Turkish Airlines

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μπορεί να με νομίζετε τρελό αλλά είναι από τα ωραιότερα livery που έχω δει!!
Εχω την εντύπωση ότι είναι το ίδιο με αυτό που φορούσε το μοιραίο DC-10 που έπεσε στο Παρίσι.Κάνω λάθος??

Να σου πω, αν είναι να μεταφέρει τσάρτερ του Ολυμπιακού, ναι είναι ό,τι πρέπει! Μόνο το ΘΥΡΑ 7 λείπει.

Απλά εύχομαι να μην έχουν το ίδιο εσωτερικό με αυτό του 738 που είδαμε πιο πάνω

ειναι πολυ ομορφο livery. πολυ καλυτερο απο το ανεμπνευστο της aegean...
βεβαια και των οα ειναι εξαιρετικο..με λιγες πινελιες ισως...[/list]

Αλλο ενα παραδειγμα οτι τα retro liveries ειναι τις περισσοτερες φορες πολυ καλυτερα απο τα τωρινα που χρησιμοποιουν οι εταιρειες. Πραγματικα πολυ καλο!!!

btw εμενα το livery της Α3 μου αρεσει αρκετα. Αλλα... γουστα ειναι αυτα! :wink:

Καλησπέρα σε όλους
σχεδιάζω να κάνω ταξίδι για IST από IZM με τουρκικές . Εχει κάποις να μου πει σχόλια. Είναι αξιόπιστες?Εχει κάποιος ταξιδέψει μαζί τους σε πτήση εσωτερικού?Τα αεροσκάφη όπως είδα που εκτελούν το δρομολόγιο είναι συνήθως 737-400. Δεν είναι και από τα πλέον καινούργια. Και γενικά οι Τούρκοι δε φημίζονται και για την αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων γενικώς όχι μόνο τωναεροπορικών. ευπρόσδεκτα όλα τα σχόλια

echo taksidepsei ego ouk oliges fores.

to pragma pou mou erchete sto mialo me to pou to skeftomai einai auti i entoni mirodia pou den mporo na tin eksigiso -kapioi lene ftene ta mpacharika alloi ta skorda kremidia...anyway let me know otan petakseis-

vasika auto pou tha sou protina na prosekseis idietera stin epistrofi einai na min aneveis kateuthian sto aeroplano...tha paratiriseis kati valitses aristera kai deksia apo tis skales otan tha einai na aneveis... tha prepei na tis aggoumpiseis/dikseis/diloseis kati telos panton pou tha katalavoun oti enoeis oti auti einai i valitsa sou gia na tin valoun sto cargo tou aeroskafous.

provlima me tin asfalia gia na eime eilikrineis den diapistosa pote...ta aeroplana tous einai kathara... kai merikes fores oi aerosinodoi itan...my ohh my... anyway autaaaa

Μια χαρά είναι. Συμφωνώ για τις oh-my-god (Allah! Allah!) αεροσυνοδούς και για την καθαριότητα. Για την ασφάλεια δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν είμαι αρμόδιος. Το in-flight service έχει γίνει πολύ μίνιμαλ τους τελευταίους μήνες (κάποτε στο εσωτερικό σέρβιραν lunch box, τώρα δίνουν απλά σαλάτα). Επίσης κάτι που δεν βλέπεις στο ATH-IST αλλά είναι πολύ κοινό θέαμα στις πτήσεις εσωτερικού και Γερμανίας, είναι τα πολλά τσεμπέρια, σαλβάρια και γενικότερα ο ανατολίτικος ενδυματολογικός κώδικας και η αισθητική ανατολίτικου φολκλόρ. Λεπτομέρειες... κατά τα άλλα, μια χαρά είναι! Εξ άλλου δεν κάθονται αυτοί στη θέση του κυβερνήτη.

Α και κάτι άλλο. Κατά την προσγείωση σφιξε καλά τα δόντια σου, αν δεν το κάνεις υπάρχει περίπτωση να κόψεις τη γλώσσα σου.

Τα υφιστάμενα τουρκικά αεροδρόμια είναι άθλια (εξαίρεση αποτελούν τα AYT, IST, SAW και το νέο ESB που θα ανοίξει σύντομα).

Έxω πετάξει στο παρελθόν πολλές φορές ΑΤΗ-IST και μιά φορά ΙΖΜ-IST με Α310 μάλιστα, πριν 6 καλοκαίρια. Οι εντυπώσεις μου αν εξαιρέσεις την 3ωρη καθηστέρηση που είχα στο ΙΖΜ είναι καλές. Χωρίς να υποστηρίζω ότι η ΤΗΥ είναι η εταιρία υπόδειγμα, θα έλεγα ότι σαφέστατα είναι καλύτερη από την OLIMPIC. Τα καινούργια αεροπλάνα το εκπληκτικό δίκτυο και το καλό on flight service την κατατάσουν για μένα σε μιά σαφώς άνω του μετρίου εταιρία.Ισως πολλές φορές η αλήθεια να πονάει αλλά οι πορείες των 2 αεροπορικών εταιριών (ΤΗΥ ,ΟΑ) είναι αντιστρόφος ανάλογες. Ο αντίλογος βέβαια λέει ότι η ΤΗΥ ενισχύεται απλόχερα από τον κρατικό Τουρκικό κορβανά γιαυτό και είναι πλασματική η ανάπτυξη της, αλλά το αποτέλεσμα μένει ίδιο. Στο κάτω κάτω και η ΟΑ τόσα χρόνια έπαιρνε λεφτά από το κράτος και έκανε μιά τρύπα στο νερό. Τώρα τα περί των πιθανών προβλημάτων ασφαλείας της ΤΗΥ και του φόβου για να πετάξεις με αυτή, τα βρίσκω γραφικά.

Δεν μπορώ όμως να μην συμφωνήσω με τον aakunz για τα τσαντόρ, το minimal service στις εσωτερικού αλλά και για τις oh-my-god!

Προς Ιδιωτικοποίηση η ΤΗΥ

Μια σύντομη είδηση για να μην ανοίγουμε νέο θέμα:

Από αύριο ξεκινούν οι εγγραφές για την αγορά μετοχών της ΤΗΥ. Τις τελευταίες ημέρες στα τουρκικά ΜΜΕ προβάλλεται σχετική διαφήμιση (αρκετά εντυπωσιακή, θα έλεγα) όπου προβάλλονται τα κέρδη, ο κοινωνικός ρόλος και οι επενδύσεις της εταιρίας. Μένει να δούμε σε τι ποσοστό μετοχοποιείται η ΤΗΥ.