- Περιοχή
- LGAT, East Terminal
- Website
- www.flickr.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AOA
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAT
Έλα μου ντε? Ποιος το είπε?cabincrew4ever":m2k8kyrm said:Ποιος ειπε να φθασουμε να συγκρινουμε τις τιμες ολου του κοσμου;
Πάλι δεν κατάλαβες. Δεν συγκρίνουμε τιμές! Συγκρίνουμε τιμολογιακές πολιτικές. Δεν ειπα να συγκρίνουμε την τιμή που εγραψα για την LH με αυτές της Α3. Αλοίμονο! Νομιζω ότι ήμουν σαφής. Μίλησα για την ιδια τιμολογιακή πολιτική: Τον Νοεμβριο 155, τον Μαρτιο 1600 ευρώ. Ανάλογα κάνει και η Α3.
Η ΟΑ έχει το εισιτήριο 70-100 ευρώ όπως είπες, αλλά η Α3 το έχει 28-150 ευρώ, άρα μπορείς να βρεις και φθηνότερο και ακριβότερο ναύλο.
Τέλος πάντων, βλέπω ότι το θέμα δεν οδηγεί πουθενά. Ο καθένας πιστεύει αυτό που νομίζει και αγνοείτε επανειλλημένα την απλή λογκή, καταλαβαίνοντας ότι σας βολεύει.
Τελειώνω με το γεγονός ότι δεν με ενοχλεί η τιμολογιακή πολιτική "νωρίς φθηνα-αργά ακριβά" αφού έχω επιλογή: αν μπορώ να κλεισω νωρίς το εισιτήριο θα προτιμήσω την Α3 που θα είναι πολύ φθηνότερη της ΟΑ, ενώ αν μου τύχει κάτι και θέλω αργά εισιτήριο θα προτιμήσω ΟΑ ή τελος παντων τη φθηνότερη που θα βρω από τις δύο εταιρείες.
Και εδώ το κλείνω το θεμα.