Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

• Thread starter Thread starter corfu75
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
καλησπερα σε ολους,

πηρα κι εγω σημερα το πρωι τηλ στη mig και μου ειπαν οτι θα συνεχισουν να καλουν κοσμο και θα παρουμε ολοι ειδοποιηση εντος των ημερων, οσο για καποια ατομα που δεν ειχαν λαβει απαντηση στο email ειπαν οτι δεν ειχε ακομα ενεργοποιηθει το συστημα αυτοματης απαντησης ασχετα με αυτο ομως τα εχουν λαβει τα βιογραφικα. ακουσα και απο μια φιλη οτι ατομα με μεγαλη προυπηρεσια τα καλουν λιγο πιο μετα.. δεν ξερω αν αυτο ισχυει... :)

Καπως ετσι ειναι..Και εγω που πηρα πριν λιγες μερες μου ειπαν το ιδιο,οτι λογω του αριθμου των υποψηφιων θα καλουν για 1-2 βδομαδες ακομα..

Καλησπέρα και απο μένα!
Εγώ έχω στείλει για τεχνικο προσωπικό αλλα απο ότι έχω καταλάβει απο αυτά που έχουν γραφεί δεν εχουν ξεκινήσει οι συνεντευξεις για αυτους τους τομείς.Ελπίζω κ εγώ σε μία συνέντευξη!!Καλή επιτυχία σε όλους!

οι συνεντευξεις ξεκινανε περιπου μια εβδομαδα μετα τη ληξη προθεσμιας υποβολης βιογραφικων.. :)

mspm":2e3ewi53 said:
Καλησπέρα και απο μένα!
Εγώ έχω στείλει για τεχνικο προσωπικό αλλα απο ότι έχω καταλάβει απο αυτά που έχουν γραφεί δεν εχουν ξεκινήσει οι συνεντευξεις για αυτους τους τομείς.Ελπίζω κ εγώ σε μία συνέντευξη!!Καλή επιτυχία σε όλους!

Οντως!Υπομονη γιατι εχει τραβηξει πολυ με τους ιπταμενους..

βεβαια μου εξηγησε πως οσοι δεν πληρουν τις προυποθεσεις για τον οποιοδηποτε τομεα δεν θα ειδοποιηθουν (πραγμα λογικο και επομενο...)

Ναι.οκ,λογικο.Συγνώμη κιόλας,αλλα ποιές προυποθέσεις να πληρούν όταν το μόνο που ζητούσαν στη ανακοίνωση τους ειναι 6 μήνες προυπηρεσία??δεν επρεπε να γράφουν αναλυτικά για κάθε θέση ποιά απαραίτητα προσόντα θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι??Γιατι αν για παράδειγμα εμένα δεν με καλέσουν,άσχετα που δεν έχω 6 μήνες προυπηρεσία,τι να πιστέψω αφου αυτό θα είναι το μόνο προσόν το οποιο δε διαθέτω,αλλα καλέσαν και ατομα χωρίς προυπηρεσία... :? Τι γνώμη έχετε εσείς???

Alexandros(IATA)":3bexgomi said:
Ναι.οκ,λογικο.Συγνώμη κιόλας,αλλα ποιές προυποθέσεις να πληρούν όταν το μόνο που ζητούσαν στη ανακοίνωση τους ειναι 6 μήνες προυπηρεσία??δεν επρεπε να γράφουν αναλυτικά για κάθε θέση ποιά απαραίτητα προσόντα θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι??Γιατι αν για παράδειγμα εμένα δεν με καλέσουν,άσχετα που δεν έχω 6 μήνες προυπηρεσία,τι να πιστέψω αφου αυτό θα είναι το μόνο προσόν το οποιο δε διαθέτω,αλλα καλέσαν και ατομα χωρίς προυπηρεσία... :? Τι γνώμη έχετε εσείς???

Nομιζω οτι τα προσοντα που λες θα τα δουν και μεσα απο τα βιογραφικα που εχει στειλει ο καθενας.
Γιατι βιογραφικα εχουν ζητησει απο τον καθενα κι οχι μια απλη αιτηση εργασιας.

Εννοω για τυπικά προσόντα που ζητανε και οι μεγαλυτερες αεροπορικες ανα το κοσμο,οπως το οτι πρεπει να ξέρεις αγγλικα,να κολυμπας,να εχεις το καταλληλο υψος,ισως καποια προυπηρεσία στη εξυπηρετηση πελατών,η να εχεις συγκεκριμενο βαθμό μυωπίας,η ακόμη να απαιτείται ,για παραδειγμα , καποιο πτυχιο πανεπιστημιου.Δεν γράφουν κάτι τέτοιο,οπότε άτομα που δεν θα καλέσουν καν για συνέντευξη,πως θα γνωρίζουν αυτα τα άτομα ποιά τυπικά προσόντα δεν πληρούν??Ουσιαστικά,αφού κάλεσαν άτομα που δεν εχουν 6 μήνες προυπηρεσία,τότε θα έπρεπε να τους καλέσουν ολους μα ολους!Μετα,αν επιλέξουν άτομα λόγω περισσότερων προσόντων,αυτο ειναι λογικο.Ελπίζω να έγινα κατανοητός :)

Εχεις δικιο καπου Αλεξανδρε,αλλα ειναι προφανες οτι πρεπει να ξερεις καποιες ξενες γλωσσες,καποιο πτυχιο ισως θεωρηθει προσον και να εχεις προυπηρεσια(επισης προσον) και να εισαι εντος του οριου υψους.Τωρα περα απο αυτα ειναι και αλλα πραγματα που θα διαπιστωθουν κατα τις συνεντευξεις.

Και διαβασα καπου στο ιντερνετ οτι αυτα που ζηταει ειναι απταιστα ελληνικα-αγγλικα και 6μηνη προυπηρεσια.