Τιμολογιακή πολιτική της Olympic Air

  • Thread starter reyad
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Και η Αιγαίου κάπως έτσι ξεκίνησε... Τι παραπάνω έχει η Tarom δηλαδή;

;) ;)
 
jerry":3hpqjftj said:
Συγχωρείστε με για το offtopic αλλά οι πληροφορίες σου για τις πληρότητες που βασίζονται? Κάποια δεδομένα που έχω για τις πτήσεις προς Αθήνα (από τις 2 τελευταίες μέρες) άλλα λένε :

04SEP OA152 AMS-ATH 102 άτομα με το SXOAR (63%)
04SEP OA154 AMS-ATH 59 άτομα με το SXOAG (43%)
05SEP OA152 AMS-ATH 80 άτομα με το SXOAR (49%)

04SEP OA316 IST-ATH 83 άτομα με το SXOAQ (51%)
04SEP OA320 IST-ATH 156 άτομα με το SXOAR (96%)!!!
05SEP OA316 IST-ATH 90 άτομα με το SXOAQ (55%)
05SEP OA320 IST-ATH 105 άτομα με το SXOAR (65%)

Μόνο η χτεσινοβραδινή IST ήταν σχεδόν γεμάτη (με δεδομένο πως ήταν και Κυριακή βράδυ αλοίμονο αν δεν είχε καλή πληρότητα). Κατά τα άλλα δεν είναι και τρελά τα νούμερα (σαν πληρότητες μόνο κοιτώντας τα)

Εσυ δηλαδή αν ήσουν manager θα βασιζόσουνα μόνο σ'αυτά τα νούμερα?
Το πως πήγανε τα δρομολόγια από ATH ούτε το αναφέρεις είτε γιατί προφανώς δεν ξέρεις είτε γιατί θεωρείς ότι δεν είναι χρήσιμα, που είναι ακόμη χειρότερο.
 
Εγώ απλά έκανα ένα σχόλιο (βασισμένο σε κάποια στοιχεία) με βάση τα νούμερα που ανέφερε η lydia. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Αυτά που αναφέρεις για μάνατζερ, για χρήσιμα κτλ είναι στο δικό σου μυαλό
 
Στο σχόλιο σου βέβαια δεν ανέφερες καθόλου τις πληρότητες από ATH ενώ η lydia αναφέρθηκε γενικότερα στις πληρότητες των δρομολογίων AMS & IST, και μάλιστα κατέληξες στο συμπέρασμα από 2 ημέρες ότι οι πληρότητες της ΟΑ στα συγκεκριμένα δρομολόγια είναι χαμηλές.
 
Πιάστηκα από μία φράση της lydias (οι πτήσεις των AMS/IST (γενικά και αόριστα) έχουν πάνω από 130 επιβάτες), για να ρωτήσω αν έχει κάποιο παραπάνω info από τα στοιχεία που παρέθεσα. Δεν ισχυρίστηκα πως είμαι παντογνώστης, ούτε πως τα νούμερα είναι πλήρη, έφερα ένα αντιπαράδειγμα στο επιχείρημα της lydias. Τώρα εσύ γιατί θίχτηκες τόσο πολύ δεν το καταλαβαίνω. Ο Καρακαδάς είσαι; Over and out από μένα στο θέμα

[διαχειριστές αν θέλετε μπορείτε να μεταφέρετε τα offtopic στον κάδο]
 
Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είσαι παντογνώστης. Λες ότι τα νούμερα δεν είναι τρελά και δεν λες πως είναι τα νούμερα στο outbound.
Παρόλα αυτά κάνεις σχόλια. Απλά τραγικός...
 
Ρε παιδιά αμάν δηλαδή πια εδώ μέσα πιάνεστε απο λεπτομέρειες για να την πείτε ο ένας στον άλλο δηλαδή καταντάει αηδία πιά να σου έρχονται μηνύματα για ανούσια πράγματα που νομίζεις πως θα ενημερωθείς περαιτέρω αλλά στην ουσία δεν είναι τπτ άλλο απο διαπληκτισμούς γιατί το είπες έτσι και όχι έτσι, μπορεί κάποιος να πει στον Jerry ότι έκανε λάθος και τέλος.
 
Μα δεν έχω κάνει λάθος.

Η lydia έγραψε πως οι πτήσεις εδώ και 2 βδομάδες έχουν > 130 άτομα. Έγραψα παραδείγματα που αυτό δεν ισχύει. Μπορώ να γράψω και άλλα. Και 100% γεμάτα να είναι τα outbound σκέλη, αυτό δε δικαιολογεί τη γενικότητα "όλες οι πτήσεις έχουν πάνω από 130 επιβάτες". Γκέγκε;
 
Η lydia αναφέρεται σε 2 βδομάδες και συ αναφέρεσαι σε 3 μέρες και μόνο στα inbound σκέλη. Γκέγκε ?
'Εχεις τα data είτε της Α3 είτε της ΟΑ για την τελευταία βδομάδα του Αυγ. και πρώτη Σεπτ. για να δικαιολογήσεις αυτά που λες? Η lydia μπορεί και να τα έχει και γι' αυτο τα λέει. Εσύ που το στηρίζεις αυτό που λες? Σε 3 μέρες μόνο inbound πτήσεων?

Είσαι το λιγότερο τραγικός...
 
Drits μήπως πρέπει να κόψεις τους πολλούς καφέδες?
Ή έστω γύρισε το στο ντεκαφεινε.
 
Top