Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

Kρίμα που ο φίλος IATA/TASOS δεν έκανε τον κόπο να απαντήσει κάτι στο post των 20 γραμμών που με ανάγκασε να γράψω για να περάσω το τεστ αγάπης της αεροπορίας στο οποίο με υπέβαλε.


Εν πάση περιπτώσει, ξέρετε αν μπορούμε ήδη να γραφτούμε στο Travelair Club; Έκλεισα πτήση Malpensa-Bενιζέλος και θα ήθελα να πάρω και τα πρώτα μου μίλια με Olympic (Ίκαρο δεν έχω - μια φορά έχω πετάξει με Olympic Airlines και επειδή δεν είχα σκοπό να το επαναλάβω δεν έβγαλα κάρτα).
 
Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της νΟΑ θα ανακοινωθεί στα μέσα Οκτωβρίου. Μίλησα σήμερα με νΟΑ και μου είπαν ότι ακόμα δεν είναι δυνατή η εγγραφή στο πρόγραμμά τους, αλλά σαν παλιό μέλος του Ίκαρου θα έχω κάποια εξτρά προνόμια αν επιλέξω να γίνω μέλος. Άλλες πληροφορίες δεν είχαν να μου δώσουν.
 
Στην αρχική σελίδα της ΟΑ έχει Who wants to be a Travelair?? Ο σύνεδεσμος ανοίγει έχει κάποιες πληροφορίες αλλά είναι υπό κατασκευή.
 
Πλεον μπορεις να παιξεις κανονικα το παιχνιδι, ειναι στο στυλ του "ποιος θελει να γινει εκατομμυριουχος"!!
 
Το παιχνιδάκι είναι δύσκολο (γιατί δίνει και λίγο χρόνο να σκεφτείς την απάντηση, καλά κάνει βέβαια γιατί με περισσότερο θα έψαχναν όλοι στο google :p )

Κατάφερα να φτάσω μέχρι την κλήρωση για την Silver, η μπλε είναι εύκολο να την πάρει κανείς, για να δούμε =)
 
Όροι παιχνιδιού":3q7urhm7 said:
2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.
3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή και της Συνεργαζόμενης Εταιρείας, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω υπό (α) εργαζόμενους και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.

Και παλι εχουμε τον αποστασιακο ρατσισμο. Γιατι δεν επιτρεπουν σε ολους τους Ελληνες να παρουν μερος; Γιατι πρεπει να ειμαι κατοικος Ελλαδος για να παρω μερος; (θα με πειτε εδω σε εχει κλασμενο και δεν πεταει καν εκει που μενεις, αλλα ετσι με βαση το "2", αποκλειει και τους εν Αγγλια, Ιταλια, Γαλλια κλπ κλπ κλπ παροικουντες)

Αλλος ενας λογος γιατι θα καιγομουν να πεταξω (εστω και πτηση εσωτερκικου) με την εν λογω εταιρεια μονο και μονο για να κανω ποιοτικο ελεγχο σε μια (τυχαια) safety card :mrgreen: Μπουμπουκο κακη αρχη εκανες με την εταιρεια σου..

Και υστερα... Τι παει να πει διαγωνισμος, κληρωση κλπ για να παρεις μια καρτα; Κατσε ρε Βγενο, τοσο exclusive ειναι και "προνομιο" (οπως οι AmEx Black καρτες) και γινεται αλλιως με προσκληση; Εκει που αλλου μια αιτηση φτανει; Τι το ιδιαιτερο εχει να προσφερει και κανει διαγωνισμο με κληρωση, οεο? Εχει και κανα λαπτοπακι απο πισω, κανα κινητακι, κατι τελος παντων να το καταλαβω; Και τις 3 καρτες κληρωνουν, σοβαρο δωρο! Αν κερδισεις την χρυση, λεμε τωρα, στον επομενο χρονο πρεπει να πεταξεις τα μιλια τα οποια αναλογουν στο λεβελ για να εχεις το δικαιωμα να την κρατησεις, αλλιως πεφτεις λεβελ, οεο! Ετσι γινεται στο εξωτερικο, αλλα ουπς.. Ελλαντα..

:banana:
 
οκ, και η Aegean δωρεάν έδινε την κάρτα της, με 2000 μίλια μέσα, δεν είναι αυτό το θέμα. Υποτίθεται εδώ γίνεται κλήρωση για την silver όταν φτάσει κανείς μέχρι εκεί. Μέχρι GOLD δεν νομίζω να φτάσουν και πολλοί, καθώς έχει μερικά λαθάκια το παιχνιδάκι. Αλλά και πάλι, προφανώς και όταν ξεκινήσει επίσημα το travelair θα μπορεί κανείς να γίνει μέλος (εικάζω, αλλα δίνω μεγάλη πιθανότητα :) ). ΤΟ παιχνιδάκι είναι κάτι για να περνάει η ώρα. Αυτό με τα λέβελ δεν το ήξερα η αλήθεια είναι, αλλα δεν ειδικά εμάς τους συμφορουμίτες δεν μας χαλάει μια τέτοια προοπτική. και 5 ώρες κενό να είχαμε θα κάναμε απλά ενα CHQ-ATH-AMS-ATH-CHQ (5 δεν είναι, αλλα ναι, you get the point).
Επίσης νομίζω οτι την πρώτη κάρτα δεν την κληρώνουν, την παίρνεις έτσι. Silver&Gold κληρώνουν.

Αναμένουμε
 
ο καθένας θα μπορεί να εγγραφεί και να πάρει τη μπλε. αν απαντήσει στο παιχνίδι τις 5 πρώτες ερωτήσεις παίρνει την μπλέ με 2000 μίλια χωρίς κλήρωση, μετά στις 10 και 15 ερωτήσεις μπαίνει σε κλήρωση για 100 ασημένιες και 50 χρυσές αντίστοιχα... από τη στιγμή που παίζεις πρέπει να "ζητήσεις" το δώρο σου από 13/10 μέχρι 15/10. οπότε μέχρι τότε θα έχει οργανωθεί το travelair club...

είναι το πρώτο μου post και αγαπημένη μου εταιρία είναι η OLYMPICair επειδή κέρδισα 2 εισητήρια μετ' επιστροφής για οποιονδήποτε προορισμό της (και εξωτερικό) από την κλήρωση για το LOGO
 
Μόλις έλαβα ένα email από την Olympic Airlines (σωστά το έγραψα: Airlines) αναφορικά με το πρόγραμμα Icarus.

Σας παραθέτω το βασικό του μέρος:

Αγαπητό μέλος,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας του προγράμματος Icarus, σας ενημερώνουμε ότι, θέλοντας να τιμήσουμε τη μέχρι τώρα προτίμησή σας στις Ολυμπιακές Αερογραμμές, συμβάλλουμε στην προνομιακή ένταξή σας στο νέο πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Olympic Air (Travelair Club).
Ειδικότερα οι Ολυμπιακές Αερογραμμές έχουν εξασφαλίσει και σας παρέχουν:

• Τρεις χιλιάδες (3000) μίλια και την κάρτα Blue member στο Πρόγραμμα τακτικών πελατών της Olympic Air για όσα μέλη έχουν την κάρτα Join & Fly στο Πρόγραμμα Icarus και από 0- 50000 μίλια στο Πρόγραμμα Icarus.
 
Με λίγα λόγια, τι κι αν είχες στον Ίκαρο 2.000 μίλια τι κι αν είχες 50.000 το ίδιο πράγμα είναι γι’ αυτούς. Ασχετα αν μέσα στη βιασύνη τους δεν πρόλαβες να εξαργυρώσεις τα μίλια σου. Σούπερ προνομιακή ένταξη!

Από την άλλη έχει ανεβάσει παιχνίδι στο site της η Olympic Air (ναι αυτό με τις λάθος απαντήσεις και τις ερωτήσεις τίγκα στα reality της trash tv) που σου δίνει ευκαιρία να πάρεις κάποιες κάρτες TravelAir ως «δώρο» αλλά προς το παρόν ξέρει κανείς να μας πει τι σημαίνει πρακτικά να έχεις Blue Silver ή Gold;;;

Ποια τα προνόμια; Ποιες οι προϋποθέσεις; Πόσα μίλια κερδίζεις και με ποιους τρόπους; Πόσο ισχύουν τα μίλια;

Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει γιατί η λογική «γουρούνι στο σακί» σε ένα υποτίθεται νέο FFP δεν κάνει και την καλύτερη εντύπωση.
 
Top