Το παραπονό μου από την AEGEAN!

• Thread starter Thread starter angel_pilot
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γεια σου και απο εμενα

Να σε ροτισω κατι???

Συμφωνα με οσα γραφεις γιατι δεν εκανες μια καταγγελια στην ΥΠΑ???

Δεν ειμαι πιλοτος κ δεν γνοριζω πολλα αλλα απο αυτα που λες εγω πιστευω οτι σε αδικησανε και οτι θα επρεπε να ξαναβαλουνε την ιδια εξεταση και στον αλλον ισα ισα για να δειξει αν οντος προκειται να τα καταφερει σε τετοιου ειδους καταστασεις.
Μην το βαζεις κατω και συνεχιζε να στελνεις βιογραφικα
Επισης να ξερεις οτι η ΠΑΝΘΕΟΝ μπορει να προσλαβει και χειριστες απο 250 ωρες.

εγώ γνώριζα ότι στην aegean άρεσε το diploma τις OAA αλλα μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
:o
Πάντως μην απογοήτευσε και τόσο πολύ γιατί άμα έχεις τελειώσει με τόσο καλο βαθμό,η συνέντευξη με τι BAA είναι κοντά :wink:

Επειδη γραφει ενας χρηστης που δεν ξερουμε ποιος ειναι ας μη πουμε πολλα πολλα ..... εγω ξερω οτι η εταιρια δεν βρηκε αρκετα ατομα στο περασμενω διαγωνισμο και τωρα θα ξανα παρει σε λιγο καιρο ... αν ηταν καλος θα τον περνανε, το βυσμα δεν μεταραει στην ΑΙΓΑΙΟΥ οσο και θα το θελαν μερικοι ...

Εγώ νομίζω πως δεν είναι σεξουαλικό αλλά ή γνώριζε αυτόν που πέρασε αντί για μένα ή έχει κόλλημα με τις γυναίκες...Δεν ήθελα να το αναφέρω στην ΥΠΑ γιατί πολύ απλά και ο άλλος που πέρασε πληρούσε τις προυποθέσεις και δεν είχα το δικαίωμα να διαμαρτυρυθώ αφού και εγώ εκανα ένα "λάθος".

Σωστός ο κ. 737 βύσμα γιόκ !!Ο λόγος όντως είναι ότι δεν βρήκαν κατάληλους για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του διαγωνιμού της εταιρίας. Κι όπως έγραψε κι ένας άλλος φίλος σε άλλο τοπικ, επειδή θα έχουν έλειψη με τον επαρκή αριθμό χειριστών , σε συνδυασμό με το πρόγραμμα πτήσεων και τις παραλαβές του νέου στόλου, βλέπω να χάνονται θέσεις για τους συμπατριώτες μας και να κατεβαίνουν απολυθέντες της ΒΜΙ!! Αλήθεια που είναι αυτοί οι 800 ΑΤΠΛ απόφοιτοι /άνεργοι που είδαμε σε άλλο τοπικ??

Δηλαδή φίλε AOA και 737FO4LIFE θέλετε να πιστέψουμε πως η Aegean είναι ένας κόσμος αγγελικά πλασμένος
και προσλαμβάνει με πλήρως αξιοκρατικά κριτήρια; Με συγχωρείτε αλλά δεν θα πάρω...
Και κάτι ακόμα. Με λυπεί το γεγονός πως μια εταιρία που κάνει πολύ επιτυχημένα βήματα δεν μπορεί (ή ίσως δεν θέλει για...ευνόητους λόγους)
να προγραμματίσει τις προσλήψεις χειριστών. Τόσοι άνεργοι χειριστές στην Ελλάδα και πάλι φέρνει χειριστές από το εξωτερικό...
Και πέρυσι τα ίδια είχαν γίνει στο στόλο των 737 αν θυμάστε...
Αυτό δεν "βρωμάει" λιγάκι; Κόβουμε κόσμο γιατί δεν χρησιμοποίησε wipers και μετά φέρνουμε έτοιμους χειριστές (type rated), που δεν μας κοστίζουν τίποτα...
Δεν λέω, πολιτική της εταιρίας είναι, αλλά να έχει και το θάρρος να βγει και να το πει και όχι να χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους και να εμπαίζει τους υποψήφιους... Και να κάνει και προκήρυξη θέσεων όπου να σημειώνει πως απαιτεί Type Rating και όχι να εισάγει χειριστές και μάλιστα από το παράθυρο...

Υ.Γ. Αγαπητή angel_pilot προφανώς ο φίλος gonso θέλει να μάθει αν επρόκειτο για Full Flight Simulator, FNPT, ή κάτι τύπου Elite...

Φίλε nikos_k, χωρις να θέλω ντε και καλά να υποστηρίξω την Α3 , και σίγουρα δεν είναι αγγελικά πλασμένος ο κόσμος όπως λές , αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου!Έχω την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια η Α3 προσπαθεί να "χτίσει " πληρώματα δικά της για πολλούς και ευνόητους λόγους ( ο,τι έκανε η ΟΑ στις ένδοξες εποχές της, αλλά μάλλον με περιορισμένα αν όχι μηδενικά βύσματα ). Δεν τη συμφέρει άλλωστε να ποντάρει σε contract pilots, το έκανε ή ίσως το κάνει πάλι?...μάλλον από λόγους δεοντολογίας / κάλυψης κενών. Γιατί να κάνει διαγωνισμό τότε και δεν πάει απευθείας σε πηγές έτοιμες ?? από την άλλη έχω κι εγώ απορία , όταν ζητάει 30 πιλότους και εμφανίζονται 70 υποψήφιοι, που είναι οι τόσοι στατιστικά άνεργοι που αναφέρω πιο πάνω κατά τη λίστα των ειδικών? Μήπως εναλλακτικά ενεργεί έτσι η εταιρία και η πληροφορία του gonso για απολυθέντες της BMI επαληθευτεί??
Κουβέντα κάνουμε , με όποια δεδομένα, υποθέσεις, εκτίμηση, άποψη ή πληροφόρηση μπορεί να έχει ο καθένας μας!Εδώ μάλλον είναι συνθετο το θέμα κι όχι βυσματικό, διότι πως εξηγείται να καταφεύγει σε τέτοιες εναλλακτικές λύσεις αλλοδαπών ή να προσλαμβάνει ακόμα απόστρατους από τη Πολεμική π.χ για τα RJ και ΟΑ για τα 737 ( εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου περί σχετικού βύσματος)

ΕΚΕΙ που προδίδεται ο κομπλεξικός στις παρέες είναι όταν διαμαρτύρεται πως τον αδικούν. Ο εργοδότης, ο προϊστάμενός του, το γ@@μένο το... σύστημα. Οσοι δεν αναγνωρίζουν το ταλέντο και τις ικανότητές του. Ακράδαντή του πεποίθηση ότι οι επιτυχίες των υπολοίπων, ακόμα και σε έγκυρους διαγωνισμούς Δημοσίου (πανελλήνιες λχ) ή ιδιωτών δεν οφείλονται στις προσωπικές τους ικανότητες, στη δουλειά τους, στην προσπάθειά τους, κλπ, αλλά σε εξωγενείς παράγοντες (π.χ. “δοντάκι”, “βύσμα”, συμπάθεια από μέρους του ανώτερου, “λάδωμα”, γνωριμίες, “κονέ”, κλπ: πράγμα βέβαια που δεν είναι ολότελα απίθανο) - εξωγενείς παράγοντες που τις περισσότερες φορές εκείνος δε μπορεί να αξιοποιήσει. Και μέμφεται λοιπόν τους ανθρώπους αυτούς που έτυχαν (δήθεν) ευνοϊκής μεταχείρισης από την τύχη και τις συγκυρίες, και δεν βρίσκει χρόνο ούτε καν να τους συγχαρεί για την επιτυχία τους!!! :wall:

Σορυ για το οφ-τοπικ...
Σωστος cyverius αλλα οχι οτι στην υπεροχη μας Ελλαδα αυτα δεν συμβαινουν κιολας... τυχαια ας πουμε στο πανεπιστημιο μου ολοι οι καθηγητες ειναι αντρας, γυναικα και παιδι... ή μηπως τυχαια φτασαμε να ψηφιζουμε το διπολο που ψηφιζαν και οι παππουδες μας... δυο φιλες μου ιπταμενες καμπινας με βυσμα μπηκαν στην aegean... δηλαδη δεν υπηρχαν καλυτερες απο αυτες που δεν τελειωσαν τιποτα (σχολη) και το μονο που ειχαν ηταν πτυχιο αγγλικων τη στιγμη που η αιγαιου ζητα ακομα γερμανικα ή ιταλικα????

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ............. ΠΕΦΤΕΙ ΒΥΣΜΑ.............................. :deadthread: :deadthread: :deadthread: