Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

• Thread starter Thread starter corfu75
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
pwlina":3razrxce said:
Καλησπέρα!!!! Σήμερα ειδοποίησαν φίλη μου να περάσει απο συνέντευξη,η οποία σε καμία περίπτωση δεν το περίμενε,γιατί δεν κάλυπτε τα απαιτούμενα προσόντα... Κι εγώ επίσης δεν έχω προϋπηρεσία όμως με κάλεσαν απο τις πρώτες μέρες μπορώ να πώ... Όμως είχα στείλει το βιογραφικό την πρώτη κιόλας μέρα της δημοσίευσης θέσεων εργασίας... Οπότε μην αγχώνεστε... Πιστεύω πως θα καλέσουν τους περισσότερους... Ισως το κάνουν αναλόγως με την ημερομηνία που λάβαν τα βιογραφικά ή ίσως πάλι εντελώς τυχαία... Το θέμα είναι οτι ακόμα δεν έχει απορριφθεί κανένας γιατί ακόμα δεν έχουν σταματήσει να ειδοποιούν άτομα για συνέντευξη... :great:
Μαλλον ειναι τυχαια γιατι εγω ειχα στειλει τελευταια μερα μπορω να πω και με ειδοποιησαν την επομενη.Απ'οτι διαβασα θελουν διπλο αριθμο ατομων απο τισ θεσεις που θελουν να καλυψουν.Θελουν 4500 ατομα και θα φωναξουν 9000.

Ψυχραιμια αγορια και κοριτσια 30000 βιογραφικα ειναι αυτα θα βγει ακρη.... :great:

Στην αγγελία αναφέρεται ότι τα άτομα πρέπει να είναι έλληνες. Πάραυτα κάλεσαν πριν από κάποιες ημέρες μια γνωστή μου(η οποία έχει βέβαια προυπηρεσία), αλλά είναι αλλοδαπή.

Και για προυπηρεσια ελεγαν αλλα παλι καλεσαν ατομα που δεν εχουν.Δεν τηρησαν και πολλα απ'αυτα που ελεγαν προς οφελος μας βεβαια.

Kαλησπερα
Αν και δεν ειμαι στον τομεα σας(μηχανικος) επειδη εστειλα και εγω βιογραφικο και περιμενω θα ηθελα να ρωτησω το εξης(δεν ξερω αν κανω καταχρηση του χωρου :mrgreen: ).Σαν απαντηση(την ιδια μερα) ειχα λαβει ενα e-mail το οποιο αρχικα ελεγε (στα αγγλικα)πως το e-mail μου εληφθη κ.τ.λ. και στην συνεχεια ακολουθουσε ενα κειμενο στο οποιο ολοι οι χαρακτηρες εμφανιζοταν ως ?(προβλημα με τις γραμματοσειρες ενδεχομενως).Υπαρχει περιπτωση να ειχε συγκεκριμενες πληροφοριες ή και αυτο ηταν τυπικοτητες(ή απλα με γειωναν :) )? Σας καλουν απο τηλεφωνο για συνεντευξη ή με e-mail?

Ευχαριστω και καλη τυχη.

Μην ανησυχεις,τα λαμβανουν ολα τα βιογραφικα.Σε παιρνουν τηλεφωνο αν θελουν να σε καλεσουν για συνεντευξη. :great:

Ευχαριστω.Αρα δεν φταει το e-mail... :D .Καλη επιτυχια

p.s.Επισης με καλυτερο ψαξιμο στα παλιοτερα μηνυματα δινονται απαντησεις σχετικα με το απαντητικο e-mail(τα ερωτηματικα κ.τ.λ.),παραλειψη μου...

Δεν πειραζει..Αληθεια για ποια θεση εστειλες αν επιτρεπεται?

Για την Engineering\Planning Ref 10013. Μονο εκει χωρουσαμε(κάπως) :wink: .Χωρις αναλογη προυπηρεσια αλλα θα δειξει.

δεν νομιζω οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο..καλη επιτυχια παντως! :great: