Τηλεφωνικό κέντρο Olympic Air

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
gioannis":2xqju56o said:
Καλημερα,δεν εχω λυσει ακομα το προβλημα μου για το πως θα πεταξω για Ναξο 16 Oct,αφου μου λενε οτι δεν μπορω να αγορασω εισητηρια με Mastercard διοτι δεν υπαρχει προβλεψη για αυτες της καρτες............................. :great: τα σχολια δικα σας.... :thx:
Καλημερα και καλη νικη σε ολους απο οποια πλευρα και αν ειναι.Πριν μιση ωρα μιλησα με νΟΑ και αγορασα με Mastercard τα παραπανω εισητηρια και μολις ελαβα και το μειλ μου οποτε :banana: Ολα Καλα..........Εν αναμονη ..........της πτησεως,με την νΟΑ αλλα με ΑΤR της πΟΑ και με προσωρινο κωδικο ΟΡ :? αντε να δουμε 8)

Με ATR της πΟΑ αποκλείεται να πετάξεις. Από ην πΟΑ έχουν μείνει μόνο τα Dash8-100 και η ΝΟΑ έχει ένα ATR δικό της και ένα νοικιασμένο. Στη Νάξο πάντως, μόνο DH8 δεν κατεβαίνουν;

αριθμός 210-9666666

Ο αριθμός 210-9666666 θα μεταβιβαστεί στην νέα ΟΑ προσεχώς ή όχι;;;

Είχε το προσόν να είναι πολύ εύκολος στην απομνημόνευση !

:?:

Οχι, αυτος ο αριθμος ηταν της Οlympic Airlines και δεν θα εχει να κανει με την νεα εταιρια.
Αν και οντως ηταν ευκολος στην απομνημονευση.Ομως και το 210 3550500 δεν ειναι και τοοοοοσο δυσκολο!Ευκολακι ειναι και αυτο! :great:

"Το τμήμα κρατήσεων λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί εως τις 8 το βράδυ"
Τουλάχιστον το 210 9666666 εξυπηρετούσε ως τις 20.40 (λέγε 20.25 - 20.30)

Μήπως ξέρει κάποιος το λόγο?

Ειναι κατι προσωρινο και συντομα θα αλλαξει αυτο. :great:

Το πρώτο δελτίο τύπου της εταιρεία που μοιράστηκε στην παρουσίαση στο King George, έλεγε 7:00-23:00!

Και μια πρωτια για το Call Center της Olympic Air μεσω της Teleperformance:
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1143244
Πρώτη θέση για το Call Center της Olympic Air

Την πρώτη θέση μεταξύ 4 αεροπορικών εταιριών στον ετήσιο διαγωνισμό CRM Grand Prix 2010, και την πέμπτη θέση στη γενική κατάταξη μεγάλων Call Centers (>50 Agents) σε σύνολο 45 call centers διαφορετικών δραστηριοτήτων, που διαγωνίστηκαν στην Ελλάδα απέσπασε το Call Center της Olympic Air.