Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έφτασε και η μεγάλη μέρα λοιπόν :twisted: Άντε να δούμε τι κάναμε (και πότε θα το μάθουμε :mrgreen:)

Πριν λίγο επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικώς και μου είπαν ότι τελικώς με βάζουν στην κλήρωση της χρυσής κάρτας.
Το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους θα λάβουν e-mail οι νικητές,ενώ από αύριο μάλλον θα υπάρχει και σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα...
Περιμένουμε...

Δεν μπορώ να καταλάβω….!

Είμαι υποψήφιος για χρυσή Travelair και πρώην κάτοχος μπλε κάρτας ICARUS.

Έλαβα το email με το pin μου, όπου ενημερωνόμουν για τη συμμετοχή μου στην κλήρωση για τη χρυσή κάρτα και μου δίνονταν οδηγίες για τα περαιτέρω. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Προχθές τους έστειλα ένα email όπου τους ρωτούσα αν δικαιούμαι μίλια πλέον των 2000 που κερδίζουμε για τη συμμετοχή μας στην κλήρωση, λόγω των πολλών μιλίων που είχα ως μέλος ICARUS.

Απάντηση δεν έλαβα αλλά σήμερα πρόσεξα στον λογαριασμό μου ότι έχω 2000 μίλια αναβάθμισης ΣΥΝ 2000 μίλια επιβράβευσης, δηλαδή συνολικά 4000 μίλια…

Φυσικά χαίρομαι για τα μίλια, ανησυχώ όμως μήπως αυτά τα επιπλέον μίλια που μου παραχωρήθηκαν λόγω ICARUS με αποκλείουν από την κλήρωση για την Travelair.

Γνωρίζει κανείς να μου πει;

Ευχαριστώ.

Re: Δεν μπορώ να καταλάβω….!

macula":3pr6mxxs said:
Απάντηση δεν έλαβα αλλά σήμερα πρόσεξα στον λογαριασμό μου ότι έχω 2000 μίλια αναβάθμισης ΣΥΝ 2000 μίλια επιβράβευσης, δηλαδή συνολικά 4000 μίλια…

Δεν έχεις 4.000 μίλια. Είναι 2.000 εξαργυρώσιμα και 2.000 status μίλια. Δεν αθροίζονται αυτά τα δύο. Το ίδιο έγινε και σε μένα. Αυτό θα το δεις στην αναλυτική σου κατάσταση

Όλοι για τη Χρυσή πάνε μου φαίνεται και οι πιθανότητες λιγοστεύουν...Καλή τύχη σε όλους παιδιά...ας ελπίζουμε να ειδοποιήσουν σύντομα!

Και εγω για χρυση ειμαι.. Καλη μας επιτυχια !

να μην σας στενοχωρώ :lol: ... και εγώ για χρυσή.

Εγώ είμαι για την ασημένια… δεν έχετε να φοβηθείτε τπτ από έμενα!!! :lol:

Κάποιοι θα παρουσιάζουν αυτήν την εικόνα απόψε: :banana:

Ξέρουμε ώρα της κλήρωσης..;;;