Thai στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εχει πεταξει κανεις με αυτον τον τυπο ?
Προκρειται να κατεβω Ταυλανδη τον αλλο μηνα,τι συστημα ψυχαγογιας εχει ?

μηπως μπορει καποιος να μου αν τα Β773 που στελνει τωρα η THAI στο ΑΤΗ-ΒΚΚ εχουν PVT's σε καθε καθισμα η εχουν τις κλασσικες οθονες στον διαδρομο....

:?: :?:

Εδώ και λίγα χρόνια η Thai στέλνει αεροπλάνα με PVT και μάλιστα με VOD, ποτέ με κεντρικές οθόνες (εκτός κι αν είμαι κάθε φορά τυχερός εγώ και οι γνωστοί μου). Αλλά με 773 έρχεται η Thai τώρα; τα είχε σταματήσει εδώ και 2 χρόνια σχεδόν, στέλνοντας τα 772 και τα A345 πιο πρόσφατα.

thanx για την απαντηση....

εδω και κατι μερες βλεπω πλεον το Β773 να ερχεται στο Βενιζελο...υποθετω οτι το αλλαξε παλι. Σημερα μαλιστα ηρθε ενα με τα παλια χρωματα :!:

Πολύ άσχημα τα νέα για την Ελλάδα..Η Thai μας αφήνει δυστυχως και από 17 Νοεμβρίου και μετα διακόπτονται τα δρομολόγια Αθηνα-Μπανγκόκ.. :shock: Η....τανα η κρίση φταίει μόνο; Πλήγμα τουριστικό για την Ελλάδα, μια απτις καλύτερες ασιατικές να μας αφήνει.Δεν ξέρω προς το παρόν αν στο θερινό επιστρέψει,που υποθετικά αυξανεται η κίνηση..Η ΕΚ μαλλον θα ξερογλύφεται διότι ποιος θα παρει όλη την κίνηση για Κίνα,Ινδία,Ιαπωνια,Αυστραλία;Ναι μεν έχουμε την SIA αλλά παει μεσω Κων/πολης...Να μη μας βρουν άλλα τετοια νέα.. :(

Είσαι σίγουρος γι' αυτό;
Έχεις κάποιο link;
($*%^&*@#*%&*% :wall: :wall: :wall: )

Είναι σίγουρο για την Thai, στις 17/11 είναι η τελευταία της πτήση, θα κλείσει ο σταθμός των Αθηνών και σταματάει και τους αντιπροσώπους της. :(
Δυστυχώς το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!!

Και γω που δοκιμαζα για να βρω τιμες για μελβουρνη και γκουαντζου μου εβγαζε ερορ κτλ κτλ.

Παει και αυτη!!