Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αθήνα-Πράγα-Αθήνα,για τον Αύγουστο,215€ χωρίς αποσκευές...Ξέφυγαν...Το καλοκαίρι του 2012 είχα πάει με 120€ μαζί με τις αποσκευές...

imaginas":2e8xzqyy said:
Τι γίνεται στην περίπτωση που η χειραποσκευή ζυγίζει 1-1,5 κιλά περισσότερο;Στα ταξίδια μου πλέον παίρνω την τσάντα με τα φωτογραφικά μου και τον Η/Υ.Οι διαστάσεις είναι 28.5Π x 11.5Β x 38.5Υ cm και το βάρος της περίπου στα 9-9,5κιλά.Έχω μέσα μηχανή,φακούς,φλας,και τον Η/Υ μου.Θα περάσει τον έλεγχο ή θα απαιτήσουν να παραδοθεί η τσάντα στο check in;Κάποιος είχε γράψει παλαιότερα ότι επιτρέπεται μια χειραποσκευή και ένα Η/Υ.Ισχύει ακόμα αυτό;

Κάποια απάντηση σε αυτό ή γενικά αν επιτρέπουν μία μικρή βοηθητική τσάντα?

παιδια δεν πιστευω στην aegean η γυναικεια τσαντα να πρεπει να μπει μεσα στη χειραποσκευη οπως στην ryanair!! :wall:

Δεν ξέρω για την Aegean αλλά πλέον στην Ryanair από 1 Δεκεμβρίου ΧΩΡΙΣ έξτρα κόστος μπορείς να έχεις και 2η μικρή χειραποσκευή διαστάσων γυναικείας τσάντας! :banana:

Και στην aegean δεν έχεις πρόβλημα. Σε ερώτηση μου για τον go light μια χειραποσκευή. μια τσάντα λάπτοπ καθώς και μία άλλη βοηθητική τσάντα (γυναικεία ή αντρική).

Παιδιά καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής Αν κλείσω εισιτήριο flexy για την άλλη βδομάδα ας πούμε κ τελικά δεν το χρησιμοποιήσω, ως ποτέ έχω δικαίωμα να αλλάξω την πτήση, Ας πούμε μπορώ να την κρατήσω για το καλοκαίρι ή είναι πολύ μακριά; Κ επίσης αν κλείσω business και δεν πάω όντως θα μοθ επιστραφεί το ποσό; Κ πότε πρέπει να δηλώσω ότι δε θα πάω? Ή αφού γίνει η πτήση κ τη χάσω θα το ρυθμίσω αυτό κ πώς; Σας Ευχαριστώ κ συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.

Παιδιά, η Αιγαίου έχει ξεφύγει εντελώς πια να πούμε. Προσπαθώ να ενθαρρύνω τους φίλους μου να τη χρησιμοποιούν και μετά δίκαια μου χώνουν ένα άγριο βρισίδι. 450 Ευρώ για Λονδίνο Αθήνα μετ' επιστροφής!!!! :wall: Τουλάχιστον με ΒΑ έχεις άνετο pitch και εξυπηρέτηση και αναχώρηση από Τ5. Με Αιγιαίου έχεις *****! Πώς θα μείνει βιώσιμη αυτή η εταιρεία με τέτοιες τιμές; Θα μου πει κανείς πως είναι ανάλογα με τη ζήτηση, έλα όμως που ας πούμε αυτοί οι 5 φίλοι μου έχουν μία οικονομική άνεση αλλά αρνιούνται τη κλοπή. Μου έχουνε πει αν ήταν λίγο πιο παραπάνω, τότε εντάξει, τουλάχιστον επιλέγω κάτι Ελληνικό. Αλλά 450 Ευρώ!!!!!?

Βάζεις και ένα 50αρικο ας πούμε και πας New York City.

:wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

romanosdelios":3swjmnpt said:
Παιδιά, η Αιγαίου έχει ξεφύγει εντελώς πια να πούμε. Προσπαθώ να ενθαρρύνω τους φίλους μου να τη χρησιμοποιούν και μετά δίκαια μου χώνουν ένα άγριο βρισίδι. 450 Ευρώ για Λονδίνο Αθήνα μετ' επιστροφής!!!! :wall:
ναι, αλλά δε μας λες πότε και τι θέση. Αν είναι πχ last minute και business κοίτα και τα αντίστοιχα της BA!!! Μη συγκρίνεις τα πιο ακριβά της Α3 με τα νορμάλ της BA...

Ρε παιδιά, πάντα ήμουν λίγο επιφυλακτικός με την Α3, αλλά τελευταία έχουν πέσει όλοι να την φάνε και μάλιστα χωρίς λόγο. Βλέπουν τα πάντα αρνητικά. Γιατί; Συγκρίνουν last minute με προσφορές προ μηνών κτλ. Ναι γενικά έχει τσιμπημένες για μένα τιμές η Α3 αλλά τις θεωρώ φυσιολογικές. Γιατί όταν πληρώνει η εταιρία πχ καύσιμα, δε λέει είμαστε Ελλάδα, τα θέλουμε πιο φτηνά, ή ο βασικός είναι 3 και 60 οπότε Airbus το Α320 χρέωσε το μου, στο 1/3 της τιμής. Κάθε εταιρία έχει τη δική της πολιτική. Πχ Alitalia πάνε Ρώμη από SKG οw 650euro ενώ με επιστροφή 150€ και μάλιστα και πιο χαμηλά από την FR εκείνη τη περίοδο! Οπότε όταν ξανακάνουμε επίθεση στην Α3 (μαζί σας και εγώ κατά της ακρίβειας) να είναι λίγο πιο τεκμηριωμένα τα λόγια μας.

(Και μιλάω εγώ που πάντα είχα αμφιβολίες για αυτή την εταιρία)