http://www.tourdom.ru/news/loukoster-po ... rnaku.html τώρα τι πω,αν είναι σωστά αυτά που γράφουν είναι λίγο περίεργη η κίνηση που κανουν οι ρωσοι.
Θα σας το μεταφράσω,(δεν το έχω στα αγγλικά ) όμως όπως μπορώ γιατί δεν είμαι ιδικός στις μεταφράσεις. (εντάξει ,σε πολλά δεν είμαι ιδικός απλός προσπαθώ κάτι να μάθω)
Παρόλο που είναι ανεπίσημες .
Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές της Κύπρου, η αεροπορική εταιρεία "Pobeda " έχει λάβει Slot από το αεροδρόμιο της Λάρνακας για το καλοκαίρι 2015 .
Από ότι γράφουν θα έχουν 14 πτήσεις την εβδομάδα
Γιατί θέλει να ξεκινήσει στη διεθνή αγορά η «pobeda» και για πιο λόγο επέλεξε την Κύπρο;
Η αεροπορική εταιρεία αποποιείται κάθε σχόλιο, αλλά οι λόγοι για τους οποίους επέλεξε καταλαβαίνουμε σε γενικές γραμμές είναι γνώστες . Σε αυτόν τον τομέα, υπάρχει μια εγγυημένη ροή των πελατών ,πολλοί ιδιοκτήτες έχουν ακίνητα στο νησί , καθώς και για πολλούς ταξιδιώτες η Κύπρος είναι ελκυστική, λόγω της απλής διαδικασίας θεώρησης βίζας
Η ρωσική νομοθεσία δίνει στις ρώσικες εταιρείες αδεία το δικαίωμα μόνο μετά από 2 χρονιά να μπορούν να κανουν πτήσεις στο εξωτερικό.
Ομως από ότι γράφουν θα βγει καινούριος νόμος.
Αλλά όλες αυτές τις απαιτήσεις μπορεί να τις καταργήσει το Υπουργείο Μεταφορών, τον Φεβρουάριο.
Για να τα γράφουν νομίζω κάτι σκέφτονται οι ρωσοι.
Αν είναι έτσι πάει να πει ότι (τους βλέπουμε ότι είναι η aegean η ryanair και οι ρωσοι) ήθελαν να κλείσουν της ΚΑ.
Λογικά νομίζω η Α3 θα πάρει την αδεία απ τους ρωσους για πτήσεις προς ρωσια.(αφού όλοι τους
βλέπω είναι μια καλή και όμορφη παρέα)
Τα γράφω εδώ .Δεν νομίζω να έχω κάνει κάποιο λάθος.(δεν εννοώ ορθογραφικά γιατί σε αυτά είμαι πρώτος)