Τι σκεφτονται μερικοι screeners..

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τελικα οι τυποι στο pp.net το "χτυπανε" καθε μερα και περιμενουνε να σφιξει.... Φανταζομαι οτι εχουνε κοψει πιο καλες (εξ ιδιας πειρας μιλαω)

Και μη μου μιλησει κανεις οτι το σ****πουλο δινει στην φωτο such a suspence γιατι ... :bash: ;)

Unbelieveable..

Eιναι ηλιθιοι. Η φωτο με το Α300 της ΟΑ που κολυμπαει που ανεβασα εδω ( https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=9045 ) απορριφθηκε. Ο λογος?

Dark belly/backlit :lol:

Ειναι ζωα. Backlit απο που? Φαινεται να εχει πουθενα ηλιο στη φωτο και να μην τον ειδα? Dark belly γιατι? Γιατι εχει τρια κανταρια νερο? Reverse σε βρεγμενο διαδρομο κανει, malaques! Ωρες ωρες θελω να κατεβασω ο,τιδηποτε τους εχω δωσει... αλλα ασ οψεται το οτι πρεπει να φαινεται οτι υπαρχουν και Ελληνες spotters...

Α! Επισης, γι αυτο που συζηταγαμε εδω λιγο πιο πανω, περι ομοιων φωτογραφιων στην βαση δεδομενων του Πιπι.νετ, τσεκαρετε αυτην εδω την αναζητηση και θαυμαστε ποικιλια:
http://www.planepictures.net/xsearch.cg ... 0&range=25

:lol: :lol: :lol:

(ζωαααααααααααα)

Η φωτογραφία με το ‘’ΚΡΗΤΗ’’ μου άρεσε παρα πολύ :great: :great: Για την ποικιλία τι να πω??:lol: :lol:
Εγώ βάζω μερικές εκεί που δεν έχει screeners. Μπορείς άνετα να αλλάξεις το LGAV σε London - Heathrow (LHR / EGLL)*

:arrow: http://myaviation.net/?pid=00883663

*Απο λάθος μου έγινε

:lol: Βασίλη,από πότε το Χήθροου απέκτησε βουνά γύρω-γύρω???Ωραία η φωτογραφία πάντως κι ας έκανες λάθος!Κι εγώ στο myaviation ανεβάζω που δεν έχει έλεγχο!Έχω περί τις 6 σελίδες με φωτογραφίες δικιές μου τις οποίες και δεν έχω φτιάξει.Τις ανέβασα όπως τις τράβηξα.Εδώ θα τις ανεβάσω φτιαγμένες :wink: (Άμα δε στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει :D )

Είπα, έτσι για δοκιμή να στείλω στο airliners.net τη φωτο απο το St Barthelemy:
http://www.planepictures.net/netshow.php?id=466667
απο περιέργεια 1ον να δω αν θα τη δεχτούν και 2ον αν ναι, πόσα views θα κάνει σε σχέση με το PP.net.

Αφού λοιπόν την επεξεργάστηκα λίγο (crop, ισιωμα κλπ) τους την έστειλα. Και όπως ήταν φυσικό, την απέρριψαν! :shock:
Unpisteftable!!! :lol:

Συμπέρασμα: καλά κάνω τόσα χρόνια και δε στέλνω τίποτα παραέξω. Μια χαρά είμαστε και εδώ, στο άλμπουμ! :wink:

GP707":634uewlt said:
Μια χαρά είμαστε και εδώ, στο άλμπουμ! :wink:

Και ουτε καν...

edit:
για να μην παρεξηγηθω, να διευκρινισω: ουτε το αλμπουμ μας εχω αρχισει να γουσταρω, οχι λογω screening η κατι τετοιο, η γιατι εχουμε λιγοτερα views κλπ κλπ. Απλα, ηδη μια φορα μου εχουν κλεψει φωτο απο εφημεριδα (κ την βρηκαν εδω), κ δεν μ αρεσε καθολου να ψαχνω τον καθε δημοριογραφακο να του ζητησω ρεστα (τελικα τα ζητησα και τα πηρα). Αυτο. Δεν εχει να κανει με το site αυτο καθ εαυτο! :wink:

GP707":2xdqj8w8 said:
τους την έστειλα. Και όπως ήταν φυσικό, την απέρριψαν! :shock:
Unpisteftable!!! :lol:

:wink:

Ειδικά τώρα τελευταία ο "Ξερολισμός" και το "μαχαιρι" που πέφτει στα θέματα και στις απόψεις είναι κάτι που με έχει ενοχλήσει πολύ.

Μήν στεναχωριέσαι , μία κλίκα εμπόρων του χόμπι μας έχουν κατανήσει εκέι , με πλάγια (εώς ευθεία) διαφήμιση ορισμένων "προοιόντων".

Φιλικά
aas59

seven4seven":rj749rsg said:
Απλα, ηδη μια φορα μου εχουν κλεψει φωτο απο εφημεριδα (κ την βρηκαν εδω), κ δεν μ αρεσε καθολου να ψαχνω τον καθε δημοριογραφακο να του ζητησω ρεστα (τελικα τα ζητησα και τα πηρα).
Καλά, αυτό θα μπορούσε να γίνει με οποιοδήποτε φωτο κυκλοφορεί στο παγκόσμιο διαδίκτυο. Γι΄αυτό και κάποια στιγμή μπήκε η σημείωση του copyright κάτω απο κάθε φωτογραφία. Αν το παρουμε τοσο πατριωτικά με τον κάθε "δημοσιογράφο" που παιρνει μια φωτο απο όπου του κατέβει και τη δημοσιεύει, θα πρέπει να κρατάμε τις φωτογραφίες μας στο σκληρό δίσκο και στα άλμπουμ μας!
Μη ξεχναμε και την ιστορία των φωτογραφιών στις οθόνες του ΑΙΑ, και σε ένα cd με φωτογραφίες της ΟΑ που είχε κυκλοφορήσει από άγνωστο σε όλο το αεροδρόμιο...

GP707":3konvcf0 said:
.... θα πρέπει να κρατάμε τις φωτογραφίες μας στο σκληρό δίσκο και στα άλμπουμ μας!
...

ειμαι ηδη σχεδον εκει. ουτως η αλλως, σε φιλους (που θελω να τις δειξω), τις δειχνω κ απο κοντα.

οσο για το "airliners.gr" που μπαινει κατω δεξια, crop-αρεται πανευκολα. Σκεφτειτε το για watermark :idea: κ ξαναμιλαμε!