Τι γίνεται με τις προσφορές της Α3?!?!

• Thread starter Thread starter no frills
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Λες ε? Δε σκέφτηκα το 20άρικο του τηλεφωνικού κέντρου :cry: .
Δεν πειράζει, τι να κάνουμε. Μου φαίνεται ότι δεν έπρεπε να είμαι περίεργος και να κοιτάξω πόσα γλίτωσα. Αν δεν είχα κοιτάξει θα νόμιζα ότι πετούσα "τσάμπα".

Ενα περιεργο πραγμα, δοκιμαζοντας το οn-line συστημα κρατησεων διαπιστωσα οτι σε ενα route SKG-ATH και τουμπαλιν σε οποια ημερομηνια και να το βαλεις (ακομα και ενα ετος μπροστα) σου βγαζει το σκελος SKG-ATH κατ'ελαχιστο 21 ευρω + φορους αντι για 10 + φορους.
Τι εγινε αλλαξε η πολιτικη στους ναυλους της εταιριας?

Νομιζω οτι τα "δεκαρικα" ναυλα ήταν ειδικη προσφορα , και οχι παγια πολιτικη ναυλου. Δεν νομιζω να τα ξαναδουμε συντομα.

Συμφωνα επισης με δικες μου πληροφοριες ο πραγματικος λογος που κοψανε τα δεκαρικα ναυλα , ηταν γιατι ο γνωστος "μπον βιβερ" που κανεις δεν ξερει οτι ταξιδευει με 19 ευρω, οταν εμαθε οτι καποιος διπλα του ταξιδευε με 10, τα πηρε στο κρανιο, εκανε μεγαλη φασαρια και ξηλωσε ενα καθισμα απο ενα 37αρι της Αιγαιου (Ναι, ηταν το καημενο και ταλαιπωρημενο -ΒΤΟ). https://www.airliners.gr/community/album_page.php?pic_id=12831

Οπότε κανανε το ναυλο 21 ευρω για να μην δημιουργηθουν προβληματα στο ιματζ της εταιρειας, και στην καμπανια τους. Κανενας πλεον δεν ταξιδευει με 10 ευρω (ουτε με 19 απ'οτι φαινεται.)

Πάντως την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισα SKG-ATH-SKG για 13-15/12/07 με 10άρικα εισιτήρια (63 το σύνολο με τους φόρους).

To "ξηλωμένο" κάθισμα νομίζω ισχύει σε όλα τα 737 της Α3, δίπλα στην έξοδο κινδύνου. Γι' αυτό είναι πολύ καλό να κάνεις e-check in και να επιλέξεις το συγκεκριμένο. :wink:

Δεν μπορεις να κανεις e/check in εξοδο κινδυνου....απ οτι νομιζω τουλαχιστον.

Αν όχι, τότε μόλις τσεκάρεις στο αεροδρόμιο, λες στο γκισέ ότι θες την 11Α. :wink:

Είχα κλήσει ένα εισητήριο με 38 ευρώ μαζί με φόρους για skg από ath. Αν το ακυρώσω επιστρέφονται οι φόροι;

Sorry, είδα ότι απαντήθηκε νωρίτερα. Πού πέρνω για ακύρωση;

Νεα προσφορα

3.333 θέσεις διαθέσιμες από Αθηνα (πάντα) προς Χανιά μόνο με 33 ΕΥΡΩ! Με όλους τους φόρους!

http://www.aegeanair.com/aegeangr/news/ ... ews_id=178

(φυσικα δεν ειναι 33 ευρω, ειναι 7 ευρώ ο ναυλος με 15 ευρω φορους απο χανια και 28 ευρω απο Αθηνα. Ετσι λοιπον η πτηση Χανια-Αθηνα με 22 ευρω ειναι νομιζω η φθηνοτερη one-way domestic πτηση στη Ελλαδα ever!)