Turkish Airlines

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το σημαντικό βέβαια είναι ότι πήραν και δεύτερο Α330, παρ' όλα αυτά το πολυαναμενόμενο νεο livery εξακολουθεί να είναι συντηρητικό και ουδέτερο...

Menw afwnos! KATAPLHKTIKO LIVERY!
:puke:

aakunz":3vwx9n90 said:
Μπορεί να μας εξηγήσει κανείς τί συνέβη εδώ;

http://www.airliners.net/open.file?id=964847

Νέο "Ψευδο"-αεροπλάνο ή νέο απόκτημα για την ΤΗΥ;

To tail livery είναι KHTY το γενικό livery μυρίζει LH ή Continental (???) Κάποιο νέο lease της KHTY που για πολλούς και διαφορους πολιτικούς λόγους δεν μπορεί (μπορούσε) να πάρει full livery θα έλεγα εγώ (προσωπικά)

paidia, prosekste ligo tin imerominia tis fotografias....

Έχεις δίκιο. :mrgreen: Παράβλεψή μου

Είναι γνωστό πως οι Τούρκοι προκειμένου να το παίξουν μοντέρνοι και πρωτοποριακοί πέφτουν σε πολλά κιτς αισθητικά παραπτώματα.

Αισθητική: "Αεροπλάνο της Μπάρμπι". Κακόγουστος συνδυασμός τυρκουάζ καθισμάτων και ροζ κουρτίνας (ξέρω ότι πάσχω από δαλτωνισμό, τώρα μάλλον πρέπει να πάσχω και από αχρωματοψία). Πάντως απ' ό,τι βλέπω, πρέπει να έχει και σκούρο μπλέ πάνω στο κάθισμα για ευνότηους λόγους (να μη φαίνεται η βρωμια).

Με λίγα λόγια: Αισθητικό Όνειδος :4: "Çok Özür dilerim" που λένε και στην Τουρκία

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας διαφημίζονται σε ένα pop-up εικοσιτέσσερις νέοι προορισμοί, αναμεσά τους : Χαρτούμ, Ελσίνκι, Ντουσάνμπε, Λάγος, Δουβλίνο, Βενετία, Ρίγα, Εκατερίνμπουργκ, Αγ. Πετρούπολη κ.ά.