Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

Από Olympic Air fanpage στο FB. Κατά τη γνώμη μου μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή :great:

Η Olympic Air καινοτομεί και φέρνει τον Travelair Club λογαριασμό σας στο Facebook!

Η νέα εφαρμογή http://bit.ly/xe2hG6 επιτρέπει να συνδέεστε στο Travelair Club απευθείας από το λογαριασμό σας στο Facebook για να παρακολουθείτε εύκολα και απλά τα μίλια σας και τις συναλλαγές σας.

Εγγραφείτε στην εφαρμογή από σήμερα και για τις επόμενες 7 ημέρες και μπείτε σε κλήρωση με δώρο ένα iPad! http://bit.ly/xe2hG6
 
θελω να κανω αναζητηση/Καταχώριση Μιλίων απο πτηση που εκανα πριν 2 μηνες.
Εχω κρατησει την καρτα επιβιβασης αλλα στο site της ΟΑ, Travelair Club/Καταχώριση Μιλίων:
συμπληρωνω ολα τα απαραιτηρα στοιχεια αλλα μου ζηταει να επιλεξω και την κατηγορία Θέσης (Economy A,B, E,H κλπ....) κατι που μαλλον εγραφε μονο το e-mail αγορας του εισητηριου και χωρις να βαλω αυτο δεν μου κανει δεκτη την αιτηση ανευρεσης...
Εχει κανεις καμια ιδεα τι να κανω...να συμπληρωσω τυχαια μια (Economy E)?...
Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ο ναυλος που ειχα αγοραεσει ανηκε στην κατηγορια: (*Οικονομική χωρίς περιορισμούς)
Ευχαριστω!
 
Βάλε Υ και θα το βρουν αυτοί

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
To ότι Α3 και ΟΑ κανουν cs σε πτήσεις εξωτερικού της Α3 μου δίνει το δικαιωμα να εξαργυρωσω μίλια της ΟΑ σε πτήση της Α3; Γιατι εχω δικαιωμα για μια πτηση εξωτερικού,οπως μου ειπαν..
 
Απ' ότι ξέρω όχι, εξαργύρωση σου κάνει μόνο σε πτήσεις εξωτερικού με αεροσκάφη της ΟΑ
 
Οχι. Στη codeshare συμφωνια μεταξυ ΟΑ-Α3 ουτε κερδιζεις μιλια με το ενα η το αλλο προγραμμα ουτε εξαργυρωνεις απο τον εναν στον αλλο!
 
Μολις μου ηρθε το παρακαρω μαιλ απο το Travelair Club: Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Αγαπητά μέλη,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, από τις 28 Οκτωβρίου 2012 λύεται η συνεργασία μεταξύ των προγραμμάτων πιστότητας της Olympic Air και της Cyprus Airways. Ως εκ τούτου, από τις 30 Νοεμβρίου 2012 δεν θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να συγκεντρώνετε και να εξαργυρώνετε τα μίλια σας στους προορισμούς του δικτύου της Cyprus Airways. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.οlympicair.com ή επικοινωνήστε με το Travelair Club στο τηλέφωνο 801 801 0101 (210 35 50 500 από κινητό ή για κλήσεις εκτός Ελλάδας) για να δείτε εναλλακτικούς τρόπους που θα μπορούσατε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.
Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις πτήσεις σας ή τα μίλια σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με εκτίμηση, Travelair Club
 
Γνωριζει κανεις αν μπορουμε να πιστψσουμε αναδρομικα τα μιλια απο ταξιδι με την Delta (ATH-JFK) στην περιπτωση που ναι μεν ο λογαριασμος ειναι νεος αλλα το ταξιδι εγινε μεσα στοις προηγουμενες 30 ημερες.
Ευχαριστω.
 
Ξέρει κανείς σε περίπτωση που περάσει η εξαγορά ΟΑ από Α3 αν θα συγχωνευτεί το Travelair με το M&B;
 
Κομμένες οι πολλές πολυτέλειες (και γιατί όχι)!!

<<Αγαπητά μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2013, εφόσον δεν έχει καταγραφεί καμία κίνηση συγκέντρωσης ή εξαργύρωσης μιλίων για διάστημα ίσο ή μεγαλύτερο των 2 ετών, τα μίλια επιβράβευσης θα λήγουν καθώς και ο λογαριασμός μέλους θα ακυρώνεται αυτόματα.

Τα μίλια των μελών που έχουν πραγματοποιήσει συναλλαγές εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος, θα εξακολουθούν να μην λήγουν.>>
 
Top