Και επειδή πρέπει να φύγω για άλλα μέρη μακρινά, θα σας γυρίσω στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες και οι συνταξιδευτές μου ας κάνουν ότι θέλουν...
...Και έπειτα από το Schiphol, τους εορτασμούς της πορτοκαλιάς βασίλισσας, την πόλη των χαλαρών αλλά και των πολιτισμένων ηθών, ήρθε η ώρα να πάρουμε το τρένο (Thalys) με προορισμό τις Βρυξέλλες.
Έπειτα από μια σύντομη στάση, επίσκεψη στην πλατεία(δε θυμάμαι το όνομά της τώρα, πάντως είναι η κεντρικότερη), στο άγαλμα του έρωτα, στο μικρό Ιούλιο παραδοσιακό βέλγικο φαγητό (συνοδευόμενο από την απαραίτητη βάφλα και Leffe μπύρα) είπανε να ρίξουμε τα κορμιά μας χύμα στο Zavendem, έτσι για να παίξουμε το παιχνίδι «Ποιος θα σωριαστεί πρώτος».
Άφιξη στο National λίγο πριν τις 24.00, περνώντας από όλα τα ευρωπαικά-διεθνή-διπλωματικά κτίρια ενώ η αναχώρηση ήταν προγραμματισμένη για τις 06.40... Μόλις έφυγε και μία πτήση της SU, το αεροδρόμιο άδειασε επίσημα, το check-In θα άνοιγε στις 05.00 και η πτήση
δεν υπήρχε καν στον πίνακα ακόμα.
Δεν έμενε παρά να κόψουμε τις φλέβες μας...
Και αφού
κάποιοι προσπαθούσαν να βολευτούν σε άβολες καρέκλες, κάποιος άλλος είπε να εξερευνήσει ένα άδειο αεροδρόμιο...
Άδειο terminal
Ακόμα πιο άδειο terminal
Ιπτάμενη αγελάδα-πολύ μ αρέσουν οι άνθρωποι που βλέπουν το αεροπλάνο με όποιο τρόπο μπορούν
Τα γραφεία της Τ4 στο σκότος...
Και πάνω που είχαμε ησυχάσει άρχισαν να πλακώνουν κάποιοι γέροντες ταξιδιώτες που ξεκινούσαν τις διακοπές τους και να ουρλιάζουν από δω, να γκαρίζουν από κει, τάραξαν τη γαλήνη ενός ησύχου κοιμησο-δρομίου. Οι ώρες περνούσαν ευχάριστα και δημιουργικά(ξέρετε κοιτώντας τα πλακάκια μήπως άλλαζαν θέση)μέχρι να στηθούμε στην ουρά για το check-in.
02MAY05
TV 402 ATH-BRU STD 0640, STA 1050
AIRCRAFT B737-400 OO-VES (support TSUNAMI victims)
TAKE OFF 0651, LANDING 1043
Η ουρά του check-In γέμισε γρήγορα από ανυπόμονους ταξιδιώτες που ήθελαν να καρατσεκαριστούν. Δεν αργήσαμε να φτάσουμε μπροστά σε μία αγουροξυπνημένη checkaρίστρια, η οποία με το ζόρι μας ανάγκασε να τοποθετήσουμε τις συμπαθητικές τσαντούλες μας στο χώρο αποσκευών επειδή ήταν 2 κιλάκια πάνω από το όριο... Και τι παρακάλια, τι γονατιστοί να πέφτουμε αλλά αυτή, ως άλλη Frau Helga ήταν ανένδοτη. Μόνον έναν από τους τέσσερις τον άφησε να περάσει στο ντούκου, και ακόμα αναρωτιέμαι το γιατί... Τις ζύγισε, τις καρατσεκάρισε αλλά μετά επειδή όλα εδώ πληρώνονται, ήρθε η ώρα της να τα ακούσει, αφού θέλαμε 4 παράθυρα και αν δεν μας τα έδινε θα ένιωθε πως είναι ένας έλληνας spotter που γυρνάει στην πατρίδα του και κάπου πρέπει να ξεσπάσει... Θέσεις 23F,24F,25F,26F. Αμέσως μετά το check-in μακρά πορεία για το gate...Και πηγαίναμε, πηγαίναμε, πηγαίναμε... Μέχρι ταμπελίτσες που μας έλεγαν
καλωσήρθατε
συναντήσαμε, έτσι σαν να μην ήθελε κανείς να φύγουμε... Κάπου κάναμε και μία στάση στα duty-free και μετά πηγαίναμε, πηγαίναμε, πηγαίναμε ώσπου φτάσαμε στο gate και είδαμε το κόκκινο πουλί σημαδεμένο με το
Tsunami Victims να μας περιμένει για επιβίβαση. Έξω σκοτάδι, νέφος, ομίχλη... Ούτε ο Θεός δεν ήθελε να φύγουμε!
Επιβίβαση
γύρω στις 0620. Τελευταίοι στο αεροπλάνο το οποίο ήταν γεμάτο. Το seatpitch ήταν χειρότερο από αυτό του OO-VBR (εξάλλου είχε 2 σειρές παραπάνω) και μάλλον φαντάζομαι ότι η TV προγραμματίζει τα αεροπλάνα της και με βάση αυτόν τον παράγοντα. Υποδοχή από τη μελαμψή ηγουμένη και τις μέτρια εμφανησιακά υποτακτικές της (γενικά αυτός ο βέλγικος λαός, πολύ βλαχιά βρε παιδί μου). Παλουκωνόμαστε στις θέσεις μας, έπειτα από ένα μικρό επεισόδιο με κάποιους αναιδείς που θέλαν να μου πάρουν το παράθυρό μου (μπορούν να σας το διηγηθούν αμερόληπτα οι συνταξιδευτές αν θέλουν). Pushback γύρω στις 0640 και
αποχαιρετώντας το OOVBR που μας είχε φέρει στο Zavendem,
αποχαιρετώντας τον πύργο,
το κόκκινο πουλί απογειώθηκε από τον 25R, αφήνοντας πίσω του αναμνήσεις και όνειρα ενός εκπληκτικού τριημέρου... Στην πορεία της πτήσης
κάποιοι ξεράθηκαν στον ύπνο άλλος στα αριστερά, άλλος στα δεξιά και άλλος στο κέντρο. Εγώ πάλι δε μπορούσα να κοιμηθώ και παρακολούθησα πότε τους διπλανούς μου που γλώσσα δεν είχαν βάλει μέσα, τις αεροσυνοδούς που ανεβοκατέβηκαν πότε με το menu, πότε με τα trolley, πότε με τα inflight sales(στα οποία έπνιξα τον πόνο μου αγοράζοντας ένα woosteraki 733 και ένα μικρό fun plane). Μέχρι να απομακρυνθούμε από την κεντρική Ευρώπη τα σύννεφα επικρατούσαν, ενώ όταν ο καιρός άνοιξε είδαμε διάφορα αεροδρόμια, νησάκια, λιμάνια κ.τ.λ. μέχρι να μπούμε στο Ellada.
ΦΩΤΟ1
ΦΩΤΟ2
ΦΩΤΟ3
ΦΩΤΟ4
ΦΩΤΟ5
Επειδή δεν είμαι γνώστης, όποιος αναγνωρίζει κάτι μπορεί να το δηλώσει ελεύθερα!
Και αφού μπήκαμε στη χώρα, μας προσφέρθηκε μία ωραιότατη sightseeing flight πάνω από την Aegean (sea καλέ, όχι την άλλη). Δείτε τη
Μαγνησία
και αμέσως μετά το νησί της Σκιάθου σε ένα ειδικό αφιέρωμα (
εκεί,εκεί,και εκεί.). Κατόπιν, φτάσαμε και στη
Χαλκίδα, ενώ περνώντας πάνω από Τανάγρα, Τατόι, Ελευσίνακαι
Πέραμα-Σαλαμίνια, (edit: ο Ελευσίνιος OVELIX με διαφώτισε για την αερο-φωτογραφία αυτή καθώς εγώ ως πιο νέος και άπειρος μπέρδεψα το Πέραμα με την Ελευσίνα) πήραμε την αριστερή στροφή μας για την προσέγγιση στο τιμημένο hub. Πάνω από τη θάλασσα που μας πρόσφερε ωραίους
κυματισμούς άρχιζαν να κατεβαίνουν τα flaps, ώστε
πάνω από την αττική οδό να είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή. Το
touch σκληρό, μας επανέφερε σιγά,σιγά στην πραγματικότητα της μικρής Αθηνούλας μας, του μικρού μας hub που ήταν άδειο όσο τίποτε άλλο. Ούτε
η εικόνα της Ολυμπίας που μας ακολουθούσε (θυμίζοντας ένα σκηνικό Ελληνικού) δε μπορούσε να μας παρηγορήσει και έτσι η αυλαία αυτού του υπέροχου ταξιδιού έμελλε να γραφτεί στο Β07, εκεί ακριβώς που όλα ξεκίνησαν, και τώρα ως άλλα θύματα Tsunami, αποβιβαζόμασταν, βαδίζοντας στην παραλαβή των αποσκευών...
Χρειάστηκε κάποιος καιρός να συνέλθουμε από αυτή την αεροπορική-πολιτισμική αναβάθμιση που ζήσαμε αλλά νομίζω ότι ήταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες στη μικρή έως τώρα ζωή μου. Η πτήση με τη Varig είναι ένα must στους αεροπλανόφιλους, το spotting σε CDG / AMS είναι ακόμα πιο must και εύχομαι κάποια στιγμή να ξαναβρεθούν μπροστά μου...
Μείνετε σε ΑΥΤΟ το report για να δείτε (έτσι, γιατί βλέπω ότι υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός στα reports) :
-Lellistad report
-BRU-ATH οι άλλες απόψεις
-Crash test, εμπειρίες, συμπληρώσεις.