Τι γίνεται ??? γιατί τόσο ακρίβεια στην olympic?

• Thread starter Thread starter Johan V
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Τι γίνεται??? γιατί τόσο ακρίβεια στην olympic?

JFK":2jrbwlk1 said:
K.Amanatidis":2jrbwlk1 said:
Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να κατεβεί η τιμή ενός εισιτηρίου
Γ) Να ακυρώσανε τα ίδια τα άτομα που έχουν εισιτήρια με ναύλους χαμηλούς οπότε αυτόματα αν δεν υπάρχουν λίστες να ανοίγει το Booking class που έχει ακυρωθεί.
Όσο για το Γ δε το γνωρίζω.Αν δηλαδή έχω κλείσει ναύλο προσφοράς και ακυρώσω το εισιτήριο μου θα είναι ξανά το εισιτήριο διαθέσιμο για κάποιον άλλο στον εκπτωτικό ναύλο ή στο πλαίσιο τιμών που προωθεί τη στιγμή εκείνη η εταιρεία?

Ουσιαστικά πολλοί ναύλοι είναι γεμάτοι, ειδικά σε τέτοιες περιόδους, από νωρίς, διότι τα εισιτήρια έχουν κλειστεί, αλλά όχι και αγοραστεί. Η αεροπορική δίνει ένα option αγοράς κάποιες μέρες πριν την πτήση. Αν τώρα ο πράκτορας έχει βρει κάτι άλλο οικονομικότερο και δεν κρατήσει τις θέσεις, αυτόματα οι πιο φτηνοί ναύλοι είναι διαθέσιμοι. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από τη λίστα αναμονής που θα υπάρχει τη δεδομένη στιγμή. Οπότε είναι και θέμα timing τι τιμές θα πετύχει κανείς!

Re: Τι γίνετε ??? γιατί τόσο ακρίβεια στην olympic?

Παιδιά ξεχάστε ότι ξέρατε για τις αγορές εισιτηρίων λίγες μέρες πριν την αναχώρηση.
Όλες οι εταιρείες μετά την κράτηση θέλουν το πολλή μέσα σε 3 ημέρες έκδοση και αγορά εισιτηρίων.
Ναι και η ολυμπιακή είναι μια από αυτές και άρχισαν να τηρούν τους κανονισμούς των ναύλων
κατά γράμμα.

"Φτηνο και καλο, δεν υπαρχει"!
"Οτι πληρωνεις, παιρνεις"! :great:

μπορεί κανείς να μου λύσει την απορία γιατί η ΟΑ χρεώνει για το θεσνκη-αθηνα με επιστροφή 73Ε φόρους :shock: και η Α3 46-47..?αφού το ίδιο δρομολόγιο κάνουν στο ίδιο αεροδρόμιο πετάνε,με ίδια αεροσκάφη και ίδιο σερβις έχουν..δεν το καταλαβαίνω..

Ο επίναυλος καυσίμου καταλογίζετε από τις ΟΑ σαν φόρος ενώ στην Aegean συμπεριλαμβάνετε στον ναύλο. Αυτός ο λόγος διαφοράς.

αυτό σημαίνει ότι η Α3 χρεώνει λιγότερο επιναυλο καυσίμου στο εσωτερικό και προσφέρει πολύ χαμηλότερες κατώτατες τιμές στα δρομολογια εσωτερικού από τις ΟΑ διότι έχω βρει 10+10+φόρους=67 και με ΟΑ όχι κάτω από 30+30+φόρους=133

Και οι 2 εταιριες εχουν ενα καλο και ενα κακο και απορω γιατι αυτο το θεμα ονομαζεται <<Γιατι τοση ακριβεια στις ΟΑ>> δινοντας την εντυπωση σε αναγνωστες και μελη του φορουμ που δεν πετανε πολυ συχνα η και καθολου με ΟΑ,Α3 λογω του οτι μενουν στο εξωτερικο οτι απο τισ 2 εταιριες οι ΟΑ ειναι η ακριβη και η Α3 η φτηνη.
Η αληθεια ειναι οτι και οι 2 σε γενικες γραμμες ειναι ακριβες ομως στους επιβατες οι οποιοι κλεινουν περιπου τελευταια στιγμη η σε διαστημα σχετικα κοντινο με την ημερομηνια αναχωρησης η ΟΑ ειναι παμφτηνη σε σχεση με την Α3.
Π.χ Απο Χιο για Θεσσαλονικη μεσω Αθηνων στις 3/2/2008 η ΟΑ χρεωνει 147Ε ενω η Α3 260Ε! λεσ και πηγαινουμε στο Λονδινο!Εαν ειναι για να πς την Α3 φτηνη θα πρεπει να κλεισω 2 μηνες πριν και σε αυτο υπαρχουν αμφιβολιες αφου οπως εχω ξαναπει οταν υπαρχουν περιοδοι αιχμης οπως π.χ Πασχα η καλοκαιρι οι τιμες ειναι πανακριβες απο τωρα.

Για τη Χίο είναι πιο φθηνή η Ο.Α λόγω επιδότησης του εισιτηρίου μάλλον.Δεν είμαι βέβαια σίγουρος.Αλλά και σε άλλους προορισμούς που καλύπτουν οι δύο εταιρείες πολλές φορές η Ο.Α είναι φθηνότερη.

K.Amanatidis":3bkqqqzc said:
Παιδιά ξεχάστε ότι ξέρατε για τις αγορές εισιτηρίων λίγες μέρες πριν την αναχώρηση.
Όλες οι εταιρείες μετά την κράτηση θέλουν το πολλή μέσα σε 3 ημέρες έκδοση και αγορά εισιτηρίων.
Ναι και η ολυμπιακή είναι μια από αυτές και άρχισαν να τηρούν τους κανονισμούς των ναύλων
κατά γράμμα.

ακριβώς!δε συμφέρουν τώρα πια οι κρατήσεις γιατι για να εχεις την καλυτερη δυνατη τιμη πρεπει να κλεισεις economy restricted αρα αγοραζοντας αναγκαστικα μεσα σε 3 μερες τα εισητηρια δεν εχεις εναλλακτικες αφου δε γινεται αλλαγη εισητηριου ουτε επιστροφή χρημάτων (για να πας με αιγαιου αν πεσει η τιμη της...)

Φυσικα με 5 συλολικα καθημερινες πτησεις απο Χιο για Αθηνα δεν μιλαμε για καμια επιδοτηση. Εξαλλου κοροιδο θα ηταν η Α3 να πεταει μαζι με μια εταιρια που επιδοτητε; Προφανως οχι. Λιγη σκεψη δεν βλαπτει.