Χμμ εγώ δέν μπορώ να πώ κατά πόσον ήταν "άσχετο",αλλά είχα την τύχη να πετάξω με τα γιαπωνέζικα,τα YS11A τής Ολυμπιακής από LGAT πρός Χίο.Θυμάμαι μάλιστα πως μού είχε κάνει εντύπωση οτι είχανε και θήκη ποτηριού στο χερούλι τού καθίσματος!
Και μιά και το topic "με ποια αεροπλάνα και εταιρείες έχετε πετάξει" φαίνεται να έχη ψιλο-μεταφερθεί εδώ (έστω και με "κουφά" αεροπλάνα),άς πώ και εγώ τίς δικές μου εμπειρίες (δέν γράφω ICAO codes γιατί δέν τους θυμάμαι όλους απ'έξω):
BOEING 707-320C OLYMPIC (Αθήνα-Παρίσι και επιστροφή,Αθήνα-Ρώμη και Αθήνα-Τέλ Αβίβ) και PAN-AM (Βαρκελώνη-Νίκαια-Ρώμη...αυτό κάπως "κουφό ακούγεται
)
BOEING 720 EL-AL (Τέλ-Αβίβ-Αθήνα)
BOEING 737-200 OLYMPIC (Αθήνα-Καβάλα)
BOEING 737-400 OLYMPIC (Αθήνα-Βρυξέλλες και επιστροφή)
VICKERS VISCOUNT ARKIA AIRLINES (Κάνει εσωτερικά δρομολόγια στο Ισραήλ:Sharm-el Sheikh-Eilat-Tel Aviv,καλοκαίρι με αφόρητη ζέστη,παραμονή στο α/φος κατά την στάθμευση στο Eilat και με ωραιότατο σύστημα κλιματισμού αποτελούμενο από....ανεμιστηράκια!)
BOEING 727-200 OLYMPIC (Ρώμη-Αθήνα) και STERLING AIRWAYS (Κοπεγχάγη-Αθήνα)
Caravelle STERLING AIRWAYS (Αθήνα-Κοπεγχάγη) και SABENA (Παρίσι-Βρυξέλλες)
DC9 ALITALIA (Ρώμη-Βαρκελώνη) και SWISSAIR (Αθήνα-Ζυρίχη και Ζυρίχη-Γενεύη)
DC6 (Μάλλον OLYMPIC,Αθήνα-Ρώμη-Παρίσι)
YS11 OLYMPIC (Αθήνα-Χίος)
Επίσης ένα μικρό μονοκινητήριο,τού οποίου τον τύπο δέν θυμάμαι,με το οποίο ο καθηγητής Γαλλικών στο σχολείο μάς έκανε-εμένα κι'έναν συμμαθητή μου-βόλτα στο pattern τού Ελληνικού,την εποχή που υπήρχε ακόμα η μεταλλική πίστα στον χώρο τού μετέπειτα υποστέγου τών 747....