Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγω παλι απο τις 3 miliοpites που εστειλα σε συνολο 30 ατομων τα mail τα ανοιξαν οι 27 και τσιμπησα 2700 μιλια!
Λογικο ειναι να σου δινει τα 100 μιλια μονο οταν ανοιγει ο παραληπτης το mail αφου την ολη ιστορια την εκανε για διαφημιση.
Διαφορετικα θα μπορουσε ο καθενας να γραψει και εικονικα mail για να αρπαξει τα μιλια!

Ρε παιδία έστειλα σε αρκετούς κ πήρα πίσω μόνο 10 κομμάτια κ στα δύο κέρδισα το φλουρί.τα μίλια περίπου είναι γύρω στις 5 χιλιάδες.θα μου βάλουν τόσα?λιγο κουφό μου φαίνεται

θα συμφωνήσω με τον Κώστα. μέχρι στιγμής έχω πάνω από 5000 μίλια (βλέπετε ο κωλόφαρδος 2 φορές πέτυχε το φλουρί), συν 3000 μίλια που έχω στην κάρτα μου, άρα παίρνω ασημένια και τζάμπα ταξίδι εν Ελλάδι. Ας μας φωτίσει κάποιος ειδικός (NFEFE σε σένα πάει η σπόντα :lol: )

Κι εμένα μου έπεσε δύο φορές το φλουρί.

Οι πόντοι αυτοί είναι για ταξίδια μόνο δεν είναι status πόντοι (αν κρίνω πάντα από το promo της Α3)

Μάλλον τα μίλια αυτά είναι για μόνο μίλια επιβράβευσης εγώ κέρδισα 3 φορές το φλουρί. Όσο για την αναβάθμιση θα την πάρω και αυτή σε λίγο.

καλά αποκλείεται να μου δώσουν τα μίλια. Μου στείλανε 6 βασιλόπιτες, και στις 4 πέτυχα φλουρί, θα με περάσουν για κάνα χάκερ :lol: :lol:

Με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων, η Olympic Air προσφέρει δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε όλα τα μέλη του Travelair Club :shock: Όχι δεν κάνω πλάκα!

Να δούμε πώς θα απαντήσει και η Αιγαίου...

https://www.olympicair.com/FFPDefault.aspx?a_id=1511

Το είδαμε και αυτό....Ομολογώ οτι περιέχει αρκετό χιούμορ...Οι κοπέλες περιμένετε μέχρι τη μέρα της γυναίκας που θα έχει τσάμπα γυναικολόγο!!! :lol: :lol:

Λοιπόν επιτρέψτε μου να εκφράσω τον φόβο μου ότι με την επικείμενη (;) συγχώνευση/εξαγορά μεταξύ ΟΑ και Αιγαίου πολύ ανησυχώ ότι για άλλη μια φορά τα προνόμια που έχουμε στην ΟΑ θα μηδενιστούν. Στον Ίκαρο είχα πάνω από 70000 μίλια, τα οποία έχασα κατά τη μετάβαση στη νΟΑ. Αν τώρα χάσω και την Travelair Gold, αντίο ελληνικές αερογραμμές. Ακόμα και τις πτήσεις εσωτερικού μέσω Λονδίνου θα τις κάνω.

Εμένα κάτι μου λέει ότι μάλλον θα έχεις και gold member status στην Star Alliance, αν όλες οι φήμες βγουν αληθινές, οπότε μάλλον να χαίρεσαι θα έπρεπε!

Τώρα η μετάβαση από την κρατική OAL στην νέα, ιδιωτική και πλήρως ανεξάρτητη NOA πράγματι δημιούργησε ένα θέμα στους frequent flyers, αλλά νομίζω ότι η μετάβαση και συγχώνευση μεταξύ ιδιωτικών εταιρειών είναι άλλο πράγμα (όπως έχει δείξει και η εμπειρία) και οι Frequent Flyers δεν βγαίνουν ζημιωμένοι, μάλλον κερδισμένοι από τον συνδιασμό!