Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
κατά την διάρκεια του check in είχα την επιθυμία όντας gold member τα τελευταία 12 χρόνια με κάρτα Aegean premium visa και 1000000 μίλια ζητήσω να κάτσω στην emergency .

Μου ζήτησε ο υπάλληλος 9 ευρώ extra……δεν ξέρω εάν είναι νέα πολιτική ,αλλά αναρωτιέμαι γιατί να την εκχωρήσει την θέση στο τέλος ,σε κάποιον ο οποίος μπορεί να μην είναι τακτικός πελάτης ή να μην γνωρίζει αγγλικά ή ακόμα και να είναι ακατάλληλος.

Όταν φθάνει στο σημείο να ζητάει χρήματα από πιστά μέλη της για ένα service, που στο τέλος της ημέρας κολακεύει ένα συχνό πελάτη, ποια είναι η διαφορά από τις low cost εταιρείες……
Το έχω αναφέρει και σε άλλο post πόσο λείπει η Ryanair από το ΑΤΗ-SKG ....
Υ.Γ. η united με την οποία ταξιδεύω συχνά πυκνά στο εσωτερικό των Η.Π.Α ποτέ δεν μου ζήτησε το παραμικρό δολλάριο στο ίδιο request !

Σχετικά πρόσφατα είχα κάνει αρκετές πτήσεις με Turkish Αθήνα - Bahrain μέσω IST και πάντα ζητούσα emergency στο checkin ή μόνος ή και με άλλο άτομο. Μας τις έδιναν δωρεάν για όλα τα σκέλη. Και στην επιστροφή. Θυμάμαι το Ist-Bah ή Bah - Ist ή θέση κόστιζε γύρω στα 60 ευρω. Μια φορά για ενα σκέλος μας τις έδωσαν στο lounge της Turkish

@deerhunter να ζητάς θέσεις στο gate που είναι δωρεάν δεν μπορούν να χρεώσουν

Απλα στο gate μπορει ηδη να εχουν δωθει.