Τηλεοπτικές διαφημίσεις Aegean

• Thread starter Thread starter SuperTrunksZ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ο καθένας μπορείς να καταλάβει ια διαφήμιση διαφορετικά. Εγώ (που λέει ο λόγος) την εκλαμβάνω ως εξής: ακόμη και στην περίπτωση που υπάρχουν αναταράξεις, εγώ (σαν επιβάτης) δεν χρειάζεται να ανησυχώ διότι είμαι στα (ασφαλή) χέρια της Aegean. :wink:

Το σποτ σε καμία περίπτωση δε λέει/υπονοεί ότι "στο εδαφος κακοπερνας με τις αναταραξεις, αλλα στον αερα δεν θα σου συμβει". Μία από τις βασικές ιδέες που περνάνε και τα δύο μηνύματα δίνει έμφαση στην ποιότητα, τη φροντίδα και το ενδιαφέρον που δείχνει η εταιρία για τον επιβάτη. Στο στρατό η εμπειρία του γεύματος δεν είναι όπως στην Aegean, αφού κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής γεύματος κι οι τραπεζοκόμοι μάλλον δεν είναι τόσο ευγενικές κι εξυπηρετικές όσο τα πληρώματα καμπίνας της Aegean. Στο δε λεωφορείο ο οδηγός δε σου δίνει πληροφορίες για τη διαδρομή, ούτε και σε καθησυχάζει σε περίπτωση αναταράξεων, σε αντίθεση με τους πιλότος της Aegean. Οπότε ποιό είναι το συμπέρασμα; Μακάρι να ήταν όλα σαν την Aegean.

Τηλεποτικές διαφημίσεις Aegean

Η νέα διαφήμιση για το δρομολόγιο του Λονδίνου κυκλοφορεί ήδη στο ΓιουΤιούμπ.

http://www.youtube.com/watch?v=mYZA8ne-Eow

Αισθάνομαι πως υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Μετά από τους νεόπλουτους των €19 , τους φαντάρους (κρέας ή ψάρι;) και τους επιβάτες του λεωφορείου, ήρθε η σειρά των Ελληναράδων. Προφανώς αυτά είναι τα target groups της Πολιτισμένης Εταιρείας.
Άντε με το καλό να δούμε και κανένα Emo. Έχει πολλά από αυτά στα πανεπιστήμια της βρετανικής επαρχίας...

Re: Νέα Δρομολόγια

Ευχαριστώ γιατί την έψαχνα χθές και δεν μπορούσα να τη βρώ!
Θα διαφωνήσω οτι υποτιμούν την νοημοσύνη των πελατών τους. Τη βρίσκω πολυ επιτυχημένη και άκρως σατυρική. Δεν δείχνουν κάτι το εξωπραγματικό. Απεναντίας, δείχνουν τον καθημερινό Έλληνα. Καλως η κακως έτσι είναι. Ακόμη και στο Λονδίνο τα ίδια θα κάναμε. Για αυτο δείχνει και τον άγγλο ταξιτζή να έχει σαστίσει και να μην ξέρει τι του γίνετε. Απο τη πρώτη στιγμή που την είδα λύθηκα στα γέλια. Κακά τα ψέματα αλλά έτσι είμαστε, και το ζω καθημερινά εδώ στην Αγγλία και βλέπω τις αντιδράσεις άλλων λαών για το πόσο φωνακλάδες είμαστε. Μόνο οι άραβες μπορουν να μας ανταγωνιστούν :lol: Για εμένα είναι μια πετυχημένη διαφήμιση. :wink:

Και εγώ νομίζω πως μια χαρά πετυχημένη είναι!

Συμφωνώ και εγώ.
Από τις πιο έξυπνες διαφημίσεις της Aegean είναι.

Φαίνεται πως το διαφημιστικό τμήμα της Α3 κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά όσο αναφορά την πρωτοτυπία και τη σάτυρα, δηλαδή ότι ακριβώς θέλει ο Έλληνας για να αποδεχτεί μια διαδήμιση και το διαφημιζόμενο "προϊόν".
'Οντως πολύ πετυχημένη, όπως και οι προηγούμενες (κατά τη γνώμη μου).

Re: Τηλεποτικές διαφημίσεις Aegean

Just to set the record straight... Το δημιουργικό της διαφήμισης (σενάριο κλπ) είναι δημιούργημα της διαφημιστικής εταιρείας Upset!

Όλα τα λεφτά στη διαφήμιση είναι το κλασσικό ελληνικό φρενάρισμα με το Mini, γιατί στο μυαλό του ελληνάρα ο μ@λ@κ@ς ο ταρίφας σταμάτησε για να περάσει το ζώο ο πεζός!!! Δεν μπορούσε να πάρει και αυτή το αμάξι;;!!
Κατά τα άλλα η διαφήμιση δεν με ενθουσίασε... Και αυτή με το λεωφορείο, απλά τραγική (δεν την είχα ξαναδεί)...
Ας ευχηθούμε όμως να πάνε καλά τα δρομολόγια και προπάντων με ασφάλεια!

Η ένστασή μου στη συγκεκριμένη διαφήμιση, βρίσκεται στο ότι τονίζει τον κακό εαυτό μας και την κακή συμπεριφορά μας ως αποκλειστικό χαρακτηριστικό της παρουσίας μας σε μία ξένη χώρα. Δε νομίζω ότι συμπεριφέρονται όλοι κατ' αυτόν τον τρόπο όταν βρίσκονται στο εξωτερικό (γιατί όχι και στην ίδια τους τη χώρα) ή ότι με το νέο δρομολόγιο της Α3 στο Λονδίνο θα έρθουν περισσότεροι τέτοιοι Έλληνες. Αυτό πιο πολύ σαν απειλή μου ακούγεται παρά σαν διαφήμιση.

Τέλος πάντων, πέρα από την κατ' εμένα, ασύγκριτα ανώτερη και πιο πρωτότυπη διαφήμιση με τους φαντάρους, θεωρώ πως η εν λόγω διαφήμιση είναι περισσότερο υπερβολική και κακόγουστη φάρσα, παρά σατιρίζει τη συμπεριφορά μας. Ίσως να τη βλέπω και με αυστηρότητα. Περί ορέξεως...

Το ευχάριστο είναι ότι όσοι πάνε, θα πάνε με τα Α321, έτσι τουλάχιστον υπόσχονται.