Θέλω την γνώμη σας

• Thread starter Thread starter cypilot1977
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητε φιλε cypilot1977,
Οπως εχει προαναφερει και αλλος φιλος, ξεχνα τους πατριωτισμους, και κοιτα το συμφερον σου.
Αν και σε τιμα η προθεση σου να προσφερεις τις γνωσεις που μολις απεκτησες στην πατριδα, μην περιμενεις καμια θετικη υποδοχη εκ μερους του κατεστημενου εδω.
θα συναντησεις νεποτισμο και κομματοκρατια. Αν εχειs κανενα συγγενη να σε προστατευει, θα πας μπροστα, κι ας εισαι αχρηστος. Αναλογα με την κομματικη σου ταυτοτητα. θα πας μπροστα η οχι.
Η κομματικη ουδετεροτητα δεν ειναι αποδεκτη, θα σε ρωτανε δηθεν στο ασχετο, για να σε φακελλωσουν και να προσδιοριστει η ταχυτητα εξελιξης σου.
Υπαρχοuν στην ΟΑ αεροναυπηγοι που εφαγαν τα χρονια τους στα εκδοτηρια εισητηριων.Τοσο επιθυμιτες ηταν οι γνωσεις τους.
Ολα αυτα συνεχιζονται την στιγμη που το σπιτι τους καιγετε, διστυχως...

Γιατι τα λεω αυτα; Καποτε κι εγω ξεκινησα μεγαλωμενος στο εξωτερικο, να επαναπατριστω. Δεν λεω εμπειρια ζωης ηταν κι αυτη. Στο φιναλε ομως ξαναεφυγα εξωτερικο, και ειχα χασει 4 χρονια, που θα ηταν καλυτερα επενδυμενα, εκει που εργαζομαι τωρα.
Κοιτα να τα οικονομισεις εξω, κανε ονομα καλο σαν Ελληνας, και με αυτο θα προσφερεις περισσοτερα στην πατριδα, απο αυτους που την γελοιοποιουν διεθνως με τα καμωματα τους.
Γεμισε το πορτοφολι σου, και η Ελλαδιτσα μια χαρα ειναι για διακοπες και μπανακια.

just my 2 ct worth

tupolev":2oivg1k6 said:
΄Ενας άλλος λόγος είναι πως μπορεί κάτι τέτοιο να μην προβλέπεται. Κι έτσι ενώ ένας διευθυντής θα ήθελε πολύ να σε πάρει, απλούστατα να μην μπορεί, γιατί δεν υπάρχει σχετικός νόμος/κανονισμός που να το επιτρέπει. Ας μην ξεχνάμε πως πρόκεται για δημόσια εταιρεία.

Αυτό είπα κι εγώ.. Αν δεν τρέχουν κάποια προγράμματα ή κάποιες ειδικές περιστάσεις τύπου Ολυμπιακοί αγώνες, σπάνια ΔΕΚΟ παίρνουν κόσμο για πρακτική..

Αν η πληροφόρησή μου είναι σωστή,οι ΟΑ έχουν εξαιρεθεί απο το νόμο περί προσλήψεων και λειτουργούν ανεξάρτητα............

Εγώ φιλε μου ένα θα σου πω και τα συμεράσματα δικά σας..

Γνωστός μου τελειόφοιτος στα οικονομικά με master στο MIT

πάει στο τότε δικατσα..

παραδίδει τα χαρτιά του μετά από ατέλειωτη ουρα στην τύπισσα στο δικατσα....

κοιτάει τα χαρτιά του και λέει. M a s a x o u s a t e I n s t i t u t e of T e c h n o l o g y.........αμάν ρε παιδάκι μου πια ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΊΣΚΕΤΕ ΑΥΤA’ ΤΑ ΙΝΣΤΙΤOΎΤΑ.........

τι περίμενες από την Ολυμπιακή δηλαδή? Τι πάει σωστά στιλ ελλάδα για να πάει και εκεί ?

xaxaxa πραγματικά ρε παιδιά....ελλάδα έχεις ταλέντο....

Master

[/b]Εγώ κάποτε που πέρναγα από ΔΙΚΑΤΣΑ και τους είπα ότι έχω μάστερ μου απάντησαν αν είναι πιο καλό από το ΟΥΝΟ!!!!
Εναν άλλο που τον είπα <ρε σύ αυτά τα λ΄'εει ο Μαρκούζε> μου απάντησε <και πόσα κονομάει αυτός τον μήνα ρε μεγάλε?>
Διςι ς δε ΓΚΡΙΣ μαι φρέντς!!!![[/b]

Νομίζω πως αν οι Αμερικάνικες Εταιρίες σε δέχθηκαν έτσι μην το σκέφτεσαι! Δηλαδή θα ήθελες να δουλέψεις χωρίς μισθό..; Πάντως το managment θέλει ταλέντο. Ίσως να θέλει το λεγόμενο 'ταλέντο'

Καλή επιτυχία
:wink:

cypilot1977":263csjql said:
λοιπόν. Επειδή εδώ μέσα κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλοί μορφωμένοι άνθρωποι, θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας για κάτι που μου έτυχε σήμερα. Ζω στην Νέα Υόρκη εδώ και χρονια.Τον άλλο μηνα τελειώνω το master μου στο aviation management και ψάχνω για internship.Έστειλα βιογραφικά σε 5 εταιρίες αμερικανικες και όλες μου είπανε εντάξει,μπορώ να αρχίσω οποτε θέλω και με μισθό.Όμως εγώ σαν καλός πατριώτης προτίμησα να ρωτήσω στα γραφεία τις ολυμπιακής εάν μπορώ να το κάνω εκεί.Πήγα ρώτησα, έπεσα και τόσο χαμηλά που τους είπα να δουλέψω δίχως λεφτά αλλα αυτοί είπανε ένα μεγάλο ΌΧΙ και καλή τύχη σε μένα.Και όλη μέρα σκέφτομαι, πως γίνετε να ζητάς να δουλέψεις δωρεάν, να δίνεις τις γνώσεις σου και την εμπειρία και να σου λένε όχι.Ίσος επειδή αυτοί έχουνε λιγότερη μόρφωση από σένα ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος στην μέση που δεν ξέρω εγώ?Ίσος είναι καιρός η διοίκηση τις ολυμπιακής να δώσει την σκυτάλη του παιχνιδιού σε ανθρώπους νέους και μορφωμένους και να αφήσουν τους φίλους και συγγενείς έχω? Για πέστε μου εάν έχω άδικο. Ίσος να φταίω εγώ που βλέπω τα πράγματα διαφορετικά.

κοιτα εγω αυτο που 8α πω ναι εχεις δικαιο οπως επισις μιας κι εσυ κυπριος εισαι απ οτι βλεπω 8α εχεις δει και Κυπρο γενικα τι γινεται με τις δουλειες και τα μεσα αν ειχες γνωστο σε αυτες τις αερογραμμες 8α σε περναν αλλα μην σε περνει απο κατω ακσιζεις περισσοτερα εσυ και μιας και εισαι αμερικη καλιτερα μεινε σε αμερικανικη ετερεια εγω αν ημουνα στην 8εση σου αυτο 8α εκανα...τουλαχιστον εγω αυτο το ονειρο ειχα απο μικρη να εγκαταστα8ω-δουλεψω εκει(αν και δεν εγινε πραγματικοτητα ακομα)...αλλωστε εκει 8α εχεις πολλες και μεγαλες ευκαιριες απ οτι Κυπρο Η Ελλαδα...

Πολλές φορές δεν υπάρχει απάντηση στο γιατί..Απλά προχωράς..
Και έλεος πια με την Ο.Α μέλι έχει??Δεν βλέπεις που είναι έτοιμη να κλείσει και όποιος δουλεύει εκέι παίρνει μισθό της πείνας? :bash:
Υπάρχουν και άλλες εταιρίες στην Ελλάδα,Κύπρο και Ευρώπη που δουλεύεις σαν ανθρωπος και με καλό μισθό..

Tina":3blsha96 said:
Πολλές φορές δεν υπάρχει απάντηση στο γιατί..Απλά προχωράς..
Και έλεος πια με την Ο.Α μέλι έχει??Δεν βλέπεις που είναι έτοιμη να κλείσει και όποιος δουλεύει εκέι παίρνει μισθό της πείνας? :bash:
Υπάρχουν και άλλες εταιρίες στην Ελλάδα,Κύπρο και Ευρώπη που δουλεύεις σαν ανθρωπος και με καλό μισθό..

κανεις λα8ος αγαπητη Τινα π.χ οι κυπριακες αερογραμμες κα8ε χρονο κι αυτους που εχουνε τους απολιουνε κι αλλωστε η Αμερικανικες ετερειες σιμφερουν (γνωμη μου) σιγουρα ο μισ8ος 8α ειναι καλος εκει...

presiosa":3s4yrnpk said:
κανεις λα8ος αγαπητη Τινα π.χ οι κυπριακες αερογραμμες κα8ε χρονο κι αυτους που εχουνε τους απολιουνε κι αλλωστε η Αμερικανικες ετερειες σιμφερουν (γνωμη μου) σιγουρα ο μισ8ος 8α ειναι καλος εκει...
Δεν είπα μίλησα μόνο για Κύπρο..Όσο για τις Κυπριακές έχω φίλους που εργάζονται 2 χρόνια τώρα και είναι πολύ ευχαριστημένοι..Όπως και να χει όμως επειδή η Αμερική είναι μακριά...υπάρχει και η Ευρώπη και κάποιες άλλες ελληνικές που ξεπροβάλουν σιγά σιγά... :wink: