Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
manos_p":3vhxn315 said:
Πλέον θα μπορεί ο καθένας ανεξαρτήτου θέσης και προορισμού να έχει πρόσβαση στο
VIP longe της ΟΑ κάνοντας μια κράτηση μέσω e-mail (με κάποια επιβάρυνση λογικά) ή ακόμα και με μία
ετήσια κάρτα για απεριόριστες εισόδους. :great:

Ναι,αμέ! "Ονειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα!" :roll: :mrgreen: :twisted:

Οσο για τα μίλια, αυτό που κατάφερα να μάθω είναι ότι θα μπορεί κανείς να πάρει μίλια και για τις πτήσεις codeshare με την Δέλτα στη Νέα Υόρκη. Δεν κατέστη δυνατό να διευκρινιστεί αν αυτά τα μίλια θα είναι και μίλια στάτους ή μόνο για εξαγύρωση.

Πάντως θα μού φαινόταν πολύ κουφό αυτό που διάβασα σε κάποιο ποστ νωρίτερα περί της απονομής χρυσής κάρτας σε κατόχους χρυσής κάρτας (και ασημένιας στους ασημένιους) του προγράμματος Ικαρος. Είναι τελείως ηλίθιο από επιχειρηματικής άποψης, ιδίως αν σκεφτεί κανεις πόσα λαμόγια από το χώρο της "ευρύτερης" πολιτικής στην Ελλάδα την είχαν πάρει κατ' απονομήν στο παρελθόν... Καιρός τα νέα lounges να απαλαγούν από την παρουσία όλων αυτών των "δήθεν" ανθυποπολιτικάντηδων που πλέον, πού τους χάνεις πού τους βρίσκεις, έχουν πυκνώσει στα σαλόνια της Α3, ιδίως τα ΣΚ από και για Θεσσαλονίκη... :roll:

Βρε ούστ!

Χρυσή κάρτα μόνο σε αυτούς που πετάνε τόσο! (αντε κατ' εξαίρεση και σε αυτούς που θα την κερδίσουν. Σημειωτέον, το παιχνίδι έχει διορθωθεί σε πολλές από τις απαντήσεις που ήταν λανθασμένες πριν (ειδικά η αγγλική έκδοση ήταν κόλαση))

gmmour":19gudsri said:
Σε σχεδόν όλα τα lounge του κόσμου μπορείς να κάνεις κράτηση και να πας χωρίς να έχεις business class εισιτήριο, απλά τώρα μπήκε και η olympic handling στο παιχνίδι (έως τώρα δεν παρείχε αυτή την υπηρεσία στα δικά της lounges)!

Διαβαζα το airliners.net και καποιος ειχε στειλει μειλ στην Ν.ΟΑ γι'αυτο το θεμα, του απαντησαν οτι ειναι δυνατη η χρηση του Lounge της ΟΑ και απο επιβατες της οικονομικης με χρεωση 29,75 ευρω!

Κανονικά η νέα ΟΑ επρεπε να επικοινωνήσει με τα μέλη της ΙΚΑΡΟΣ γραπτώς και να τους ανακοινώνει οτι τους εδωσε χ νέα μίλια για τα παλαιά τους. Αντιθέτως μας θέλει να στυρίξουμε την παλαία Ελληνική γραφειοκρατία και να τους παρουμε τηλέφωνο. Ελληνικό πράγμα και η νέα ΟΑ οπως και η παλιά.

Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο για να δώσω τα στοιχεία μου και διαπίστωσα ότι δεν έχουν τα στοιχεία από το ICARUS. Προσπαθούσαν να με βρουν με το ονοματεπώνυμο μόνο γιατί δεν έχουν καν τους αριθμούς των καρτών στη βάση τους.

Τα παιδιά στο τηλεφωνικό κέντρο δεν είναι της ΟΑ ή τη MIG είναι από ανεξάρητη εταιρεία που έχει αναλάβει να καταγράψει τα μέλη και τα στοιχεία τους. Υπομονή μέχρι να ξεκινήσει το πρόγραμμα

Σ'εμένα δεν έχουν τηλεφωνήσει ακόμα...Θα τους τηλ/σω ξανά αύριο να δω τι θα γίνει.Αν και η αλήθεια είναι ότι δε με βλέπω να πετάω με την εταιρεία αυτή πια.

Από ότι κατάλαβα, η απαίτηση να πάρουμε τηλέφωνο γίνεται για να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία των πελατών. Σήμερα πείρα τηλέφωνο 210-9892850 που πρέπει να επικοινωνήσουμε μέχρι 30 Οκτωβρίου 2009. Μόλις είπα το όνομά μου, ήξεραν την διεύθυνση μου και μου ζήτησαν τον Ταχ. Κώδικα, και επιβεβαίωση του e-mail. Με ρώτησαν εάν μπορούν να στέλνουν ενημερώσεις και σε ποια γλώσσα.
Με ρώτησαν εάν θέλω παράθυρο ή διάδρομο και ποιο αεροδρόμιο είναι η βάση μου και εάν υπάρχει αεροδρόμιο που συνήθως ταξιδεύω. Η νέα κάρτα και το νούμερο θα σταλεί στην διεύθυνση μου, και μέχρι τότε να κρατώ τις κάρτες επιβίβασης και θα προστεθούν τα μίλια αργότερα (με την συνηθισμένη διαδικασία). Δεν υπάρχει καμία σχέση με το πρόγραμμα Ίκαρος και μην περιμένουμε καμία μεταφορά μιλίων από αυτό το πρόγραμμα (για αυτό τον λόγο δίδονται τα 3.000 μίλια που είναι περισσότερα από τα συνηθισμένα μίλια που δίνονται με την εγγραφή, και σε άλλα προγράμματα).

Πάντως, όσοι πήραμε μέρος στον διαγωνισμό από σήμερα έπρεπε να λάβουμε οδηγίες για την εγγραφή μας στο πρόγραμμα, αλλά ακόμα δεν έχει εμφανιστεί κάτι...

και απότι θυμάμαι είχαμε στους όρουσ έγραφε ότι πρέπει να ζητήσουμε εμείς τα "δώρα" μας από το πρόγραμμα που θα είναι προσβάσιμο από το site. και η προθεσμία ήταν μικρή απο τις 19 μεχρι 23, 24 νομίζω. αν όμως δεν το έχουν βγάλει, εμείς φταίμε?

Το Travelair είναι τώρα διαθέσιμο από την σελίδα της νΟΑ. Για εγγραφή, με πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και πλέον μπορεί κάνεις να ελέγχει και τον λογαριασμό του online.

αν είναι δυνατόν να εκτυπώνουμε την κάρτα... θέλω να πιστεύω ότι θα στείλουν και κανονικές. α! και όσοι είχαν παίξει στο παιχνίδι πως ξέρουν αν έχουν κερδίσει; τα 2000 μίλια που μπαίνουν είναι μίλια καλοσωρίσματος. τα 2000 από τον 5ο γυρο του παιχνιδιού είναι τα ίδια; :?: :?: :?:

γιατί όταν ήταν η κλήρωση για το logo μας ειδοποίησαν με μαιλ (ναι, κέρδισα και εγώ,,, 2 μετ'επιστροφής για οποιονδήποτε προορισμό) βέβαι την επόμενη μερα από την κλήρωση. και δε μου φάνηκε και αυτοματοποιημένο (δε ξέρω πως τα λένε αυτά) μαιλ...