Τηλεφωνικό κέντρο Olympic Air

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

gmmour

Business-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
DLH
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Τελικά το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί; Σήμερα, μετά από 45 λεπτά στην αναμονή το έκλεισα...

Επίσης, το ηχογραφημένο μήνυμα αναφέρει ότι το κέντρο λειτουργεί καθημερινά 8:00-20:00 ενώ το δελτίο τύπου αναφέρει ότι θα λειτουργεί 7:00-23:00...

Οι αριθμοί είναι 8018010101 και 2103550500 (το δεύτερο από κινητό αλλά και από σταθερά με απεριόριστες κλήσεις, προσοχή, όταν έχετε απεριόριστες κλήσεις στο σταθερό τα 801 συνεχίζουν να χρεώνονται κανονικά με το λεπτό οπότε να προτιμάτε τα 210-211-212-213-κτλ. νούμερα που είναι απεριόριστα)!

Παιδιά και εγώ ξύπνησα 8 παρά για να πάρω τηλέφωνο στις 8 έτσι ώστε να μη περιμένω αλλά και πάλι περίμενα 20 λεπτά και απάντηση καμοία!! Μόνο το ηχογρφημένο μνμ!! :rant:

Re: Olympic Air website

Μπορεί οι άνθρωποι να πέρνουν ακόμα συνεντεύξης η να ψάχνουν στην ΝΑΣΑ για τηλεφωνητές ,έχουμε ακόμα χρόνο!!

Re: Olympic Air website

Ρε παιδια, σας ειπε κανενας οτι επειδη ειδατε εσεις τον αριθμο, θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ το τηλ. κεντρο περα απο καποιες δοκιμες που εχουν γινει?Απ'οτι εχω καταλαβει ισως αυτη τη βδομαδα θα ειναι ανοιχτο, αλλα και αυτο με επιφυλαξη!

Καλη αρχη αυριο στο νεο τηλεφωνικο κεντρο της Οlympic Air! :great:

Πριν 30 λεπτα μιλησα και απαντησαν σχεδον στο λεπτο :shock: αλλα απο κει και μετα το ΧΑΟΣ,εχω ανοιχτα 2 εισητηρια απο Ναξο για Αθηνα και τα οποια τα εχω φτιαξει για 18 Οκτ 1330 και εχω κλεισει τηλεφωνικα το ΑΘΗ-ΝΑΞΟ για 16 Οκτ το πρωι,η κοπελα μου ειπε οτι αυτες οι ωρες ειναι τις ΠΟΑ και οτι μαλλον θα αλλαξουν αλλα για πιο σιγουρα να ξανακαλεσω το Σαββατο η την Κυριακη για να δουμε αφου ομως κανω ακυρωση στην ΠΟΑ ................ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑ, :evil: .Τωρα εδω και μιση ωρα περιμενω στο 96666666 για να δω απο εκει τι ωρες πτησεων θα μου δωσουν. :wall:

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να ισχύσουν οι ώρες της νΟΑ. Δηλαδή Παρασκευή 0835 από Αθήνα και Κυριακή 0945 από Νάξο.

Τρία παιδιά βολιώτικα θα έπρεπε να είναι το άσμα του νέου κέντρου...
Δεν ξέρουν ούτε μπορούν να κρατήσουν θέσεις για μέσα Ολτωβρίου για Τελ Αβίβ, για άγονα, δεν ξέρουν αν στο site τους θα υπάρχει δυνατότητα κρατήσεων με πιστωτική, δεν ξέρουν τι θα γίνει με το travelair και τα μίλια, δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Αμηχανία, χαζογελάκια και αναμονή να ρωτήσουν ακόμα και για το αν η εταιρεία θα πετάει στις 8/10...
Η ατάκα που το εκπαιδευμένο προσωπικό ξέρει να λέει: «καλέστε ξανά από βδομάδα που θα έχουν διευκρινιστεί όλες οι λεπτομέρειες»! Ποιες λεπτομέρειες που τίποτα δεν ξέρουν... Ένας φίλος παραπάνω πώς έκλεισε για Νάξο; Σήμαρα δεν ξέρανε τίποτα...

Συγγνώμη τώρα, αλλά πέρα από κάποιους που θέλουν να κάνουν κράτηση και όντως έχουν πρόβλημα, μήπως υπάρχουν και κάποιοι που -λιγότερο ή περισσότερο- κάνουν την πλάκα τους;
Δηλαδή, όλοι φανταζόμαστε ότι οι πρώτες μέρες λειτουργίας είναι δύσκολες, είναι ανάγκη αν παίρνουμε τηλέφωνο για να ρωτάμε τι θα γίνει με τα μίλια, πως θα εκδίδεται κάρτα travelair, πότε θα λειτουργήσει το site κλπ;

Εγώ φίλε, και Τελ Αβίβ θέλω να πάω μέσα Οκτωβρίου και γνωστό μου πρόσωπο θέλει να πάει σε νησί της άγονης να ψηφίσει... και θέλω να δω τι θα γίνει με τα μίλια μου. Και συγγνώμη κιόλας που τους πιέζουμε!

Είμαστε μία βδομάδα πριν την έναρξη των πτήσεων, σε μιάμιση με δύο βδομάδες ΘΕΛΩ να πετάξω για προορισμούς που δεν τους εξυπηρετεί άλλη εταιρεία (Tel Aviv μπορώ να πάω με την πανάκριβη Ελ-Αλ ή με στάση στην Κύπρο), είναι παράλογο;;;