θα κλεισει η hellas jet?

• Thread starter Thread starter lgav1966
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Apo oti katalava ego h HELIOS thelei na danistei ta A320 kai profanos na krathsei thn eponymia HELLAS JET.
Katalave poly sosta oti akoma kai 3 A320 exoyn poly megales dynatothtes poy sigoyra den exoyn kammia sxesh me to pthtiko ergo poy exei ayth th stigmh h etairia.
Etsi elpizoyme giati kai h HELIOS de moy gemizei kai poly to mati...

1. Η ΗellasJet από αρχές Νοέμβρη ως τέλη Μάρτη έφυγε από το Gatwick και πήγε Heathrow για τη χειμερινή σεζόν, οπότε λογικό είναι να μην κάνει δρομολόγια προς το πρώτο (κρίμα για μένα, γιατί με βόλευε με ένα τρενάκι, ενώ τώρα θα αλλάξω bus+train). Έβαλε μόνο 4 εμβόλιμα από Gatwick για να καλύψει την xmas ζήτηση.

2. Δεν ξέρω τί θα κάνει ως το Μάρτη, αλλά εμένα με έχει κακομάθει πλέον. Αν και εφόσον κλείσει ή αλλάξει χέρια, πράγμα που δεν το ελπίζω και δεν το εύχομαι, θα χει προλάβει να σηκώσει ψηλά τον πήχυ και δε θα καταδεχθώ να πετάξω με κάτι λιγότερο από Α320 προς London και ειδικά Boeing 737 (φτου κακά) και να πληρώνω 100 Euro παραπάνω και να παίρνω χειρότερο service ή να δώσω πάλι τα λεφτά μου στους Αγγλους της ΒΑ. Αρκετά τους σκάμε πάνω, αφήστε που χουν μπει και αυτοί στην μπούκα με τις απειλές. Δε θέλω να συμβιβαστώ έτσι.

3. Εξηγείστε πώς γίνεται να μην κερδίζει έναν επιβάτη προς Αγγλία η Hellas με 320, καλύτερη τιμή, ασύγκριτα καλύτερο service και ειδικά να τον χάνει από μια εταιρεία με πιο γερασμένο στόλο 737 (+A300), service και μεταχείριση ανάλογα του mood του πληρώματος, με αισθητά ακριβότερες τιμές (αφήνω την BA απέξω)... Και μην μου πείτε ότι το μοναδικό είναι η περίφημη safety και ότι έχει περισσότερα δρομολόγια προς Heathrow. Kαι αν λειτουργούσε σε συνθήκες πραγματικής αγοράς, θα χε κλείσει και γω δεν ξέρω πριν πόσο καιρό, κι αντ΄αυτού επιβιώνει με ενέσεις και έτσι στρεβλώνει τον ανταγωνισμό. Υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν καν ότι έχουν την Hellas για εναλλακτική λύση για LON<->ATH απέναντι σε OA, BA, Easy.... Σημειωτέον ότι το δρομολόγιό της προς το Παρίσι είναι το πιο αποδοτικό, καθώς έχει πάρει το 25% της συνολικής κίνησης προς τα εκεί.

Πάντως, όποιος δεν έχει δοκιμάσει έστω μια φορά την εμπειρία, έχει χάσει από τα πιο καλά. Θα χε πρόβλημα μετά να διαλέξει κάτι άλλο.HellasJet+320 all the way. 8)

Ti ginetai me ti HELLAS JET????
Ap oti xerw ena apo ta A320 efuge ta alla dio tha fugoun se merikous mines O lessor thelei egiitiki epistoli pou kanenas den exei na dwesei. I men Cyprus den tin afinoun ta swmatia o de Air Miles an mporouse na dwsei teteia egiitiki tha ekane kai alla pragmata.
Kata ta alla ekpaideuseis ginontai kai lene oti tha kanoun kai proslipseis apo panw xwris vevaia na xerei kanenas se ti typo kai pou tha petane to klokairi.

Το ενα το Α320 πεταει ακομα με τα χρωματα της Volare. Πιο πολυ input εδω (που λεει ο λογος πιο πολλες.. ;) )

Gia poso kairo akoma tha yparxoun ta 320????Poios tha valei 10.000.000 euro egkiitiki epistoli???????

Δεν νομίζω ότι θα θελήσουν οι HellasJet-Air Miles να σταματήσουν τις δραστηριότητες... στο κάτω κάτω μπορούν να επιστρέψουν αυτά τα Α320 που έχουν τώρα και να μισθώσουν άλλα του ίδιου τύπου. Δεν είναι δα και κανένα τόσο σπάνιο αεροπλάνο.

^file dystixos einai dyskola ta pragmata gia A320 ayti tin periodo...paizoyn kapoia alla einai apo ta prota me kinitires A1 arketa zimiarika kai palia tha lega...eidika gia charter operation akatalila...san na argisan ligo...mias kai ta alla dyo tha epistrafoyn se kana mina apo tora...opote tous vlepo stegno acmi...kai oxi aparaitita A320.. :wink: