτεί όμως ΠΟΛΥ χρόνο και χρήμα) είναι το εξής:
Ξεκινάμε από
Αθήνα και πάμε
Ντουμπάι.
Μετά περίπου μία εβδομάδα φεύγουμε για
Μαλαισία (Κουάλα Λουμπούρ, Λανγάουϊ, ενδοχώρα). Εκεί μένουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 μέρες.
Αναχώρηση για
Πούκετ, Πι Πι, Σαμούι και ενδοχώρα Ταϋλάνδης και παραμονή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25 μέρες.
Αναχώρηση και tour στο
Λάος, Καμπότζη, Βιετνάμ (25 μέρες). Επιστροφή
Ταϋλάνδη και άμεση αναχώρηση για Αυστραλία(η Gulf Air να'ναι καλά). Νομίζω ότι 20 μέρες θα τις χρειαστούμε στην Αυστραλία.
Αναχώρηση για
Hong Kong (μέσω Bangkok. Στην Bangkok ΜΟΝΟ στάση. Ευχαριστώ δεν θα πάρω άλλη μόλυνση). Παραμονή στο Hong Kong περίπου 5 μέρες (για να κάνει η σύζυγος τα ψώνια της) και αναχώρηση για
tour στην Ιαπωνία και από εκεί πέρασμα στην Κίνα.
Παραμονή στην
Κίνα 20-25 μέρες (αναλόγως τους προορισμούς που θα επισκευθούμε) και..............
ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ με κατεύθυνση
Μαϊάμι και Λος Άντζελες. Επιβεβλημένη παραμονή για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 μέρες και ύστερα αναχώρηση για
New York (γιατί μέχρι τότε θα έχουν βγει οι χειμερινές collection). Παραμονή NYC επί 10ήμερο.
Αναχώρηση για
Λατινική Αμερική και tour σε Αργεντινή, Βραζιλία, Κούβα, Μεξικό. ΕΛΑΧΙΣΤΗ παραμονή σε αυτά τα μέρη (συμπεριλαμβανομένου του tour) 60 ημέρες.
Αναχώρηση για
Ακαπούλκο (10 μέρες), πέρασμα από
Καζαμπλάνκα (10 μέρες), ξεκούραση στη
Μαγιόρκα (5 μέρες), clubing στην
Ίμπιζα (8 μέρες), επιστροφή μέσω
Μιλάνου (2 ημέρες) για μια επιβεβλημένη επίσκεψη στον φίλο Roberto Cavalli και ανανέωση καρταρόμπας.
Και για το τέλος,
επειδή θα μας έχει ξαναπιάσει καλοκαίρι,
ΔΕΝ επιστρεφουμε στην Αθήνα απ'ευθείας από Μιλάνο,
αλλά πάμε μέσω Βερολίνου έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουμε την πτήση της Air Berlin για
Μύκονο (7 ημέρες).
Σύνολο 235 ημέρες (περίπου, δεν θα βιαστούμε κιόλας)
Και τώρα έχω δύο απορίες:
α) (εύκολη ερώτηση): Πού πάμε μετά τη Μύκονο?
β) (μάλλον δύσκολη ερώτηση): Υπάρχει κάποιος χορηγός για αυτό το ταξίδι?
Ζητάω πολλά?