Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μου ήρθε κι εμένα αυτό το email.Τελικά εγώ πόσα μίλια θα πάρω;Ένα Αθήνα-Γενεύη-Αθήνα και ένα Αθήνα-Φρανκφουρτη-Αθήνα είχα...

3000 μίλια και την μπλε κάρτα του προγράμματος Travelair....

Και απο ό,τι διάβασα πρέπει να τηλεφωνήσουμε μέχρι 31 Οκτωβρίου για να πάρουμε το δωράκι μας.

Τηλεφώνησα,μου ζήτησαν ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο και μου είπαν θα μου τηλεφωνήσουν.Ακόμα περιμένω...

Κι εδώ μία από τα ίδια. Μάλλον περιμένουν να ανοίξει το πρόγραμμα, άλλωστε δεν ήξεραν να μου διευκρινήσουν τι γίνεται με αυτούς που κερδίζουν κάποια κάρτα και μίλια από το παιχνίδι!

Εγώ τηλεφώνησα έδωσα τα στοιχεία και μου είπαν σε λίγες μέρες θα λάβω την κάρτα και ένα φυλλάδιο σχετικά με το πρόγραμμα. Επίσης μου είπαν πως το πρόγραμμα θα ανοίξει κανονικά για όλους στο site από μέσα Οκτώβρρη. Το τηλέφωνο που έχουμε είναι μόνο για το πρώην μέλη ΙΚΑΡΟΣ..

Κι εγώ τηλεφώνησα,μου ζήτησε στοιχεία κλπ και μετά έκανα ερωτήσεις στην κοπέλα σχετικά με το πρόγραμμα και δεν ήξερε να μου απαντήσει ΤΙΠΟΤΑ....μου ζητούσε να περιμένω και αφού προφανώς ρωτούσε κ εκείνη,μου έλεγε....

Ας μην γράψουν όμως τώρα όλοι όσοι τηλεφώνησαν και δεν πήραν πληροφορίες. Ας γράψουν καλύτερα αυτοί που γνωρίζουν κάτι!!! :rant:

Καλημέρα, εγώ ήδη γράφτηκα μέσα σε 2 μέρες από την επικοινωνία που είχα μαζί τους με πήραν τηλέφωνο. Από ότι είδα και στο ενημερωτικό που μου έστειλαν θα πάρουμε κάποια μίλια όσοι είμασταν στο ICARUS. Το νέο πρόγραμμα θα ξεκινήσει από μέσα Οκτωβρίου, ότι ταξίδια κάνουμε μέχρι τότε δεν θα μετρήσουν. Αυτό το ρώτησα γιατί σήμερα πάω Βουκουρέστι. Σε κάθε περίπτωση θα κρατήσω το απόκομμα και θα δούμε τι θα γίνει. Από ότι είδα σήμερα που έκανα web checkin ο νέος μου κωδικός είχε καταχωρηθεί αυτόματα και μου είχαν κρατήσει και θέση παράθυρο παρόλο που είχα δηλώσει ότι προτιμώ διάδρομο!

gmmour":38dp4imd said:
Σε σχεδόν όλα τα lounge του κόσμου μπορείς να κάνεις κράτηση και να πας χωρίς να έχεις business class εισιτήριο, απλά τώρα μπήκε και η olympic handling στο παιχνίδι (έως τώρα δεν παρείχε αυτή την υπηρεσία στα δικά της lounges)!
Μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Αν εξαιρέσει κανείς τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες και τα θλιβερά τους lounges για ποια άλλα lounges μιλάς; :?