Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

• Thread starter Thread starter gmmour
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
όταν ανοίγουν οι φίλοι σου τα e-mail το λαμπάκι γίνεται άσπρο. όταν κάποιος δεν το έχει ανοίξει παραμένει μπλε, καρατσεκαρισμένο δεν χρειάζεται log-in.

Εντωμεταξύ είναι και λίγο "διάτρητο" το θέμα (από πλευράς publicity). Αναρωτιέμαι αν είναι "παράτυπο" να αναρτήσω πχ εδώ τη διεύθυνσή μου και να σας πω ότι όλα τα mail που θα μου στείλετε θα τα απαντήσω οπότε θα πάρουμε όλοι 50 μίλια. Θα μου πεις μέρος του promotion είναι κι αυτό γιατί ασχολούμαστε μαζί τους, αλλά αναρωτιέμαι.

BTW, ωραίο το ερωτηματολόγιο, μόλις το συμπλήρωσα. Καλοστημένο, πιστεύω είναι αρκετά to-the-point. Προσωπικά θεωρώ μεγάλο μείον και της OA και της A3 ότι δε δίνουν δυνατότητα upgrade to business......

Ερωτηματολόγιο στέλνουν σε όλα τα μέλη του travelair;

Προσωπικά θα ήθελα να δω πόσοι επέλεξαν τις παρακάτω απαντήσεις :

Στην ερώτηση : Για ποιο λόγο έχετε γίνει μέλος προγράμματος/προγραμμάτων τακτικών επιβατών;
- Αισθάνομαι αναγνώριση από την εταιρεία με την οποία ταξιδεύω συχνά
- Είμαι περήφανος/η που είμαι μέλος ενός τέτοιου προγράμματος
ή σε άλλη ερώτηση :
Αισθάνομαι ξεχωριστός/ή όταν ταξιδεύω με ΟΑ εξαιτίας του Travelair Club
:banana:

babaloukos":1gtdc13g said:
όταν ανοίγουν οι φίλοι σου τα e-mail το λαμπάκι γίνεται άσπρο. όταν κάποιος δεν το έχει ανοίξει παραμένει μπλε, καρατσεκαρισμένο δεν χρειάζεται log-in.

Aαααα τώρα μπήκα στο νόημα! Ευχαριστώ! :great:

ρε παιδια να σας ρωτησω το ερωτηματολογιο που το βρηκατε? εμενα δεν μου ηρθε στο mail μου. Μπορώ να το βρώ καπώς αλλιος???

Light up your tree

Στειλτε ευχες,μαζεψτε μιλια(Travelair Club της Ολυμπιακης) και βοηθηστε να φυτευτουν (αληθινα) δεντρα και να μαζευτουν χρηματα για καλο σκοπο....
Ως προς το τελευταιο ομως..μονο 10 λεπτα ανα συμμετοχη ? Ως τωρα εχουν μαζευτει μονο 4.044,60 ευρω (πολυ λιγα αν σκεφτει κανεις το μεγεθος της συμμετοχης).

Σε καθε περιπτωση,ιδου το σχετικο σαιτ :

http://www.lightupyourtree.gr

Ξερει κανεις πως θα καταχωρηθουν τα μιλια απο το διαδικτυακο-εορταστικο "παιχνιδι" του Travelair Club ? Υποθετω οτι ειναι ακομη νωρις ,αλλα δεν μου ηρθε καμια ειδοποιηση στο mail για να καταχωρηθουν τα μιλια που κερδισα-σιγα τα πολλα,φτωχεια- μια και ειμαι ηδη μελος στο Travelair Club ?

ΥΓ : καλη χρονια σε ολους...

Από τη Δευτέρα 3/1 θα ξεκινήσει η καταχώρηση. Θα μάθουμε σε 2 μέρες.

Αν δεν έχετε λάβει το e-mail για την καταχώρηση των μιλίων μπορεί να γίνει κατευθείαν από το website του διαγωνισμού
http://www.lightupyourtree.gr/