Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

• Thread starter Thread starter corfu75
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! μήπως ξέρετε μέχρι ποιό σημείο να φτάσω και από κει και πέρα να πάρω ένα ταξί; αν πήγαινα μέχρι τη Γλυφάδα θα ήταν σχετικά κοντά(δεν έχω ιδέα από τις εκεί περιοχές); είναι πολύ μεγάλη η διαδρομή με ταξί από το κέντρο της Αθήνας.. είχα στείλει βιογραφικό για πλήρωμα καμπίνας, καθώς και για κάποιες υπηρεσίες εδάφους. δε γνωρίζω για ποιό απ'όλα με κάλεσαν! :? θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο να μάθω ( την ώρα που πήραν τηλέφωνο εκείνοι δεν άκουγα και πολλά! :oops:) ... η συνέντευξη είναι στα ελληνικά τελικά; εξετάζουν και τις γλώσσες που έχει δηλώσει ο υποψήφιος στο βιογραφικό του; όποιος/όποια έχει περάσει από τη διαδικασία, ας ενημερώσει λίγο τους άσχετους... :roll:

Κι εμείς τη β'φάση περιμένουμε η οποία έχει αργήσει παρά πολύ..σήμερα πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω πότε θα ξεκινήσουν περίπου να ειδοποιούν αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα.

Και το τι σε ρωτάνε σχετικό είναι..εμένα ας πούμε δεν με ρώτησανε τίποτα σχετικά με βιογραφικό αλλά μου κάνανε υποθετικές ερωτήσεις.

Ξέρεις τι γίνεται;δεν μπορούν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό κ συνεχίζουν τις συνεντεύξεις μέχρι να βγει.μου είχαν πει στη συνέντευξη ότι θα ειδοποιήσουν μετά το πάσχα αλλα τραβάει πολύ..

Κ εγώ αυτό ελπίζω γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πότε θα τα προλάβουν όλα..είναι κι οι φροντιστές εδάφους που πρέπει να πάρουν σειρά..Διάβασα κάπου ότι τέλη αυγούστου θα προσληφθούν όσοι είναι αφού περάσουν από εκπαίδευση..πότε θα τα προλάβουν όλα δεν μπορώ να καταλάβω..

Ρε παιδιά, έχω την εξής απορία(μέσα στις δεκάδες ακόμα): τις ξένες γλώσσες πώς ακριβώς τις εξετάζουν,έχει κανείς κάποιο δείγμα εμπειρίας; προσωπικά,έχω επάρκεια σε 2 γλώσσες, αλλά επειδή πάνε κάποια χρόνια από τότε που πήρα τα διπλώματα, μ'έχουν "αφήσει" λίγο(ό,τι αφήνεις, σε αφήνει που λένε..)και αναρωτιέμαι κατά πόσο αυτό παίζει κάποιο ρόλο. ξέρω ότι περίπου με 1 μήνα εξάσκηση μπορώ να επανέλθω, έτσι είναι οι ξένες γλώσεις και γενικώς οι γνώσεις, αλλά εν προκειμένω τι γίνεται,εξετάζουν ενδελεχώς τις ξένες γλώσσες στην πρώτη συνέντευξη;

zeppelin, ευχαριστώ - το ξέρω το site αυτό (http://www.youdrive.gr). από κει προσπάθησα κάπως να βγάλω άκρη .. :?

Συνήθως για τις ξένες γλώσσες κάνουν κάποιες ερωτήσεις γενικού περιεχομένου απλά για να δουν εαν υπάρχει ευφράδεια στο λόγο.

Μην ανησυχείτε θα τα προλάβουν όλα... Είναι όλα θέμα project planning και αυτό είναι σίγουρο ότι το ακολουθούν αυστηρά.

Στην ομάδα της νέας Ολυμπιακής έχουν ενταχθεί η κα Λίτσα Στεργιοπουλου ως Customer Services Manager και ο κ. Θανάσης Λιλικάκης (ex Aegean αν δεν κάνω λάθος) ως IT Director. Ο τελευταίος υπόσχεται φιλικό και μοντέρνο website, γρήγορη και εύκολη κράτηση και έκδοση εισητηρίου, web check-in, self check-in kiosks στα αεροδρόμια καθώς και mobile check-in!

Να υποθέσω δηλαδή ότι στην επόμενη συνέντευξη θα υπάρχουν κ ερωτήσεις στα αγγλικά η σε οποία άλλη γλώσσα για να εξακριβωθεί πόσο καλά μιλάμε;

Εάν θέλουν να επιβεβαιώσουν τις γνώσεις των υποψηφίων σε άλλη γλώσσα ναι θα γίνουν κάποιες ερωτήσεις.
Ακούγεται χαζό γιατί ξαφνικά (γενικά στα interviews) σου λένε οτι θα πρέπει να συνεχίσουμε πχ στα Αγγλικά και είναι σαν να πατάς Alt+Shift! :twisted: