Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Και εμένα με ταλαιπωρεί αρκετά ενα εισητήριο που θέλω να κλείσω. Έχω την εντύπωση οτι από περεφεριεακά αεροδρόμια είμαστε λίγο άτυχοι me τις ανταποκρίσεις. Ενώ κλασσικά χρόνια τώρα εκλεινα Χανιά - Ελσίνκι μέσω τα πάντα (Μόναχο, Φρανκφούρτη, Kοπενχάγη, Στοκχόλμη) τα τελευταία 4 χρόνια γύρω στο Δεκέμβρη, πάντα έβρισκα για 2 άτομα κοντά στα 700 return. Φετος από τον ιούνιο που ψάχνω γιατί εχω μεγάλο flexibility εκείνες τις ημέρες, δεν εχω δει κατι φθνητότερο αο 950 ευρώ σαν ενιαίο εισιτήριο. από Αθήνα εχει καλύτερες τιμές, και το Χανιά Aθήνα Χανιά έχει κοντά στα 300 ευρώ, με τις προσφορές να σταματάνε γύρω στις 10 Δεκέμβρη αν θυμάμαι καλά.

Μετά λίγο καλύτερα τα πράγματα αν κλείσω Χανιά Στοκχόλμη, και μετά μέ άλλη εταιρία ξεχωριστά το Στοκχόλμη Ελσίνκι. Γενικά δηλαδή βλέπω πρόβλημα και στην πτήση εσωτερικού, και στην πτήση με άλλη εταιρία για συνέχεια, αλλά το να κλέισεις 3 εισιτήρια ειναι λίγο υψηλού ρίσκου ειδικά με ανταποκρίσεις μικρές.

Οχι τίποτα άλλο θα αρχίσω να ψάχνω σε τουριστικά πρακτορεία που έχουν τιπoτα πτήσεις Αθήνα Ελσίνκι ναυλωμένες, αν πουλάνε flight only, αλλα και αυτό υποθέτω μονο τελευταία στιγμή.

Απόγνωση που δεν θα αρέσει στην 5 μηνών κορούλα μου να μην κάνει χριστούγεννα στο βορρά.

any advice?
 
Συνήθως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές βγάζει τις προσφορές -15% -30% και -50% για εξωτερικό. Κατά τον Σεπτέμβριο μεριά. Κάνε λίγο υπομονή μέχρι τότε...
 
Δεν την βλεπω να μας ξαναβαλει προσφορες.
Εχει μπει σε αλλο ρυθμο βλεπω η εταιρεια.Κριμα ομως τι να κανουμε .Προσωπικα τετοιες προσφορες που αρχιζε να βαζει μονο για ενα μηνα εγω δεν τις γραφω πουθενα.
Εκει που μπορω τους βοηθαω ομως για γελια προσφορες δεν εχει νοημα να τους βαζω.
 
Φαίνεται πως διάβασαν το post σου, Georgi1964 και έβγαλαν προσφορά για όλο το δίκτυο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, στις απ' ευθείας πτήσεις:

Ημερομηνίες ταξιδίου:
06NOV17 – 14DEC17 -20%
08JAN18 - 14FEB18 -40%
21FEB18 – 22MAR18 -40%

Αγορά εισιτηρίου από 24/08 έως και 30/08.
 
aakunz αυτο θα το δουμε το καλοκαιρι.Τωρα για τον χειμωνα λογικο ειναι που βαζουν τριμηνη προσφορα.
Με τα Duty Free δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν αλλαξει την πολιτικη τους ;
Ενα απο τα δυο πρεπει να ειναι η ειναι απο τσιγκουνια η μπορει καπου να εχουν θυμωση μαζι τους.
Βλεπω καποιοι αλλοι κανουν και προσφορες 10% για αγορες απο Duty Free .Μπορει αυτη η κινηση να μην τους αρεσε.
 
Ελπίζω σε παρόμοια προσφορά στις πτήσεις με ανταπόκριση εσωτερικού – εξωτερικού (όπως την είχαν κατά καιρούς, αν και πιο σπάνια από τις απευθείας πτήσεις και με λιγότερη έκπτωση). Με το ενδεχόμενο των έργων στο Μακεδονίας, της ομίχλης κλπ. το χειμώνα δεν θέλω να ρισκάρω τα δύο ξεχωριστά εισιτήρια…

Ας δίνουν κάποια προσφορά και σε μας που δεν μένουμε Αθήνα.
 
Σήμερα που έκλεισα 3 ταξίδια πάντως (θεσσαλονικη μενω) η διαφορά του Θεσσαλονίκη εξωτερικό με Αθήνα εξωτερικό ήταν στα 5 6 ευρώ παραπάνω. (εκτός από Κωνσταντινούπολη που το δίνει 25 ευρώ από IST ATH και βγαίνει 60 τόσο το IST ATH SKG)

Εντυπωσιακό το Εδιμβούργο Αθήνα έβγαινε 20 ευρώ περισσότερο από το Εδιμβούργο Αθήνα Θεσσαλονίκη
 
Είμαι gold member με aegean

Σήμερα για πρώτη φορά με έβαλαν να πληρώσω υπερβαρο 35 ευρώ (!) για πτήση εσωτερικού. Ήταν 27 κιλά.

Πραγματικά νοιώθω τεράστια απογοήτευση όταν πετάω συνεχώς με αυτή την εταιρεία και περίμενα μια ευελιξία τουλάχιστον. Δλδ ποιο είναι το νόημα του gold αν σου συμπεριφεροντε με αυτό τον τρόπο? Και η κοπέλα στο Gate πολύ αγενης και απορομη.

Πληρώνουμε premium υποτίθεται για να έχουμε μια καλύτερη εξυπηρέτηση και εμπειρία πτήσης...
 
Καλησπέρα,
Αν επιτρέπεται, τι εισιτήριο είχες; Golight (δηλαδή 0 αποσκευές) ή Flex (1 αποσκευή) ;
 
Ο όρος στα gold members ως προς τις αποσκευές είναι ξεκάθαρος:
Σε οποιονδήποτε προορισμό της Aegean ή της Olympic Air και αν ταξιδεύετε, έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε μία (1) επιπλέον αποσκευή δωρεάν, εντός του μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους που επιτρέπει η κατηγορία θέσης του εισιτηρίου σας..
Απ' όσον γνωρίζω η επιπλέον αποσκευή πρέπει να είναι ως 23 κιλά (εκτός αν είχες business εισιτήριο) άρα ήταν υπέρβαρη. Τι εννοείς ότι περίμενες ευελιξία; Να στη χαρίσουν επειδή είσαι Gold; Αν όντως είναι έτσι, μια χαρά έκαναν και σε χρέωσαν βάσει των κανονισμών. Ήδη δικαιούσαι μια αποσκευή και ίσως νόμιζες ανεξαρτήτως βάρους χωρίς να δεις τα επιτρεπόμενα όρια; :rolleyes:
 
Top